"Оптимист съм за мача в неделя, Левски е в подем. Други трябва да се плашат. От леката атлетика помня, че е по-добре да си втори или трети. За щастие Георги Сърмов не е сериозно контузен, надявам се Шакиб Бензукан и Дарко Тасевски да се завърнат за мача с ЦСКА. Убеден съм, че ще станем шампиони. Още на 27 март ще триумфираме и ще доиграем там осем мачлета. Увереност ми дава това, че другите съперници са слаби. И ние играхме слабо в неделя, но останалите са по-зле от нас", заяви Батков след срещата с феновете на Левски.

Ех Бай Ганьо, Бай Ганьо - беше поспрял с изказванията, но явно трябва да замажеш очите на феновете и отново глупост след глупост. Затова хората са казали като не знаеш какво да кажеш, по едобре замълчи да не се излагаш. И къде се занимава с лека атлетика - може би в офицерската школа на ДС

Много жалко за едно първенство да се решава от един мач, а другите да се доиграват, но явно последните години е такава практиката и затова имаме толкова голями успехи в Европа и с националния отбор.