Вярвате ли на това?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Вярвате ли на това?

Мнениеот metodito » 19 май 2010 08:55

Футболистът Димитър Бербатов се отказал от националния отбор, не защото е обиден за острите критики от страна на българските журналисти, а заради люти спорове с Наско Сираков.

На пресконференцията, която даде на 13 май т.г., Берба каза, че вече е изморен и че му е писнало българските журналисти да го критикуват. Истината обаче е съвсем друга. Доверени източници на Razkritia.com ни уверяват, че причината за това негово решение, е породена от постоянните спорове с директора на националния отбор Наско Сираков.
За всички българи новината дойде като гръм от ясно небе, но за хората от БФС това било очаквано събитие.

Когато Бербатов каза: „Стига! В момента се чувствам изморен, изчерпан!”, явно е имал предвид нещо съвсем друго. На футболиста му е писнало да го мъкнат по всички континенти за приятелски срещи за без пари. Той се чувствал обиден от факта, че докато футболистите играят, началниците на футболния съюз трупат пари на техен гръб.

Известно е, че скоро България ще гостува на домакина на предстоящото световно първенство – ЮАР. За този мач Сираков договорил 150 000 евро, а обявил, че БФС ще получи две трети от тази сума. А по-голямата част от парите отивали за частни сметки под формата на комисионни.

Това не е първият подобен случай. Бившият нападател прибирал солидни комисионни, като след това ги разпределял между Боби Михайлов, Йордан Лечков и други началници.

Този път обаче, Бербатов му се противопоставил и казал, че ако той и колегите му не се възнаградят допълнително, няма да предприеме това дълго пътуване. Тогава изгухнал и скандалът, довел до отказването на Бербатов от националния.

Всъщност, враждата между Бербатов и Сираков не е отскоро. Те имали търкания от дълго време насам и Сираков дори не защитил Митко срещу нападките на Лечков, който често си позволява да се заяжда със звездата на „червените дяволи”.

Не са за пренебрегване и думите на Сираков пред журналисти: „За нас случаят „Бербатов” е приключил. Националният отбор ще играе без него. Това е положението!”

Интересно, кои ще играят? Шепата манекени ли?! Или мамините гъзарчета, които се наливат с тонове алкохол, обикалят чалготеките и се фукат с новите си коли?
Българският футбол вече копае дъното. А Бербатов май се спаси навреме. Не мислите ли?

[offtopic]Източник: razkritia.com[/offtopic]

Вярвате ли, че има истина в статията? Мен не би ме учудило въобще. Всъщност съм склонен да повярвам. На Герена си заминаха много народ заради него. Как можа да каже "случаят Бербатов". Бербатов не е "случаят", а е Рекордьорът по отбелязани голове за националния ни тим!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Вярвате ли на това?

Мнениеот Гуу » 19 май 2010 09:09

Никой не би го очудил...
В крайна сметка на всички ни е ясно, че псвевдо-ръководителят Сираков много обича да се държи като господар на света. Да се мръщи, цупи, да гледа лошо, като по този начин си мисли, че всява респект. Дано в най-скоро време Батков си го прибере в Левски, че да не се налага да му гледаме противната муцуна.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 19 май 2010 09:13

Когато Сираков беше шеф в "Левски", той взимаше процент от заплатите на някои футболисти в замяна на титулярно място. Това го знам от един приятел, бивш съотборник на футболист от "Левски".

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 19 май 2010 09:13

само като прочетох името на сайта ми стана ясно, че е "истина" :lol:

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 19 май 2010 09:14

Митко не се е отказал заради критиките и той сам си го каза: "Критики винаги ще има , на моменти е тежко , но не мога да направя нищо". Може би има страничен фактор който го е подтикнал да се откаже , защото аз не виждам друго обяснение. Има вариант в който е очаквал по-голямо раздвижване в националния и да е разочарован от застоя.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2010 09:16

Гуу написа: Дано в най-скоро време Батков си го прибере в Левски, че да не се налага да му гледаме противната муцуна.

Ако ме питат: Ратко - треньор или Сираков в "Левски" ще избера първото, колкото и кофти да е.
SHAKOMINATORA написа:Може би има страничен фактор който го е подтикнал да се откаже , защото аз не виждам друго обяснение. Има вариант в който е очаквал по-голямо раздвижване в националния и да е разочарован от застоя.

Е със сигурност са комплексни причини. Това горното е версия просто.

vers
Контакти:

Мнениеот vers » 19 май 2010 09:21

то при нас всичко е възможно но ако щете вярвяите в последният мачна берба като стана рекордьор споделих че ще се откаже от националния тва му беше целта и я постигна берба много ясно осъзнаава че няма начин да е играе на световно или европеиско не заради друго а затова че ние нямаме 1 добри играчи а само 4-5 другото е палнеш защото така трябжа да са 11 на терена да не говорим и за резервите а за наско сираков кво да кажа всички знаем по нещо за него така че нищо чудно и в това да има капка истина с една дума аз мисля че берба направи верният избор още с мача с белгия ще си проличи каква е разликата без него

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 май 2010 09:28

metodito написа:
Гуу написа: Дано в най-скоро време Батков си го прибере в Левски, че да не се налага да му гледаме противната муцуна.

Ако ме питат: Ратко - треньор или Сираков в "Левски" ще избера първото, колкото и кофти да е.

Мда, то сега и да искаме няма как да се прибере в Левски. Просто защото там в момента няма много пари, а Сираков не може да вирее в такава обстановка. Той е силен, когато е на страната на силните, когато има силен финансов гръб. Жалко само, че сега е в националния отбор, където ще си развява байрака.

Между другото, някой има ли представа какво всъщност прави Наско Сираков националния отбор, каква му е длъжността ? Ясно е, че се води "Отговорник за националните отбори", но всъщност каква му е работата - да се мръщи, цупи и да гледа лошо или действителност прави нещо съществено. Защото това "Отговорникът за националните отбори" ми звучи като едно голямо нищо. Също така е интересно, този човек носи ли в действителност някаква отговорност ? Защо си мисля, че тази длъжност я има само в България, като нейната цел е да осигури хубава заплатка Наско ? :roll:

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 19 май 2010 09:28

Не ми пука защо се отказа Бербатов, важното е че вече го няма и на негово място може да играе някой който ще "тича" по терена!!!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 09:30

Явно някой предпочитат да вярват на анонимна статия от жълт сайт и да изкарват Бербатов долен лъжец.

Върни се в “Футбол - България”