Mъри се радвал след загубата от БАТЕ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Mъри се радвал след загубата от БАТЕ?
Това заяви г-н Батков пред К3.Аз лично невярвам.Това за мен е поредния опит на г-н Батков да отклони вниманието в друга посока.Нестига,че докара отбора до това окаяно състояние, ами сега се опитва да изкара Мъри предател.Няма срама.Какво да кажа:Адвокат!!!
Re: Mъри се радвал след загубата от БАТЕ?
Търси причина за да оправдае грешката си,че го изгони.Ясно е,че не го харесва и само търси причина да се заяжда с него за да може Левски на Батков да излезе от сянката на ЛЕВСКИ на МЪРИ
БаткOFF !

поредната простотия на батков.
Мисля, че на БаткоФфФ трябва да му отрежем главата и да му опърлим тарикатския му мустак и да му ги наврем в дебелия му задник!!!
МЪРИ ЗАВИНАГИ!!
МЪРИ ЗАВИНАГИ!!
По голяма глупост от МУСТАКА(Батков) не бях чувал !!!!!!!
СинТерор написа:Мисля, че на БаткоФфФ трябва да му отрежем главата и да му опърлим тарикатския му мустак и да му ги наврем в дебелия му задник!!!
МЪРИ ЗАВИНАГИ!!
Айде

- everlast66
- Контакти:
Браво тоя Мъри започва да ми се издига в очите!
Напълно нормална човешка реакция е да се радва човек на отпадането на жалкия подуенски ташак от БАТЕ
Само вие рогати малоумници не виждате колко жалък ви е тобора, честита и поредна загуба в първенството всъщност!
Незнам защо не го отложихте и този мач, на руга дата с 'подходящият съдия' и друг отбор можехте да имате шансове, хахах
Но не се притеснавам за вас, ще си заровите галвата в земята няколко дена, и после пак ще почнете да ревете че сте най добри в България и Европа, фактите говорят друго но нали лефскарщината е в това да си заблуден и жалък!!!
Приятна седмица
А от батков още много а**лен секс ще видите, мисля че вече започна да ви харесва!
Напълно нормална човешка реакция е да се радва човек на отпадането на жалкия подуенски ташак от БАТЕ
Само вие рогати малоумници не виждате колко жалък ви е тобора, честита и поредна загуба в първенството всъщност!
Незнам защо не го отложихте и този мач, на руга дата с 'подходящият съдия' и друг отбор можехте да имате шансове, хахах
Но не се притеснавам за вас, ще си заровите галвата в земята няколко дена, и после пак ще почнете да ревете че сте най добри в България и Европа, фактите говорят друго но нали лефскарщината е в това да си заблуден и жалък!!!
Приятна седмица

А от батков още много а**лен секс ще видите, мисля че вече започна да ви харесва!
И после Батков казва, че не пие...ами според мен като са му вземали това интервю си е бил пийнал доста...Ебаси мустакатия *******, поне да разбираше нещо от футбол..
Вие освен врагове друго не можете да си създадете!Проследете всички изказвания на ваши хора и какви са реакциите в Европа!

Върни се в “Футбол - България”