В колко часа отварят стадиона?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
В колко часа отварят стадиона?
Знае ли някой от вас,приятели,в колко часа отварят стадиона?Ще ми бъдете полезни с всяка една информативна бележка.
Re: В колко часа отварят стадиона?
Не мога да ти кажа на 100 %,но мисля че в Don Balon или Sportal.bg бяха обявили от кога и до кога са отворени вратите,виж там 

Някъде бах чел че го отварят в 18.30 часа, а половин час преди началото на мача ще го затворят, в което се съмнявам.
http://sportal.bg/video.php?video_id=9036
18:30 - 20:45 - после ядеш дървото.
-
- Контакти:
Абе, някой май за първи път ще ходят на мач!
Следващия път отидете на опера. Май там Ви е мястото.
P.S. Син лъв не ти ли омръзна да отговаряш на някакви тапаци
ULTRA LEVSKI написа:Абе, някой май за първи път ще ходят на мач!
Младежо,смея да твърдя,че съм малко-по възрастен от Вас.Ако Ви кажа,коя година за първи път ходих на мач,вероятно ще сте на друго мнение.Също така ще добавя,че за разлика от Вас съм ходил и на опера.А такъв какъвто ме наричате в послеписа вероятно сте Вие.Вашият коментар показва Вашето свръхниско интелектуално ниво.
Пич,човека просто попита културно
Още повече тук мога да намеря информация от която аз се интересувам :
Мойте уважения към всички тук,но дай да не се обиждаме 

<- в случая,кога затварят вратитеMoNteSo написа:http://sportal.bg/video.php?video_id=9036

-
- Контакти:
Извинявайте, просто помислих че сте от невероятните фенове които не знаят кой ни е вратаря и идват на мач когато играем с Италия
Не Ви прочетох ник - неима.
Още веднъж се извинявам.
Още веднъж се извинявам.
ULTRA LEVSKI написа:Извинявайте, просто помислих че сте от невероятните фенове които не знаят кой ни е вратаря и идват на мач когато играем с Италия
Още веднъж се извинявам.
Няма проблем.Благодаря Ви за разбирането.Хайде,след малко тръгваме за мача.Българи юнаци!
- football.total
- Контакти:
to ULTRA_LEVSKI
пич няма значение какъв му е ника на човечеца. с простотиите си само доказваш колко си прост, ръсейки глупости че тоя и оня бил тъп и не знам си какво...
затова са тия форуми, не само да се псувате на говеда и чорбари, а да си обменяте информация.
еми какво като не знае човека кога отваря стадиона, не е фен ли какво?? не си мисли че цяла българия живee в софия и ходи на всеки мач на националите. ами и ти ако идеш в бургас на "лазур" и ти ше зададеш сигурно същия въпрос, и ти ли си тъпак тогава? по твойта логика така излиза...
за да си фен не е нужно да си на стадиона всеки мач, не всеки има възможност да ходи, но не си мисли че по малко подкрепя и милee за отбора, отколкото ти примерно (ако и ти въобще ходиш на стадиона де).
пич няма значение какъв му е ника на човечеца. с простотиите си само доказваш колко си прост, ръсейки глупости че тоя и оня бил тъп и не знам си какво...
затова са тия форуми, не само да се псувате на говеда и чорбари, а да си обменяте информация.
еми какво като не знае човека кога отваря стадиона, не е фен ли какво?? не си мисли че цяла българия живee в софия и ходи на всеки мач на националите. ами и ти ако идеш в бургас на "лазур" и ти ше зададеш сигурно същия въпрос, и ти ли си тъпак тогава? по твойта логика така излиза...
за да си фен не е нужно да си на стадиона всеки мач, не всеки има възможност да ходи, но не си мисли че по малко подкрепя и милee за отбора, отколкото ти примерно (ако и ти въобще ходиш на стадиона де).
Върни се в “Футбол - България”