ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

zelenia
Контакти:

ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Мнениеот zelenia » 22 апр 2010 22:10

Какво е мнението ви за фк Брестник който е за първа година в професионалния футбол (источна Б група)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: пфк Брестник,приятната изненада на Б група

Мнениеот forzajuve » 22 апр 2010 22:18

Пич най-хубавото в бг футбола тази година в Б групите се казва големия отбор в миналото Ботев Враца.90% разчитаме на свои кадри,база за която си мечтаят половината отбори в А група,вече имаме кадърно ръководство от бивши звезди като Пламен Николов,Чавдар Атанасов и млад и перспективен треньор като Сашо Ангелов.А вашия отбор е ГМО или нещо от сорта на Мездра,Своге и т.н.За да стане голям отбор трябват традиции.Ако се върнат отбори като Русе,Велико Търново,Враца и Плевен бг футбола ще върви нагоре.А такива отбори като вашия,Мездра,Своге,Несебър и подобни ГМО са вредни за футбола ни.И какво ще правите в А група със 20 човека агитка,100 публика и наемници от чужди школи,които при първа възможност ще избягат.ГМО отборите са вредни
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
lama_andy
Контакти:

Мнениеот lama_andy » 22 апр 2010 22:24

Гледах ги миналата седмица срещу Дунав и останах приятно изненадан от играта им .Млади момчета , които добре разиграват и задържат топката. Най - важното е , че поне срещу нас и Калиакра играха феърплей , малко се съмнявам за мача им с Несебър , как точно срещу тях се провалиха , но да са живи и здрави .

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 22 апр 2010 22:29

zelenia написа:Какво е мнението ви за фк Брестник който е за първа година в професионалния футбол (источна Б група)

Какво мнение да дадем , след като не знаем нищо за този ПФК. Най - напред трябва да дадеш информация , за да можем да си съставим каквото и да е било мнение. Нека и човека от Враца даде инфо , докъде стигна реконструкцията на стадиона им. Има ли някакъв напредък , беше ремонтиран само един от секторите , когато четох за последно нещо по темата ... това беше , ако се не лъжа някъде преди зимата. От криворазбраната "българска грандомания" ми е писнало , та чак и вече ми се гади. След като медиите не ги интересуват съдбите на отборите , от които са излезли титаните на българския футбол , то нека поне по форумите да се информираме за съдбата им. На мен лично ще ми е много интересно да науча подробности. 8-)

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 22 апр 2010 23:13

forzajuve написа:Пич най-хубавото в бг футбола тази година в Б групите се казва големия отбор в миналото Ботев Враца.90% разчитаме на свои кадри,база за която си мечтаят половината отбори в А група,вече имаме кадърно ръководство от бивши звезди като Пламен Николов,Чавдар Атанасов и млад и перспективен треньор като Сашо Ангелов.А вашия отбор е ГМО или нещо от сорта на Мездра,Своге и т.н.За да стане голям отбор трябват традиции.Ако се върнат отбори като Русе,Велико Търново,Враца и Плевен бг футбола ще върви нагоре.А такива отбори като вашия,Мездра,Своге,Несебър и подобни ГМО са вредни за футбола ни.И какво ще правите в А група със 20 човека агитка,100 публика и наемници от чужди школи,които при първа възможност ще избягат.ГМО отборите са вредни

Пич,а ти знаеш ли Брестник,каква база имат и каква правят в момента,имат и хотел до стадиона,а сега им правят и стадиона,незнам дали някой в Б групите,та и от А имат такава,запознат съм и с играта има,млади момчета,добър колектив и правилна и красива игра,аз съм приятно изненадан от тях.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

zelenia
Контакти:

Мнениеот zelenia » 23 апр 2010 00:00

spartaka написа:
forzajuve написа:Пич най-хубавото в бг футбола тази година в Б групите се казва големия отбор в миналото Ботев Враца.90% разчитаме на свои кадри,база за която си мечтаят половината отбори в А група,вече имаме кадърно ръководство от бивши звезди като Пламен Николов,Чавдар Атанасов и млад и перспективен треньор като Сашо Ангелов.А вашия отбор е ГМО или нещо от сорта на Мездра,Своге и т.н.За да стане голям отбор трябват традиции.Ако се върнат отбори като Русе,Велико Търново,Враца и Плевен бг футбола ще върви нагоре.А такива отбори като вашия,Мездра,Своге,Несебър и подобни ГМО са вредни за футбола ни.И какво ще правите в А група със 20 човека агитка,100 публика и наемници от чужди школи,които при първа възможност ще избягат.ГМО отборите са вредни

Пич,а ти знаеш ли Брестник,каква база имат и каква правят в момента,имат и хотел до стадиона,а сега им правят и стадиона,незнам дали някой в Б групите,та и от А имат такава,запознат съм и с играта има,млади момчета,добър колектив и правилна и красива игра,аз съм приятно изненадан от тях.

Много си прав,но аз ще добавя,че Брестник имат отлично ръководство и много добар треньор,а и футболисти като Танчовски,Байраков,Бенгюзов,Дишлиев и Годжев.

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Мнениеот antonzzzz » 23 апр 2010 00:17

Хайде и аз да добавя - отбор еднодневка- без фенове,без минало,със съмнително настояще (- мачовете с Дунав и Несебър) и определено без бъдеще. Само с една база- на гол г.з- чифте пищови!

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 23 апр 2010 00:22

Само името на треньора говори много за отбора - Иван Маринов - Масларя ГОЛЯМ Е
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 апр 2010 00:28

antonzzzz написа:на гол г.з- чифте пищови!

Точно така.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 23 апр 2010 00:37

antonzzzz написа:Хайде и аз да добавя - отбор еднодневка- без фенове,без минало,със съмнително настояще (- мачовете с Дунав и Несебър) и определено без бъдеще. Само с една база- на гол г.з- чифте пищови!

Като ви изпраскат след няколко месеца една петарка дали ще мислиш пак така??

Върни се в “Футбол - България”