Сливен-съдийски отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

azzz166
Контакти:

Сливен-съдийски отбор

Мнениеот azzz166 » 29 сеп 2008 18:12

Очевидно е че Сливен за всеки мач си имат съдия който да печели мача вместо тях.Примери са всички мачове от началото на сезона, особено с ЦСКА(въпреки че съм левскар), със Спартак вн и Вихрен(бях на мача), като няма да споменавам конкретни моменти от мачовете защото има да си пиша 2 дена... Но да приемем че и по този начин отбора от Сливен си "извоюва" място в УЕФА и после какво...Спомням си как Литекс преди години по този начин се класираше в ЕКТ и за това отнесе петица от ГАК и незнам си още кой, но Гриша Ганчев видя че по този начин не става и започна да гради отбор.Е...явно Сливен са тръгнали по стъпките на Литекс. ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Сливен-съдийски отбор

Мнениеот Deliba6 » 29 сеп 2008 18:26

Ще гледам ТВ2 /най-вече второто полувреме/ и тогава ще коментирам!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 29 сеп 2008 18:28

че са съдийски отбор е ясно на всички,ама като гледам как вървчт почвам да се притеснявам да не вземат да станат шампиони

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 сеп 2008 18:28

Определено!Стига вече са говорили само, че ЦСКа и Левски ги подкрепят съдиите!Сливен с Лечков незнам кога ще загубят мач, особено като домакини!Няма отбор които да е играл с тях и да не се е оплакал.И как така всички други отбори имат загуба в това успорвано първенство нали тая година а те нямат?И не Лечков да ми се прави на невинен и да казва другите отбори да не се оправдават със съдята.Съдята може да реши цял мач
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 29 сеп 2008 18:29

Dosta gi podpirat........dano uspeem da gi biem sega kato gosti.SAMO LEVSKI!!!!!!!!!Konkurent za 1-vo mqsto 6te sa ni Sliven!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 29 сеп 2008 18:37

Не се косете,ще си намерят и те майстора :!:

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 29 сеп 2008 18:42

Голям праз че са съдийски отбор.
На Европейците им трябваше малко повече от година за да ни разкрият какви сме всъщност.

Като идат Сливен да играят в Европа другия сезон и тях ще ги разкрият.
Както разкриват абсолютно всеки отбор излязал от вмирисаното ни първенство. АБСОЛЮТНО ВСЕКИ.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Мнениеот vankata_BG » 29 сеп 2008 18:48

POPCORN написа:Определено!Стига вече са говорили само, че ЦСКа и Левски ги подкрепят съдиите!Сливен с Лечков незнам кога ще загубят мач, особено като домакини!Няма отбор които да е играл с тях и да не се е оплакал.И как така всички други отбори имат загуба в това успорвано първенство нали тая година а те нямат?И не Лечков да ми се прави на невинен и да казва другите отбори да не се оправдават със съдята.Съдята може да реши цял мач

хххххххххмммммммммммм
мисля че Черноморец 919 нямат ........
ама и това май е една друга тема относно поръчките ;) ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 29 сеп 2008 19:01

ми вие си мислите че Михайлов помага на Левски да помагаше когато беше Сираков там сега го няма и Бобчо обърна гъза към друг към Лечков и той се възползва изцяло и виждате какво става... Дали няма да стане отбор току що влязъл в А група да стане шампион!Защо Не? Възможно е като гледам как вървят нещата и ако продължат така...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Върни се в “Футбол - България”