Лечков, първенството ли да спираме или теб

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Лечков, първенството ли да спираме или теб

Мнениеот white power » 24 мар 2010 12:34

След поредната нагла проява на самозабравилия се вицепрезидент на БФС и кмет на Сливен, може би е резонен въпроса как да се спре недосегаемия Лечков и защо се чувства и държи като човек на който всичко му е разрешено. Както и защо държавата продължава стоически да търпи просташките му постъпки. Защо в момента в който е хвърлил документите и е показал среден пръст не е арестуван на момента и ако не беше богоизбрания Лечков а някой обикновен човек така ли щяха да постъпят МВР и органите на КАТ, да го чакат в Стара Загора и да го молят да се яви на разпит :o :o :o . Аршина е двоен и това е ясно и на малките деца. И господин Лечков, моля не даваите мнение по въпроси като този дали да се спира първенството заради хулигански прояви, а вижте своето неадекватно, недопустимо и меко казано хулиганско поведение, което ако се беше случило във всяка една нормална европейска страна, каквито претенции има и нашата бихте били задържан и осъден по бързата процедура, както и моментално отстранен от всички заемани постове.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Лечков, първенството ли да спираме или теб

Мнениеот crap » 24 мар 2010 12:38

Аз си мисля, че е бил или пиян или надрусан :lol: :lol: :lol: нЕма друга причина да отпраши така! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 мар 2010 12:39

Лечков е съвременен вариант на Христофор Белокровский от "Пази боже сляпо да прогледа" на Алеко.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 24 мар 2010 12:42

Искам да попитам,защото не съм запознат.Стадиона в Сливен,с пари от общината ли беше оправен или с лични средства на Лечков?

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 24 мар 2010 12:52

от Masaba на 24 Мар 2010 12:42
Искам да попитам,защото не съм запознат.Стадиона в Сливен,с пари от общината ли беше оправен или с лични средства на Лечков?

Аз дори и не мога да си помисля,че е дал и един лев от него,всъщност може и да е дал,под формата на заем.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 24 мар 2010 12:54

Masaba написа:Искам да попитам,защото не съм запознат.Стадиона в Сливен,с пари от общината ли беше оправен или с лични средства на Лечков?

Преди НДСВ да сдаде властта, община Сливен беше субсидирана от държавата с 2 000 000лв. за оправянето на стадиона, тъй като НДСВ беше спечелил кметското място с кандидатурата на Лечков.

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 24 мар 2010 12:56

Лечков за пореден път си показа произхода :oops: За какъв се мисли.....Скандалджия и смешник :!: Навсякъде в Европа го разкриха , то не бяха скандали , то не бяха простотии.След гола срещу Германия се самозабрави.В Хамбургер го търпяха докато не се изпокара с треньора , после трансфер в Марсилия и какво мислите се случи....същото , айде после малко и в Бешикташ , ама наистина за малко....изпокара се и там , клубът го осъди да плати шестцифрена сума , а той взе че си "прекрати" кариерата и със статут на аматьор се върна в ЦСКА....за малко- но пък си остана АМАТЬОР като човек завинаги :!: Г-н Лечков , Кмете , Данчо - ДОКОГА ТАКА ? Малко се засрами и стъпи на земята !Извини се на хората и футболистите , които избягаха от Сливен !Те го заслужават.....а ти какво заслужаваш...........даже и тези редове и внимание не заслужаваш :!: До нови срещи "Кмете" :!:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 мар 2010 12:57

DrAvalanche написа:Лечков е съвременен вариант на Христофор Белокровский от "Пази боже сляпо да прогледа" на Алеко.

Точен пример.Съгласен съм и с този пример и с двойния аршин,за който говори автора Бяла мощност.
Само Черно море.

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 24 мар 2010 13:04

Автора на темата е много прав.Лечко е един самозабравил се селяндур,нищо повече :!:
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 мар 2010 13:05

crap написа:Аз си мисля, че е бил или пиян или надрусан :lol: :lol: :lol: нЕма друга причина да отпраши така! :lol: :lol: :lol:

а ти луд ли си , това не е кока :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”