Писнами всяка медия да се подиграва със врачанския стадион.Направо щях да се спукам от смях,като и Ники Александров каза,че Своге има лиценз,а ние не.Това за мен е обида към цялата футболна общественост във Враца да се пишат глупости.Ето и потвърждението на моите думи:
http://www.novsport.com/news58432_1040.html
http://topsport.ibox.bg/news/id_1481223650
Ние дори можем да посрещаме и мачове на младежите.В последните 2 години в нашия стадион бяха налети около 1млн лв за подобряването му.Само миналата година се дадоха близо 400 бона за новия сектор.Българската журналистика за пореден път се доказа некомпетентна.Ето снимки на нашия стадион:
http://botev.vratza.com/stadium.htm
Враца има лиценз за А група.Навсякъде се пишат само глупости
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Враца има лиценз за А група.Навсякъде се пишат само глупости
Последна промяна от forzajuve на 29 мар 2010 22:17, променено общо 1 път.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Враца има лиценз за А група.Навсякаде се пишат само глупости
Прости им. Те освен да се интересуват от софийските отбори и да поназнайват нещо за Литекс, Черно море и Черноморец по далеко не стигат в А група та ги караш да знаят нещо за Б група
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Няма прошка.това е обида към велик клуб като Ботев Враца.Скоро пак много отбори,ще плачат като се изправят срещу нас.Скоро измислените отбори в А група ще се сринат и ще се завърнат отбори със традиция като нас,Русе,Плевен,Търново и други.Ние се гордеем със нашия стадион и неприемаме да се пишат такива глупости

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:Няма прошка.това е обида към велик клуб като Ботев Враца.Скоро пак много отбори,ще плачат като се изправят срещу нас.Скоро измислените отбори в А група ще се сринат и ще се завърнат отбори със традиция като нас,Русе,Плевен,Търново и други.Ние се гордеем със нашия стадион и неприемаме да се пишат такива глупости
За Плевен и Търново не знам, но Русе скоро няма да се върне, ако случайно влязат ще се затвърдят като най-слабия град във футбола
Последна промяна от pomiqrat на 29 мар 2010 18:31, променено общо 1 път.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Пу като те слуша човек-ще си каже че стадиона ви е Уембли!!!
Стига сме се заблуждавали-да за Б група-може-ама ако това ние критерия за добър стадион-УЖАС!!!!Нищо повече от ремонтиран-козметично-стар,грозен ,социалистически стадион!!!Същото се отнася и за нас де -с тази разлика,че нашия дори не е ремонтиран!!!

Стига сме се заблуждавали-да за Б група-може-ама ако това ние критерия за добър стадион-УЖАС!!!!Нищо повече от ремонтиран-козметично-стар,грозен ,социалистически стадион!!!Същото се отнася и за нас де -с тази разлика,че нашия дори не е ремонтиран!!!

pomiqrat написа:forzajuve написа:Няма прошка.това е обида към велик клуб като Ботев Враца.Скоро пак много отбори,ще плачат като се изправят срещу нас.Скоро измислените отбори в А група ще се сринат и ще се завърнат отбори със традиция като нас,Русе,Плевен,Търново и други.Ние се гордеем със нашия стадион и неприемаме да се пишат такива глупости
За Плевен и Търново не знам, но Русе скоро няма да се върне, ако случайно влязат ще се затвърдят като най-слабия град във футбола
Е що бе-Дунав не са ли първи????

Имал съм (не)удоволствието да влизам в съблекалните на доста стадиони у нас и тези във Враца са на светлинни години пред тези на Армията например. Стар, комунистически...то е ясно, да не би да се построиха много нови стадиони у нас, но я ми кажи в колко бяха наляти някакви средства. Община Враца се справи добре точно преди кризата и направи стадион на ниво А група, жалко че скоро Ботев няма да играе в А група на този стадион както вървят нещата!
cska_90 написа:pomiqrat написа:forzajuve написа:Няма прошка.това е обида към велик клуб като Ботев Враца.Скоро пак много отбори,ще плачат като се изправят срещу нас.Скоро измислените отбори в А група ще се сринат и ще се завърнат отбори със традиция като нас,Русе,Плевен,Търново и други.Ние се гордеем със нашия стадион и неприемаме да се пишат такива глупости
Е що бе-Дунав не са ли първи????
Те обичат да са първи и след това да се продават. В отбора няма пари и при евентуално влизане в А група ще е доста тегаво
Libera написа:Имал съм (не)удоволствието да влизам в съблекалните на доста стадиони у нас и тези във Враца са на светлинни години пред тези на Армията например. Стар, комунистически...то е ясно, да не би да се построиха много нови стадиони у нас, но я ми кажи в колко бяха наляти някакви средства. Община Враца се справи добре точно преди кризата и направи стадион на ниво А група, жалко че скоро Ботев няма да играе в А група на този стадион както вървят нещата!
Браво -за което-но това са неща от ден до пладне!!!
От 2012 влиза в сила правилото на УЕФА,според,което 75% от стадиона трябва да е покрит!!Ами тогава????

-
- Контакти:
Е,и кво като има лиценз - нещо голямо ли е станало

Върни се в “Футбол - България”