KICK OFF-СЕЛСКИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: KICK OFF-СЕЛСКИ

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2008 22:26

Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 окт 2008 22:34

Аре стига вече бе хора!Дайте всеки си гледа негояит отбор и да престанеме малко се дранзи поне не в форумите!Илли поне не в тоя форум!Дайте пускаме по смислени теми!Да ще си призная, аз съм дни много голям цскар винаги хода на мач когато мога, много съм пристрастен!Но и мене ми писна да се заяждаме!Те сега са зле, не че ние сме добре, но колето се върти :)Дайте пускаме поне смислени теми са, не вскеи си пуска каквото иска!Не като Ботевистите, как ще изхвърлиме селския 31232321 теми и некви подоби, ако той не иска няма се махне!Ето са по тая тема какво да кажеме освен да се заяждаме и псуваме поне да има нещо да разискваме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 03 окт 2008 22:38

Този плакат днес беше залепен в общежитията на английската гимназия.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 окт 2008 23:06

POPCORN написа:Аре стига вече бе хора!Дайте всеки си гледа негояит отбор и да престанеме малко се дранзи поне не в форумите!Илли поне не в тоя форум!Дайте пускаме по смислени теми!Да ще си призная, аз съм дни много голям цскар винаги хода на мач когато мога, много съм пристрастен!Но и мене ми писна да се заяждаме!Те сега са зле, не че ние сме добре, но колето се върти :)Дайте пускаме поне смислени теми са, не вскеи си пуска каквото иска!Не като Ботевистите, как ще изхвърлиме селския 31232321 теми и некви подоби, ако той не иска няма се махне!Ето са по тая тема какво да кажеме освен да се заяждаме и псуваме поне да има нещо да разискваме!

Евалата брато :)
Изображение

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 03 окт 2008 23:11

добре де,а защо левскарите цяло лято се радваха на нашето нещастие,злобееха и се надсмиваха и ние им търпяхме глупостите.Ама всичко се връща.След вчерашната издънка можем да им дадем златен скункс за анти спортни постижения.как може жребият да ти отреди два слабака и ти и срещу двата да се насереш?
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 03 окт 2008 23:44

POPCORN написа:Аре стига вече бе хора!Дайте всеки си гледа негояит отбор и да престанеме малко се дранзи поне не в форумите!Илли поне не в тоя форум!Дайте пускаме по смислени теми!Да ще си призная, аз съм дни много голям цскар винаги хода на мач когато мога, много съм пристрастен!Но и мене ми писна да се заяждаме!Те сега са зле, не че ние сме добре, но колето се върти :)Дайте пускаме поне смислени теми са, не вскеи си пуска каквото иска!Не като Ботевистите, как ще изхвърлиме селския 31232321 теми и некви подоби, ако той не иска няма се махне!Ето са по тая тема какво да кажеме освен да се заяждаме и псуваме поне да има нещо да разискваме!

Браво само така мисля че беше време и такъв коментар да има !!И аз може да съм се заяждал много но вече си мисля доста неща и твойто мнение е много вярно.А колкото до тоя ТЕКСАС всички го знаем какъв е боклук ;)
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Върни се в “Футбол - България”