БДЖ и Локомотив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

БДЖ и Локомотив!

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 17:14

Някой може да ме обвинят в дребнавост и незнам какво но за мене това си е странно.Купувайки си билет за мача на срещу Локо миналата седмица забелязах,че на билета при спонсорите им аи лого то на БДЖ!Което за мене е доста странно ДЪРЖАВНА фирма да налива пари в частен клуб!!РАзбира се не съм сигурен дали наистина е така,но предполагам,че щом бяха при спонсорите определено дават някакви средства-ако се бъркам моля да бъда извинен.Но ако е така ми се вижда странно от нашите пари (дадени под формата на билети или данъци) да се издържа частен клуб-дори и да става въпрос за малка сума!

Чакам вашите мнения!
Изображение

samo.loko
Контакти:

Re: БДЖ и Локомотив!

Мнениеот samo.loko » 25 ное 2009 17:20

cska_90 написа:Някой може да ме обвинят в дребнавост и незнам какво но за мене това си е странно.Купувайки си билет за мача на срещу Локо миналата седмица забелязах,че на билета при спонсорите им аи лого то на БДЖ!Което за мене е доста странно ДЪРЖАВНА фирма да налива пари в частен клуб!!РАзбира се не съм сигурен дали наистина е така,но предполагам,че щом бяха при спонсорите определено дават някакви средства-ако се бъркам моля да бъда извинен.Но ако е така ми се вижда странно от нашите пари (дадени под формата на билети или данъци) да се издържа частен клуб-дори и да става въпрос за малка сума!

Чакам вашите мнения!

доколкото знам "наливането" всъщност са билети за юношеските отбори при пътуване до чужбина в замяна на тази реклама. Виж парите дето се изсипваха от общинското Софийски имоти в Славия са наистина наливане

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 17:25

samo.loko написа:
cska_90 написа:Някой може да ме обвинят в дребнавост и незнам какво но за мене това си е странно.Купувайки си билет за мача на срещу Локо миналата седмица забелязах,че на билета при спонсорите им аи лого то на БДЖ!Което за мене е доста странно ДЪРЖАВНА фирма да налива пари в частен клуб!!РАзбира се не съм сигурен дали наистина е така,но предполагам,че щом бяха при спонсорите определено дават някакви средства-ако се бъркам моля да бъда извинен.Но ако е така ми се вижда странно от нашите пари (дадени под формата на билети или данъци) да се издържа частен клуб-дори и да става въпрос за малка сума!

Чакам вашите мнения!

доколкото знам "наливането" всъщност са билети за юношеските отбори при пътуване до чужбина в замяна на тази реклама. Виж парите дето се изсипваха от общинското Софийски имоти в Славия са наистина наливане

Пич виж ако е така ОК-дори БРАВО за поощрението на младите таланти!Не знаех,затова казах и че не съм сигурен и чакам, ако някои има инфо да каже,за което мерси много!Просто ми се видя странно!
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 ное 2009 17:28

Съжялавам, че ще ти го кажа, но дори в такава безинтересна тема, отново си проличава цесекарското лицемерие. Не се възмущаваше, когато Кремиковци беше спонсор на ЦСКА, сега изведнъж какво стана? Само не ми казвай, че Кремиковци е било частно дружество. 25 процента са на държавата.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 ное 2009 17:35

dodo7271 написа:Съжялавам, че ще ти го кажа, но дори в такава безинтересна тема, отново си проличава цесекарското лицемерие. Не се възмущаваше, когато Кремиковци беше спонсор на ЦСКА, сега изведнъж какво стана? Само не ми казвай, че Кремиковци е било частно дружество. 25 процента са на държавата.

Така първо това че на тебе ти е безинтересна не ме вълнува-просто недей да клалифицираш нещата само от твоята гледна точка-за други може пък да е интересна!
Второ ако това за Кремиковци е така-ок- не съм казал че е правилно,напротив!!!
Трето-просто въпросния факт ми направи впечатление и затова пуснах темата!!

НАдявам се да съм бил изчерпателен!!!
Приятен ден!
Изображение

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 25 ное 2009 17:58

Интересно защо не наливат пари за билети за юношите на Локо Пловдив, Локо ГО, Локо Мездра, Локо СтЗ и т.н.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 ное 2009 18:25

Чакам вашите мнения!

незнам дали им дават пари, ама да почертая тоя път билетите им бяха на ниво!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 25 ное 2009 18:37

james написа:
black&white написа:Интересно защо не наливат пари за билети за юношите на Локо Пловдив, Локо ГО, Локо Мездра, Локо СтЗ и т.н.

питай Галя

Доко ПД специално има малко общо с БДЖ.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 25 ное 2009 19:59

Ki Cho написа:
james написа:
black&white написа:Интересно защо не наливат пари за билети за юношите на Локо Пловдив, Локо ГО, Локо Мездра, Локо СтЗ и т.н.

питай Галя

Доко ПД специално има малко общо с БДЖ.

EЙ афд нали все зовеш за толерантност-лицемер ''жълт''
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 25 ное 2009 20:02

Ki Cho, Локо Пловдив и Галя Топалова имат точно толкова общо с БДЖ, колкото и Локо София и Николай Гигов.

Върни се в “Футбол - България”