Георги Василев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nikolay_
Контакти:

Георги Василев

Мнениеот nikolay_ » 17 окт 2008 12:03

Защо никой не се сеща да го викне за национален селекционер? Явно не е удобен на някого. Шампион на БЪлгария с три различни отбора, направи пробив в Германия, по мое мнение изгради и отбора на Мъри Стоилов.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Георги Василев

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 12:16

Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !
Изображение

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 17 окт 2008 12:27

ДА,СУПЕР!!!! 8-)

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 17 окт 2008 12:34

Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !

И за Левски си треа чужденец

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 17 окт 2008 12:42

нито за Левски става нито за националния
добър тренер,но до тук
просто е тренер с по стари методи и разбирания който в момента в съвремениа футбол не вървят
Изображение

valio lsfc
Контакти:

Мнениеот valio lsfc » 17 окт 2008 13:00

Уважавам успехите на Г.ВАСИЛЕВ,но тои предпочита много защитна тактика

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 13:04

Goshko написа:
Blue_Lion написа:Ми аз лично го виждам като вариант повече за Левски,отколкото за Националите - там си трябва чужденец просто !

На първо място в списъка - Чужденец (Муслин примерно) ! В краен случай - Гочето ! Това за Левски нали ;)
Изображение

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 17 окт 2008 13:45

И за Левски си треа чужденец[/quote]

На първо място в списъка - Чужденец (Муслин примерно) ! В краен случай - Гочето ! Това за Левски нали ;)[/quote]

абе той и Муслин е мн добър и Любко но каквото можаха дадоха. Имаме страхотни футболисти, но ни треа треньор с име което да внася респект тогава ще сме редовно в ШЛ.

А междудругото вчера засякох двама от футболистите на Левски няма да казвам кои и каде, но им казах малко по сериозно и те викат: "Е сериозно, но не зависи само от нас".... кво да си мисля каде ли е проблема

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 13:58

Goshko написа:

На първо място в списъка - Чужденец (Муслин примерно) ! В краен случай - Гочето ! Това за Левски нали ;)[/quote]

абе той и Муслин е мн добър и Любко но каквото можаха дадоха. Имаме страхотни футболисти, но ни треа треньор с име което да внася респект тогава ще сме редовно в ШЛ.

А междудругото вчера засякох двама от футболистите на Левски няма да казвам кои и каде, но им казах малко по сериозно и те викат: "Е сериозно, но не зависи само от нас".... кво да си мисля каде ли е проблема[/quote]

Бате...то те са най-долу в пирамидата ! Ръководството и тренера са много по-виновни ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”