Kolko 6te biem 4orbata?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Kolko 6te biem 4orbata?
Spored men 6te biem 1-0
malko no sladko!!!!!!!!!!

Re: Kolko 6te biem 4orbata?
Ще биете тъпана!Sedrik777 написа:Spored men 6te biem 1-0malko no sladko!!!!!!!!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Ще биете център няколко пъти 

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Vie ste go bili ve4e svine ymrqli,Tomov vi vidq smetkata,gur4ete se v laina!
1
2
3
4
5
6
7 goooooooooooool
1
2
3
4
5
6
7 goooooooooooool
За мен едно е почти сигурно.Ще има по-малко от 2,5 гола!
мечтата ми е 9-0. малко е тъпо най-позорната им загуба да е от Латекса, някак си не е пълно щастието като ги ебаваш за нея.
Ше биете чекии на Манчев....не знам колко....колкото му харесва на него...все пак знам че сте добри поне в тази област, то се видяло, че футбол не може да играете.....да ви еба и утрепките прости!
Според мен Левски ще бие с категоричното 1:17...

Когато си прост, то е завинаги!
gruhteneto zapo4na,prasenca tova e tema za levskari.............no kaktovsi4ki znaem vie ne ste fenove na c'ka,a antifenove na LEVSKI!!!!!!!!!!Zatova i liubimoto vi skandirane e protiv LEVSKI,zatowa i po4ti ne peete,a malkotovi pesni sa otkradnati!!!!!!!!!
ЩЕ БИЕТЕ НЯКОЛКО ТЪЧА,5-6 АУТА,ЕВЕНТУАЛНО 1 КОРНЕР И 3-4 ПЪТИ ОТ ЦЕНТЪРА.ПОСЛЕ ЩЕ СИ БИЕТЕ ГЛАВИТЕ В СТЕНАТА.А,ЗАБРАВИХ ЗА ДУЗПАТА....АМА ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНЕТЕ ПОНЕ ЦЕНТЪРА ЗА ТАЗИ ЦЕЛ.
Върни се в “Футбол - България”