Лошите факти за грандовете ни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Лошите факти за грандовете ни

Мнениеот Deluxx » 01 апр 2010 14:20

Литекс няма победа като гост от 07.11.2009 когато победиха Черноморец с 1-2
ЦСКА няма победа от 17.10.2009 когато победиха Ботев с минималното 0-1
Левски няма победа от 08.11.2009 победиха пирин с 0-2

За какъв футбол говорим?Когато идем в предварителните кръгове на зона европа и ако бием тук в Б-я ,а там ни вкарат 3-4 гола ставаме за посмешище
ПП-Това не е 1-во априлска шега,а истигна вижте последните мачове на Литекс,ЦСКА,Левски като гост и ще се убедите

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Лошите факти за грандовете ни

Мнениеот brat domingo » 01 апр 2010 14:38

Интересното е според мен, че когато грандовете мачкат, всички реват, че това не било хубаво, нямало реална конкуренция в България, затова първенството страдало и тем подобни глупости. Еми ето ви сега конкуренция и равностойно първенство, какво пак сте недоволни...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 01 апр 2010 14:39

Грандове :mrgreen:
Отбори водени от години от безхаберници, създадени насила от полиценската държава и криминални селяндури. Насила футбол не става. С въвеждането на ред в държавата тези измислени спортни команди ще се самозатрият. В нормалния свят за една изпита бира си изхвърлят най-големите звезди. У нас мекеретата сами си варят ракия, водат си дневници, в който пишат къде икога са изнасилвали жени и животни, а по вестниците и телевизията ги питат - " Как е да си гранд" :mrgreen:

Селянин в костюм виждал ли си?!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 01 апр 2010 14:39

Според теб как трябва да изглежда тази статистика?

Joreksat

Мнениеот Joreksat » 01 апр 2010 14:42

batty написа:Грандове :mrgreen:
Отбори водени от години от безхаберници, създадени насила от полиценската държава и криминални селяндури. Насила футбол не става. С въвеждането на ред в държавата тези измислени спортни команди ще се самозатрият. В нормалния свят за една изпита бира си изхвърлят най-големите звезди. У нас мекеретата сами си варят ракия, водат си дневници, в който пишат къде икога са изнасилвали жени и животни, а по вестниците и телевизията ги питат - " Как е да си гранд" :mrgreen:

Селянин в костюм виждал ли си?!

АИДЕ КАЛИАКРАААА

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 01 апр 2010 14:47

Това е положително. Изравненото ниво ще принуди тези, които искат да дръпнат, да инвестират повече и да работят правилно. Загубите на големите отбори няма да се приемат за големи изненади и трагедии, а това е добре, ще има спокойствие и постепенно отборите ще се развиват.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2010 14:48

"Грандове". :mrgreen: Просто ме кара да се смея чуя ли го това определение. В едно нормално първенство не може десет и повече години шампиона да е единия измежду два отбора. Да не се сравняваме с Англия или Франция. Абсурдно е. Нека се сравняваме с Чехия, Румъния... донякъде с Швейцария, Австрия,където финансовите сили на клубовете са поизравнени; при нас има разминаване между декларираните и реалните финансови сили на клубовете. Не го слушайте Батков, колко бил "наливал". Ами шотландското е абсурдно първенство. Излизат Селтик и Рейнджърс в Европа и ги бият като тъпани. Не съм сигурен, но мисля миналата или по - миналата година Селтик постигнаха първа победа като гост в ШЛ. Рейнджърс бяха разсипани от Унирея насред Глазгоу. И т.н. и т.н. Аз лично искам да видя например Берое и Пирин в Европа. За съжаление и да участват в Южна България има само един свестен стадион, а не са ли пред собствена публика ... трудно. Грандове. Ха! Всички говорят за това как ни посрамиха ЦСКА и "Левски". Никой не отчита това, което "Черно море" постигна срещу ПСВ и Щутгарт. Те разбираш ли не са интересни. А Локото срещу Рен, срещу Фейенорд? За мен холандците са един от най-достойните европейски отбори и изключително корав съперник. Ма не! Те грандовете видиш ли... Светът се променя, а НИЕ?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 апр 2010 15:01

Кви са тия глупости,а в черно море или калиакра какви трениори са?
и какво ако берое отиде в плейофите в лига европа и играят с шампиона на Чехия,Полша или Румъния,ще ги бият с 5,6 гола,това е по за смях отколкото ЦСКА-Рома(0:3)?
Къде са феновете на ЦСКА и ЛЕВСКИ и всеки вика,че са се представили най лошо? защо да е най лошо ?Представянето на ЦСКА имахме само 1 х ,но какво от това?и имахме 1 точка.това са отбори от Италия,Швейцария,Англия(най-силното първенство)
НАПРЕД ЦСКА И ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2010 15:05

Deluxx написа:НАПРЕД ЦСКА И ЛЕВСКИ

Напред, напред... Айде назад тази година, пък догодина, ако заслужават, ще видим. Да си починат тая годинка, че от скачане надолу, биене на манекенки, упражнения в шофиране с 3 промила в кръвта и разни такива... Айде няма нужда! Когато заслужат - тогава!

П.С. Стига бе, човек. Верно ли те изкефи любимия ти тим как игра срещу Рома? И то погледни кои играха срещу българите и си спомни какво им се случи срещу Базел и Панатинайкос.
Все едно на мен да ми хареса как играхме срещу Ред Бул. Уж за малко, ама не баш.
Между другото, за разлика от специалистите не се наемам да казвам кой ще е шампиона. Абсурдно за много, но ще кажа, че не изключвам титлата да е синя. Да, точно така. Но не изключвам и да останем извън Европа и това би било добре за нас. Накрая само да не е зелена титлата :mrgreen: .
Има 9 кръга до края на шампионата. Дано само титлата не се реши от чернодрешковците.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2010 00:10

Е, лоши са фактите .....спор няма !
Но това не е защото другите са станали много силни ......а защото Левски и ЦСКА слязоха до тяхното ниво !
Става ми смешно от мнения, че другите са настигнали "Сини" и "Червени" . .....нищо подобно !
"Другите" си ритат все така .....от години !
Единственото на което се научиха .....е да се бранят !
Това обаче не е особенно сложно .....особенно след като имаме на предвид .....неумението на всеки един български отбор .....да играе срещу сгъстена отбрана !
Синдромът "гостуване" ....не е само при "грандовете"!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”