Според мен трябва да им вземат и точки, за назидание та да видим дали следващият мач без полиция ще нахлуят на терена.
Вие какво мислите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Marlboro_Blu написа:Кое ще е най-справедливото наказание за ЦСКА?
Според мен трябва да им вземат и точки, за назидание та да видим дали следващият мач без полиция ще нахлуят на терена.
Вие какво мислите?
brossy написа:Наказанието ще бъде 3 или 4 мача извън София(или при закрити врата)и служебна загуба.Така ще са доволни всички.Много е важно дали ще са 3 или 4 мача,защото 4ти я мач е с Литекс.
Ами осмирявайте си феновете,бе...Като не можете,вие ще берете гайлето.Ако можете,намерете ги тея фенове,дето влязноха и ги заведете в полициятаkillamasta написа:Попринцип трябва да има наказание,но аз не вижам какво е виновен отбора ЦСКА,че разни лумпени (които не могат да се нарекат фенове на отбора) са влезли и са прекратили мача.Така че очаквам наказание от 2 или 3 мача без публика и глоба.
Този правилник важи за едни,за други не....Той,ако важеше,още преди 2г. щяхте да сте във "В" група,ама нейсеAwesome написа:Не разбрахте ли, че си има Правилник, в който е написано какви наказания се предвиждат? Тук всеки излиза с какви ли не свои предложения...хайде спрете се!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта