Левски преди 2,3 години....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Левски преди 2,3 години....
Като видях темата за Мечо и ми доиде на напиша за онези момчета които ни донесоха толкова радост с пробивите си в ШЛ и Уефа. Мечо,Ицо,Домо,Ричи,Томашич,Боримиров и всички др от тогавашния отбор дано по скоро да се радвамв на такъв отбор но с тес зе суарес жеан карслос и тем подобни няма да стане единствения калсен чужденец е РАБЕХ !!!
Re: Левски преди 2,3 години....
Бате,днеска като видях Мъри в другия лагер ми стана криво,но това е живота ! Един ден,може отново да е с нас,но не и днешния ! Някой ден,отново ще имаме свойте сини герой,макар и с други имена,не се притеснявай и този ден не е далеч ! Левски винаги е радвал феновете си,независимо от моментна форма,някакви си загуби и т.н. От тях боли,но Левски винаги се връща по-силен брато и мачка ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

Момчета, сигурен съм, че и на Мъри му беше криво, че не беше от нашата страна, особено като слушаше скандиранията и като знае, че се връща в Ловеч и ще води отбор пред 800 души. Ама какво да направим, освен да чакаме и да подкрепяме нашия отбор и да се надяваме батков да продаде отбора, защото докато той е там няма да постигнем кой знае какви успехи.
А и видяхте ли, че без гонзо е доста по-добре?!
))
САМО ЛЕВСКИ!!!
А и видяхте ли, че без гонзо е доста по-добре?!

САМО ЛЕВСКИ!!!
yasen написа:Момчета, сигурен съм, че и на Мъри му беше криво, че не беше от нашата страна, особено като слушаше скандиранията и като знае, че се връща в Ловеч и ще води отбор пред 800 души. Ама какво да направим, освен да чакаме и да подкрепяме нашия отбор и да се надяваме батков да продаде отбора, защото докато той е там няма да постигнем кой знае какви успехи.
А и видяхте ли, че без гонзо е доста по-добре?!))
САМО ЛЕВСКИ!!!
Така е

оо да тва за гонзо много вярно и аз същото казвам много отдавна много по добре като го няма тои като влезне и едва ли не ги задължава да му подават иска тои да е героят то вече не е отнзи гонзо от преди 5,6 години.... неска кат видях че влиза ми направо ми са ...

taka se dopalvate 4e moje i da si legnete zaedno.gonzo bil zle ok, samo 4e da ne po4nete da govorite drugo sled 2 3 ma4a.preli4ate na edni fenove s fesove....
-
- Контакти:
Ако Гонзо беше титуляр нямаше да бием Литекс. 

- plamen etov
- Контакти:
НАПЪЛНО ПРАВИСТЕ ЧЕ БЕЗ ГОНЗО ИГРАЕТЕ МНОГО ПО ДОБРЕ!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ИСКРЕННО УСПЕХ В ЧЕТВЪРТЪК!!!!!!!!!!!!ОТ НЕГО ИМА НУЖДА И БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Е тва чорбарите сте опасно нещо ако не напишите дежурните си глупости неможете да заспите били сме фесове кади видяхте тези фесове коментираите Цфкату и гледаите как ще бъдат бити като тъпани навънка като тъпани от литекс,локо мз,чернморец и всички малко по стоиностни отбори в България!!!
Върни се в “Футбол - България”