Не трагедия,голяма трагедия!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Не трагедия,голяма трагедия!

Мнениеот petela » 02 окт 2008 23:03

След резила с (Е)БАТЕ Борисов сега дойде и (У)Жилина..няма край синята приказка :lol: .Цяло лято ни се подигравахте,обиждахте ни и се радвахте на нашото нещастие,но сега сякаш ви се върна.Не желая да падам на нивото на левскарите и по принцип не си падам много по злорадството,но мисля,че всички са съгласни,че днес синия клуб отново опетни българското име на европейската сцена след слаба и бездушна игра.Жалко,защото познавам и доста свястни фенове на Левски,които обичат отбора и не заслужават този резил.

http://www.***.eu/exclusive1149.html
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Не трагедия,голяма трагедия!

Мнениеот athom » 02 окт 2008 23:12

Аз никога не съм се подигравал на който и да било отбор.

Обаче като левскар тази вечер...не ме е срам щото нямам никакво пряко участие във представянето им тази година или когато и да било.
Но разочарованието ми (за пореден път) е толкова дълбоко, че не знам кога скоро ще искам да чуя въобще за български футбол.
То бива дебелокожие, то бива инертност, то бива мързел...ама тва ми идва в повече.

Любопитно ми е защо аджеба всеки български отбор почва да тича когато изостане с гол.

ТАЯ ИГРА Е ТИЧАНЕ БЕ ТОРБИ С ЛАЙНА ТАКИВА!!! ОТ ПЪРВАТА МИНУТА ДО ПОСЛЕДНАТА СКАПАНА МИНУТА!!!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

juniar
Контакти:

Мнениеот juniar » 02 окт 2008 23:12

toku 6to i litex vkaraha nasred angliq,a levski ne moja da vkara na sobstveniq-na govejdiq stadion

ivkooo
Контакти:

Мнениеот ivkooo » 02 окт 2008 23:15

ооооооооооо Жилина,догодина пак ела.................................Само Черно море,НАПРЕД МОРЯЦИ..........

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 02 окт 2008 23:20

a sega pak pi6ete,ako ne vi e sram............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЦСКА

dabeda
Контакти:

Мнениеот dabeda » 02 окт 2008 23:24

не е трагедия бре. това е КОМЕДИЯ :twisted: . голям майтап тази есен :D . който ви хване И ВИ ОСИРА ОТ БОЙ. аре хаирлия. от сега нататък само в този дух да продължавате. МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ :twisted: .

Потребителски аватар
Rabeh

Мнениеот Rabeh » 02 окт 2008 23:29

dabeda написа:не е трагедия бре. това е КОМЕДИЯ :twisted: . голям майтап тази есен :D . който ви хване И ВИ ОСИРА ОТ БОЙ. аре хаирлия. от сега нататък само в този дух да продължавате. МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ :twisted: .

ТИ СИ РЯЗАН ТУРСКИ ******** И Е НЕЩО НОРМАЛНО ДА СЕ РАДВАШ КОГАТО БЪЛГАРСКИ ОТБОР ГУБИ В ЕВРОПА!!!
НЕКА ИЗБИЕМ ТУРСКАТА СГАН И ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ БГ!!!

TERES
Контакти:

Мнениеот TERES » 02 окт 2008 23:42

Открийте 3-те разлики между двете свине на снимката- правилно няма разлика, не го е срам даси слага тъпата свинска мутра на снимката ми сложил и тая на майка му чифут недоебан мрете к*ви в европа кой ви хване той ви къса

vankata
Контакти:

Мнениеот vankata » 02 окт 2008 23:45

10099087.jpg
(29.41 KиБ) Свален 643 пъти

TRAKTOR GAZI, KAKA JILI.......

blueteror

Мнениеот blueteror » 02 окт 2008 23:48

ei svinski glavi maika vi she *** turska smardite pomqri i ustite vi merishat maika vi turska pod noja.............

Върни се в “Футбол - България”