Дунав Русе-Спартак Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Дунав Русе-Спартак Варна
Искам да призова всички русенци да подкрепят Дунав утре на Градския стадион от 11 часа.Нека цяла България види колко публика ще има на стадиона. Обзалагам се че ще бъдат над 5 хиляди 

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Дунав Русе-Спартак Варна
над 5 хиляди

По-малко ще сме

- Saint Etienne
- Контакти:
2-1 за Дунав.
2:0 за Дунав ! Айде Русе, мощно към А група

3:0 щом Волов може защо и ние да не бием Спартак с толкова?
аре дунав марек е с вас
И преди и сега Дунав са на върха, бием с 2:0 на стадиона ще има около 3-4 хиляди зрители и 5 хиляди пред телевизора на програма РИНГ 

И тук да се спомене. До сега билетите бяха в предварителна продажба, утре касите ще работят от 9,00 сутринта. Препоръчва се да отидете около 1 час преди началото на срещата, за да се избегнат опашките пред касите.
Молбата е на ръководството на отбора
Иначе са отпечатани допълнителна борйка билети за този мач, така че няма да има проблем.
Молбата е на ръководството на отбора
Иначе са отпечатани допълнителна борйка билети за този мач, така че няма да има проблем.
Само СПАРТАК ВАРНА,утре ще избухнем!!!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
и на мен ми се ще Дунав да влезе в А група, но ми се струва, че точно утре няма да бият....
Върни се в “Футбол - България”