Монтана - Черноморец
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Монтана - Черноморец
Пишете за мача в тази тема!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Монтана - Черноморец
Язе съм за Черноморец, Монтаня трее да изпадне 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Какво да пишем . Пореден срам за българското съдийство. Неотсъдена дузпа, червен картон за вратаря на Монтана, непоказан първи жълт картон за Кондев второ грубо нарушение веднага след това. Всяка спорна топка в полза на Монтана. Стига с тези аванти. Цяла България ги гледа тези съдии как се гаврят с футболистите.
Абе този Кондев да не е миропомазан фал след фал а няма картон, накрая се усети треньора му ,че го изкара. Некадърен подкупен съдия. Ще ги спаси ли или ще си заработи парички.
На вниманието на водящия на Гонг. Вярвам че проблема с малкото публика на стадион 'Огоста' е заради постоянната промяна на началния час на срещата. В различните медии се обявяваше различен началан час на срещата и това може би е причината за малката посещаемост.
Отностно стадиона капацитета му по последни данни беше около 8 000 седящи места. Надявам се това да бъде прочетено от когото трябва.
Успех на предаването. Вие сте най-добрите.
Отностно стадиона капацитета му по последни данни беше около 8 000 седящи места. Надявам се това да бъде прочетено от когото трябва.

lz1tmw написа:Какво да пишем . Пореден срам за българското съдийство. Неотсъдена дузпа, червен картон за вратаря на Монтана, непоказан първи жълт картон за Кондев второ грубо нарушение веднага след това. Всяка спорна топка в полза на Монтана. Стига с тези аванти. Цяла България ги гледа тези съдии как се гаврят с футболистите.
Мани съдийството, кажи нещо за "извънземната" игра на чужденците в Черноморец. Убеден съм, че ако съм аз на терена, със сигурност няма да съм по-слаб от тях. Само ми трябва една стабилна физическа подготовка, че да мога да издържам повече време. Освен това, ще взимам далеч по-малко пари от Педриня, Медриня, Мориц и т.н.
Шегата настрана, но е наистина смешно е жалко, когато гледам бъгларски отбор, в който има почти само и единствено чужденци, които от своя страна не могат да си подават и спират топката, и само търчат из терена като мухи без глави.
Гуу написа:lz1tmw написа:Какво да пишем . Пореден срам за българското съдийство. Неотсъдена дузпа, червен картон за вратаря на Монтана, непоказан първи жълт картон за Кондев второ грубо нарушение веднага след това. Всяка спорна топка в полза на Монтана. Стига с тези аванти. Цяла България ги гледа тези съдии как се гаврят с футболистите.
Мани съдийството, кажи нещо за "извънземната" игра на чужденците в Черноморец. Убеден съм, че ако съм аз на терена, със сигурност няма да съм по-слаб от тях. Само ми трябва една стабилна физическа подготовка, че да мога да издържам повече време. Освен това, ще взимам далеч по-малко пари от Педриня, Медриня, Мориц и т.н.
Шегата настрана, но е наистина смешно е жалко, когато гледам бъгларски отбор, в който има почти само и единствено чужденци, които от своя страна не могат да си подават и спират топката, и само търчат из терена като мухи без глави.
Май и физическа подготовка не ти трябва! Те не се движат просто! Не знам как я мисли Балъков, дали на него не му се е налагало да се раздава на 150%, а тези смешници точно два паса не могат да вържат, защото просто никой не се движи, но не е луд който яде баницата......
Незнам как тоя Черниоморец биеше наред есента..тези не са по добри от Монтана поне не и в тоя мач..
Неможах да гледам мача,но от това което чета пак нищо не играем
Трябват някакви промени и най-добре е чистка на анонимните чужденци 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
lz1tmw написа:Абе този Кондев да не е миропомазан фал след фал а няма картон, накрая се усети треньора му ,че го изкара. Некадърен подкупен съдия. Ще ги спаси ли или ще си заработи парички.
Toзи нагъл, мазен съдия си беше позволил да се изгаври с Левски насред Герена по брутален начин, така че няма какво да се учудваш.
Е как да се оправим.. И посе каква наглост:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=313275
Междувременно скандалният рефер Николай Йорданов, свирил дербито между „Левски" и „Литекс" (2:2), беше обявен за съдия номер 1 на 2009 година от съдийската комисия и асоциацията на българските рефери.
Последна промяна от Бираманиак на 10 апр 2010 14:53, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”