Обективните журналисти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Обективните журналисти

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 18:21

Левски възкръсна срещу Локомотив Мз
06 октомври 2008 17:51
Автор: Ивелина Николова
Хичо носи победата с 1-0 след гол от пряк свободен удар
Отборът на Левски успя да постигне минимална победа над Локомотив Мездра в мач от 8-я кръг на А група. Сините бяха пълни господари на терена, като напълно надиграха новака в "А" група и само пропуските на Георги Христов лишиха тима от изразителна победа. За разлика от двубоят с Жилина, този път Левски показа бърз и разнообразен футбол, който се понрави на няколкото хиляди души, дошли да гледат интригуващата среща. Единственото попадение в двубоя бе дело на Николай Димитров, който се разписа от пряк свободен удар в 6-та минута на двубоя. По този начин сините успяха да вземат глътка въздух след отпадането от Жилина и Купата на УЕФА. За съжаление на наставника на Левски – Емил Велев, най-класният играч Юсеф Рабех получи червен картон и така ще пропусне поне един мач на своя тим. Сините изпуснаха и по-изразителна победа след като на два пъти Георги Христов пропусна фатално пред вратаря на Локо М

сори ма май аз съм гледал др мач.те Левски не излязаха цял мач от наказателното си поле-били пълни господари на терена-хаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Calli
Контакти:

Re: Обективните журналисти

Мнениеот Calli » 06 окт 2008 18:32

ВИЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ СИ ВЪОБЩЕ ВАШИТЕ МАЧОВЕ, /ЗАЩОТО НЕ ХОДИТЕ НА МАЧОВЕТЕ/ ИЛИ САМО СЛЕДИТЕ КАКВО СТАВА В ЛЕВСКИ?
ВИЖТЕ СИ ВАШИЯ ОТБОР, СЪРБАЙТЕ СИ ЧОРБАТА И ТОГАВА СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 18:46

Добре бе човек уж пишеш в темата за уважението ,а пък сега обиждаш на поразия.Аз с нещо да съм те обидил или да съм обидил Левски- :?: :?: :?:
Просто мисълта ми беше ,че нашите журналисти трябва да са малко по обективни-не може по статистика Мездра да има 3 пъти повече удари , ати да твърдиш,че Левски са били пълни господари на терена.
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 окт 2008 19:09

cska_90 написа:Добре бе човек уж пишеш в темата за уважението ,а пък сега обиждаш на поразия.Аз с нещо да съм те обидил или да съм обидил Левски- :?: :?: :?:
Просто мисълта ми беше ,че нашите журналисти трябва да са малко по обективни-не може по статистика Мездра да има 3 пъти повече удари , ати да твърдиш,че Левски са били пълни господари на терена.

Извинявай, ама действително тези помияри от Балоните съм ги заплюл и побеснявам! Още веднъж извинявай!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
LEVSKARINYT
Контакти:

Мнениеот LEVSKARINYT » 06 окт 2008 19:25

А бе, cska_90, на какъв език е глагола "да предада"? В никой български речник го няма. Останалите ти простотии няма да коментирам - те са по дефиниция от клубната ти принадлежност.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 06 окт 2008 20:16

Аз предадавам
Ти предадаваш
Ммм... Той предадава... ПРЕДАВАМ СЕ - много е трудно

Като се хващаме за буквата - Левски не са били пълни господари на терена, но имат отбелязан гол. С репликата си "Левски не излязаха цял мач от наказателното си поле" влизаш в тона на журналистката, която подиграваш.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Re: Обективните журналистика

Мнениеот redmanutd » 06 окт 2008 23:02

Слаби са журналистите в България това е.А иначе което си беше истина си е истина,това което пише тази "журналистка" е пълна измислица и незнам до кога ще се взимат на работа некадърни журналисти???????До кога??Всеки може да завърши журналистика ама не всеки може да си вдига краката..............единсвено в БГ може.И добре че има интернет и чужди журналисти за да има от къде да свалят информация. :geek: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :x :x [img]%20%20%20%20[/img]
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 23:15

jindo написа:Аз предадавам
Ти предадаваш
Ммм... Той предадава... ПРЕДАВАМ СЕ - много е трудно

Като се хващаме за буквата - Левски не са били пълни господари на терена, но имат отбелязан гол. С репликата си "Левски не излязаха цял мач от наказателното си поле" влизаш в тона на журналистката, която подиграваш.

Съгласен съм ,наистина май прекалих , но просто тези псевдожурналисти са толкова некадърни и платени че нямам думи.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 23:22

LEVSKARINYT написа:А бе, cska_90, на какъв език е глагола "да предада"? В никой български речник го няма. Останалите ти простотии няма да коментирам - те са по дефиниция от клубната ти принадлежност.

За твое сведение в поезията и песните се допуска отклонения в граматичните ниорми :lol: :lol:
ето ти да чуеш,да се увериш че грешката не е в моя телевизор
http://vbox7.com/play:93bd6a08
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 23:26

Deliba6 написа:
cska_90 написа:Добре бе човек уж пишеш в темата за уважението ,а пък сега обиждаш на поразия.Аз с нещо да съм те обидил или да съм обидил Левски- :?: :?: :?:

Извинявай, ама действително тези помияри от Балоните съм ги заплюл и побеснявам! Още веднъж извинявай!!!

Приемам ,признавам че и аз малко прекалих,но не ми е била цел да ви дразня.
А иначе относно ДОн Балон-БЕЗ КОМЕНТАР
Изображение

Върни се в “Футбол - България”