Лаптопа рита с дилъри, бие се на мача със съотборник.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Лаптопа рита с дилъри, бие се на мача със съотборник.
На игрищата да б. Спартак се загледах в мачле с участието на Коцето Ангелов. Освен Росен Кирилов познах и няколко известни търговци на забранени препарати и разни други елементи с луксозни коли. Колуминацията беше сбиване между лаптопа и съотборник. Аз тоя го мислех за възпитан и здрържан треньор, то се оказа че е криминален елемент. Може човека да си го е изпросил ама да се млатиш по игрищата е шантава работа. Камо ли за треньор по футбол. Понеже ми правеше впечетление ,като един от добрите ни млади треньори реших да питам, абе нормално ли е това според вас?
Re: Лаптопа рита с дилъри, бие се на мача със съотборник.
soilwork написа:Къв е тоя??
Костадин Ангелов , той вкара Видима-Раковски в А група след победа на плейофа с Нафтекс . Беше и треньор на Родопа и Ботев .
Викат му лаптопа , защото не се разделя с лаптопа си .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Знам! Въпроса беше риторичен-защото се отваря цяла безмислена тема за Господин Никой! И си върни аватара с Крисчън Бейл,че тая котка ме дразниSiegfried написа:soilwork написа:Къв е тоя??
Костадин Ангелов , той вкара Видима-Раковски в А група след победа на плейофа с Нафтекс . Беше и треньор на Родопа и Ботев .

soilwork написа:Знам! Въпроса беше риторичен-защото се отваря цяла безмислена тема за Господин Никой! И си върни аватара с Крисчън Бейл,че тая котка ме дразниSiegfried написа:soilwork написа:Къв е тоя??
[offtopic]Защо ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- unist_gp
- Контакти:
много ми хареса тази новина, мерси на автора.
мерси и на Зиги,че ме подсети кой е Лаптопа (бях го вече забравил)
все пак нормална простотия от резервата. сигурно въпросната групичка дето е ритала мачле, знае повече как ще свуршат за мачовете в А група през уикенда
мерси и на Зиги,че ме подсети кой е Лаптопа (бях го вече забравил)
все пак нормална простотия от резервата. сигурно въпросната групичка дето е ритала мачле, знае повече как ще свуршат за мачовете в А група през уикенда

- Бижутера
- Контакти:
Лаптопа е велик треньор и някой ден ще докаже класата си! 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Sleepwalker
- Контакти:
Бижутера написа:Лаптопа е велик треньор и някой ден ще докаже класата си!
Този ден ще дойде скоро.Чух от сигурен източник,че от Хофенхайм са се свързали с него и го уговарят да поеме отбора.Мамят го с чисто нов супермодерен лаптоп и неограничен интернет!

- Бижутера
- Контакти:
Sleepwalker написа:Бижутера написа:Лаптопа е велик треньор и някой ден ще докаже класата си!
Този ден ще дойде скоро.Чух от сигурен източник,че от Хофенхайм са се свързали с него и го уговарят да поеме отбора.Мамят го с чисто нов супермодерен лаптоп и неограничен интернет!
твърде малка лъжица е Хофе за велик човек като господин Лаптоп....той такива отборчета не ги гледа, за него от Арсенал нагоре

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Sleepwalker написа:Бижутера написа:Лаптопа е велик треньор и някой ден ще докаже класата си!
В Челси му предлагат и безжичен интернет .

Върни се в “Футбол - България”