Ако днес приемем,че ЦСКА е наказан с лишаване от домакинство.То най-близкия стадион е стадиона на Миньор.Така че по всичко личи,че в сряда ЦСКА ще домакинства в Перник.
П.П. Миньор в сряда няма да играе,защото има мач с Ботев.
ЦСКА - Пирин в Перник!?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЦСКА - Пирин в Перник!?
има логика в изказването ти, но нека да видим първо какво ще е наказанието и тогава 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:има логика в изказването ти, но нека да видим първо какво ще е наказанието и тогава
Да разбира се ,аз просто изявявам мнение.Друг стадион по пътя София - Благоевград няма лицензиран(освен този в К-н,но едвали ЦСКА ще иска да играе там).Затова ако има наказание на 99.9% съм сигурен,че ще е в Перник
Абе мача е от 19:30 е как ще се играе на миниор стадиона кат няма исветление бе

- POPCORN
- Контакти:
marto786 написа:Абе мача е от 19:30 е как ще се играе на миниор стадиона кат няма исветление бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми може би ще му променят часа.или другото ще си остане на армията ама няма да има публика на тоя мач

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
marto786 написа:Абе мача е от 19:30 е как ще се играе на миниор стадиона кат няма исветление бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На тоя въпрос няма да отговарям.Но най доба е да го играят на Армията без публика.Така е в Европа.
В наредбата на БФС няма наказание "Мач без публика". Преди година имаше, но "умниците" от БФС го махнаха. В Европа, разбира се, е точно обратното. Там няма такова животно "лишаване от домакинство", защото презумцията е, че за изстъпленията на феновете са виновни самите фенове, а не отборът. У нас сега, вместо да бъде наказана публиката на ЦСКА, ще бъде наказан отборът, който фактически няма никаква вина.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:В наредбата на БФС няма наказание "Мач без публика". Преди година имаше, но "умниците" от БФС го махнаха. В Европа, разбира се, е точно обратното. Там няма такова животно "лишаване от домакинство", защото презумцията е, че за изстъпленията на феновете са виновни самите фенове, а не отборът. У нас сега, вместо да бъде наказана публиката на ЦСКА, ще бъде наказан отборът, който фактически няма никаква вина.
Точно така.
Добре аз съм на мнене, въпреки че бях вчера на трибуните на мача, че като в Италия трябва да ни забранят да ходим на гостувания, но искам да питам сигурно има някакъв член от правилника за рзстояние и др., но защо Левски прие Миньор в София на Овча купел, а ЦСКА трябва да ходи в Кюстендил и Перник т.е разстоянието на града или разстоянието от стадиона на клуба е важно и се гледа според наредба.
Xanko написа:Добре аз съм на мнене, въпреки че бях вчера на трибуните на мача, че като в Италия трябва да ни забранят да ходим на гостувания, но искам да питам сигурно има някакъв член от правилника за рзстояние и др., но защо Левски прие Миньор в София на Овча купел, а ЦСКА трябва да ходи в Кюстендил и Перник т.е разстоянието на града или разстоянието от стадиона на клуба е важно и се гледа според наредба.
По наредба е 150 км.Но понеже отбора гост не трябва да се ощетява(в Км.)се избира стадион в удобство на госта.Така,че Перник си остава най-доброто място за Пирин.
Върни се в “Футбол - България”