Голяма интрига в БГ-първенството.Осем отбора в спор за ЕКТ.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Голяма интрига в БГ-първенството.Осем отбора в спор за ЕКТ.
Няма да влагам ирониия в моя коментар,но ще засегна един много болен въпрос.Провинция срещу столица.Ето сега е момента отбори като Литекс,Минъор,черноморец да се разгърнат наесен в Европа.Защо ли?-защото само се натяква за онези грандове софийски които ни излагат в Европа.Та предлагам предвид слабата форма на ,,грандовете,, тези три отбора +Славия на Венцито като победител за купата на БГ да ни донесат несметна радост другата есен със своите победи в Европа.Напълно съм сериозен в тези си думи,но пък трябва и класирането да е такова в което тези отбори ще ни представят в Европ
LEVSKI_FOREVER
Re: Голяма интрига в БГ-първенството.Осем отбора в спор за ЕКТ.
zlatan написа:Няма да влагам ирониия в моя коментар,но ще засегна един много болен въпрос.Провинция срещу столица.Ето сега е момента отбори като Литекс,Минъор,черноморец да се разгърнат наесен в Европа.Защо ли?-защото само се натяква за онези грандове софийски които ни излагат в Европа.Та предлагам предвид слабата форма на ,,грандовете,, тези три отбора +Славия на Венцито като победител за купата на БГ да ни донесат несметна радост другата есен със своите победи в Европа.Напълно съм сериозен в тези си думи,но пък трябва и класирането да е такова в което тези отбори ще ни представят в Европ
От къде знаеш, че Славия ще спечели купата...Наясно ли си, че предстои още един полу-сезон и всичко може да се случи

Имам един въпрос - какво според теб могат да направят Перник,Славия в Европейските турнири, дори и да се докопат по някакъв начин до първите места? Не, че нашия Левски напоследък прави нещо, но все пак се противопоставяме на отборите по някакъв начин, въпреки че ни бият.. Почти съм сигурен, че ще почнат да издишат тия отбори след 2-3 кръг на 2рия полусезон.
Виж, Черноморец играят добър футбол и могат да направят нещо, но за другите.. Пък и това, че моментно са в добра форма, не значи, че ще е така през целия сезон.

- Бижутера
- Контакти:
причината за въпросната интрига е игричките които си въртят отборите, за да запазят интереса върху себе си..всичко е цирк, още колко време трябва да мине за да го разберете?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутер докато приемаме всичко за нагласено светло бъдеще не ни чака.
Дали така разсъждават в Румъния

В Германия е същата работа.
Хората му казват изравнение сили.

* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот DukeUnv на 06 Дек 2009 08:14
Имам един въпрос - какво според теб могат да направят Перник,Славия в Европейските турнири, дори и да се докопат по някакъв начин до първите места? Не, че нашия Левски напоследък прави нещо, но все пак се противопоставяме на отборите по някакъв начин, въпреки че ни бият.. Почти съм сигурен, че ще почнат да издишат тия отбори след 2-3 кръг на 2рия полусезон.
Виж, Черноморец играят добър футбол и могат да направят нещо, но за другите.. Пък и това, че моментно са в добра форма, не значи, че ще е така през целия сезон.
Сектор Б
незнам братле кво ще направят,но ми омръзна знайни и незнайни хора да се изказват по медии и други и само да обиждат видите ли кво правят тези ,,грандовете,, в Европа ами поне се класираха до там,това също не е малко.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот DukeUnv на 06 Дек 2009 08:14

Сектор Б
незнам братле кво ще направят,но ми омръзна знайни и незнайни хора да се изказват по медии и други и само да обиждат видите ли кво правят тези ,,грандовете,, в Европа ами поне се класираха до там,това също не е малко.
LEVSKI_FOREVER
- unist_gp
- Контакти:
предпочитам, които и да е отбори в ЕКТ, пред ЛокоСф. и Литекс. едното място е за Черноморец, купата я виждам или Левски или ЦСКА. Не е тайна,че в последните 2 години Черно море направиха най силните мачове на български отбор в евротурнири, така че ако Перник или Берое стигнат до евромачове, няма да се изложат (както едно време ЛокоПд 1/7 от Оксер или Пирини с 0-6 от Панатинайкос)
Конкуренцията поражда развитие. За да бият в Европа отборите трябва да се научат да падат в България! Истински футбол и борба това е рецептата. И нещо много важно: съдиите трябва да пускат по - свободна игра и да санкционират абсолютно всяка симулация. Намаляването на накъсваняита ще повиши качеството на играта!
Последна промяна от fuckside на 06 дек 2009 12:43, променено общо 1 път.
PFC Litex написа:Бижутер докато приемаме всичко за нагласено светло бъдеще не ни чака.
Интересно в Румъния ако Унирея се класира за 1\8 на ШЛ дали в Букурещ ще правят трагедии, че това не е столичен тим? Дали е имало след като станаха шампиони заглавия от сорта: Първенството е купено кой ги пусна тия селяни да вземат титлата?

- unist_gp
- Контакти:
runnersa написа:PFC Litex написа:Бижутер докато приемаме всичко за нагласено светло бъдеще не ни чака.
Интересно в Румъния ако Унирея се класира за 1\8 на ШЛ дали в Букурещ ще правят трагедии, че това не е столичен тим? Дали е имало след като станаха шампиони заглавия от сорта: Първенството е купено кой ги пусна тия селяни да вземат титлата?
румънският футбол е на доста по-високо ниво от българския и мисля,че не е уместно да се сравнява. географски саме близо до румъния, първенството им обаче се мери с това на холандия или португалия,като по клубен коефициянт ги задминават. българските отбори са се представяли добре срещу румънски, както и националите, и това води до заблудата,че първенствата са изравнени. истината е,че българското, сръбското, черногорското, албанското, македонското, молдовското първенства са тези,с които трябва да се сравняваме.
Върни се в “Футбол - България”