Само на мене ли ми прави впечетление
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Само на мене ли ми прави впечетление
Случайност ли е, съдба ли е какво е, но все ми се струва, че Локо Сф здравата ги тикат към върха. Литекс, ЦСКА губят ли губят точки с някакви слаби отборчета, а локомотивци къде бият със съдийска помощ къде със собствени сили. Всеки вика Гришата купил първенството, ама май някой яката ви мажи очите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Само на мене ли ми прави впечетление

не се опитва да се качи на гърба на Праслав, ама изобщо, та какво за съдиите?
всички сме слаби, но ние сме най-силни

Подобни съприкосновения безброй във футболен ден, но в колко от случаите с есвири дузпа?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
махни очилата и пак гледай
-
На линияmetodito
- Контакти:
Ами те "специалистите" в началото казваха, че Балъков и компания са купили титлата. След това беше ЦСКА, след това Литекс...
pomiqrat написа:Подобни съприкосновения безброй във футболен ден, но в колко от случаите с есвири дузпа?
Прав си-не се свири дузпа... когато не е в наказателното поле. Положението си е нарушение отвсякъде.
- анто маина
pomiqrat написа:Подобни съприкосновения безброй във футболен ден, но в колко от случаите с есвири дузпа?
В два Левски -Миньор и Пирин - Локо.
metodito написа:Ами те "специалистите" в началото казваха, че Балъков и компания са купили титлата. След това беше ЦСКА, след това Литекс...
Нещата така най-добре се крият. Като пуснеш слух и оставих истината сляпа.
анто маина написа:pomiqrat написа:Подобни съприкосновения безброй във футболен ден, но в колко от случаите с есвири дузпа?
В два Левски -Миньор и Пирин - Локо.
абе вие сте болни

съприкосновение има ли? има
бутане има ли? има
правилник нещо, да сте чували за него?
- Jeff Ament
- Контакти:
Върни се в “Футбол - България”