След страхотния мач на нашите национали настроението в отбора е отлично.Само така трябва да е,а не все даса сърдити и на групи.Така искам да ги виждам като едно. Да не се обиждат левскарите,просто ми стана смешно.
вижте линка:
http://www.sportline.bg/news/Berbatov-v ... itsi_19730
да не се обиждат левскарите
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: да не се обиждат левскарите
Какво да се обиждаме ? Аз не се чувствам трактор или говедо,ти ако се чувстваш животно или душевен предмет е друг въпрос ! Правиш ли го в поза Жиняк '96
Това беше в кръга на шегата.Колкото до снимката - двама педераси виждам,нищо друго

марто,благо и бербо не могат да повярват че техните колеги не можаха да се справят с тракторите

Педераси ама им виж приятелките първо и тогава да си говорим... 

Така трябваше да яхнат италианците-не трактора.
Не само че не се обиждаме,а дори отсега ни е смешно като си помислим как"звездите" -Барби и Марти-Врачански ще обясняват накрая на квалификациите,че е "нормално" пак да не се класираме
Тогава ще ги видя какъв ще го"яхат"

хахахахахахахахахахахха евалата на наще момчета
Пич,кво да се обиждаме,готина шегичка си е

Е да ти кажа БЕРБО и МАРТАТА наи-малко може да ги обвиняваме затова че няма да се класираме,колкото пати са ни измаквали ,ако ги нямаше нз.
Измъквали?!! И от какво са ни измъквали, че нещо ми е трудно да се сетя?!! Май ще си останат вечните надежди, които явно така или иначе ще си останат само с возенето на тракторче, вместо да изиграят едно голямо първенство!!! Затова Стоицата винаги ще бъде номер едно - защото вкарваше срещу големите, а не само срещу футболните лилипути!!!
Върни се в “Футбол - България”