Сливен-съдийски отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Сливен-съдийски отбор
Очевидно е че Сливен за всеки мач си имат съдия който да печели мача вместо тях.Примери са всички мачове от началото на сезона, особено с ЦСКА(въпреки че съм левскар), със Спартак вн и Вихрен(бях на мача), като няма да споменавам конкретни моменти от мачовете защото има да си пиша 2 дена... Но да приемем че и по този начин отбора от Сливен си "извоюва" място в УЕФА и после какво...Спомням си как Литекс преди години по този начин се класираше в ЕКТ и за това отнесе петица от ГАК и незнам си още кой, но Гриша Ганчев видя че по този начин не става и започна да гради отбор.Е...явно Сливен са тръгнали по стъпките на Литекс. 

Re: Сливен-съдийски отбор
MNOGO SI PRAV PRIATEL SLIVEN SA SADISKI OTBOR
Ще гледам ТВ2 /най-вече второто полувреме/ и тогава ще коментирам!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
че са съдийски отбор е ясно на всички,ама като гледам как вървчт почвам да се притеснявам да не вземат да станат шампиони
- POPCORN
- Контакти:
Определено!Стига вече са говорили само, че ЦСКа и Левски ги подкрепят съдиите!Сливен с Лечков незнам кога ще загубят мач, особено като домакини!Няма отбор които да е играл с тях и да не се е оплакал.И как така всички други отбори имат загуба в това успорвано първенство нали тая година а те нямат?И не Лечков да ми се прави на невинен и да казва другите отбори да не се оправдават със съдята.Съдята може да реши цял мач
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Dosta gi podpirat........dano uspeem da gi biem sega kato gosti.SAMO LEVSKI!!!!!!!!!Konkurent za 1-vo mqsto 6te sa ni Sliven!
Не се косете,ще си намерят и те майстора 

Голям праз че са съдийски отбор.
На Европейците им трябваше малко повече от година за да ни разкрият какви сме всъщност.
Като идат Сливен да играят в Европа другия сезон и тях ще ги разкрият.
Както разкриват абсолютно всеки отбор излязал от вмирисаното ни първенство. АБСОЛЮТНО ВСЕКИ.
На Европейците им трябваше малко повече от година за да ни разкрият какви сме всъщност.
Като идат Сливен да играят в Европа другия сезон и тях ще ги разкрият.
Както разкриват абсолютно всеки отбор излязал от вмирисаното ни първенство. АБСОЛЮТНО ВСЕКИ.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- vankata_BG
- Контакти:
POPCORN написа:Определено!Стига вече са говорили само, че ЦСКа и Левски ги подкрепят съдиите!Сливен с Лечков незнам кога ще загубят мач, особено като домакини!Няма отбор които да е играл с тях и да не се е оплакал.И как така всички други отбори имат загуба в това успорвано първенство нали тая година а те нямат?И не Лечков да ми се прави на невинен и да казва другите отбори да не се оправдават със съдята.Съдята може да реши цял мач
хххххххххмммммммммммм
мисля че Черноморец 919 нямат ........
ама и това май е една друга тема относно поръчките

ми вие си мислите че Михайлов помага на Левски да помагаше когато беше Сираков там сега го няма и Бобчо обърна гъза към друг към Лечков и той се възползва изцяло и виждате какво става... Дали няма да стане отбор току що влязъл в А група да стане шампион!Защо Не? Възможно е като гледам как вървят нещата и ако продължат така...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Върни се в “Футбол - България”