Много неизвестни за Дунав през пролетта

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Много неизвестни за Дунав през пролетта

Мнениеот soundtrack » 03 яну 2010 18:27

Браво,страхотна тема.Всички стискаме палци нашите Дунавци да си стъпят най-после на крака,и да зарадват както пише в темата "един от най-посешаваните стадиони" с отбор в "А" група.Има потенциал в отбора,въпреки че е и малко застарял,ако се намерят пари,би трябвало всичко да се оправи.Успех на футболистите,ние ви стискаме палци,стига 5ти места нагледахме се на тях в последните 4 години.Време е за първо!
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Mariyan Milanov
Контакти:

Re: Много неизвестни за Дунав през пролетта

Мнениеот Mariyan Milanov » 03 яну 2010 18:50

Aми Миронов работи по селекцията, макар че както вика Бойко Борисов "Пари няма" :) , но дано се намерят спонсори, иначе работата няма да е добре. Русе заслужава отбор в А група. Стадиона ше бъде пълен тъй като не сме виждали отбор в А група от 20 години. А дано 2010 г. бъде годината на РУСЕНЦИ !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 яну 2010 19:17

Бях в Журелата (заведение в Русе) и бях на две маси от двама футболисти на Дунав и по едно време телефона на единия звънна и си говори с друг футболист от друг отбор в Б група и футболиста на Дунав попита "Вярно ли е, че още от лятото тоз резултат сте го били уговорили. Еее, казвай като има подобни работи да сложа някой лев и аз ще ти казвам като има нещо такова". И си казах до тук с атака на А група

Дунав имаше на два пъти шанс да влезе в А група през 1994-1995, когато президент беше Барбуков и 1999-2000 и двата пъти през пролетта падаха като подозрително не си даваха зор.

Сега кмета на Русе търси спонсори в София
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 яну 2010 19:28

Дано и 2-ят полусезон Дунав да играят на висота и да влезнат в "А" група...Но основният проблем на отбора,както винаги,са парите 8-) Имаше още 1-2 сезона,през които до зимата Дунав играят добре и завършват първи и през пролетта настъпва срив.Дано този път не е така 8-) :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2010 20:36

pomiqrat написа:Бях в Журелата (заведение в Русе) и бях на две маси от двама футболисти на Дунав и по едно време телефона на единия звънна и си говори с друг футболист от друг отбор в Б група и футболиста на Дунав попита "Вярно ли е, че още от лятото тоз резултат сте го били уговорили. Еее, казвай като има подобни работи да сложа някой лев и аз ще ти казвам като има нещо такова". И си казах до тук с атака на А група

Дунав имаше на два пъти шанс да влезе в А група през 1994-1995, когато президент беше Барбуков и 1999-2000 и двата пъти през пролетта падаха като подозрително не си даваха зор.

Сега кмета на Русе търси спонсори в София

Ако това се бе случило в жОрелата, щях да ти повярвам, но след като е било в жУрелата-не ти вярвам.

За подозрителните загуби си прав, обаче :evil: Но и какъв е смисълът да си "боксова круша" в А група?!Тия пичове знаят отлично, че влязат ли в А група, половината поне излитат от отбора, а е удобно да си на закътано място.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 яну 2010 20:38

Айде и аз стискам палци за Дунав , че ми писна от мездра , своге и тем подобни , време един от футболните центрове да се прероди

Върни се в “Футбол - България”