Мицански изригна с ХЕТТРИК
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Мицански изригна с ХЕТТРИК
Българският нападател Илиян Мицански направи истински фурор в днешното гостуване на тима си Заглебие (Любин) срещу Корона Киелце в мач от 14-тия кръг на полския шампионат. 23-годишният футболист направи страхотен мач и отбеляза хеттрик за крайното 3:3. Домакините набързо успяха да поведат с 2:0, след попадения на Маркиевич и Вилк преди българинът да намали 15 минути преди края на полувремето. През втората част Соболевски отново даде два гола преднина на Корона, но Мицански успя да донесе точка на тима си с попадения в 75-ата и 89-ата минута. По този начин Заглебие събра 13 точки и се намира малко над зоната на изпадащите.
Последна промяна от fena_1912 на 20 ное 2009 23:04, променено общо 1 път.
Re: Мицански изригна с два гола
Само да вметна че мисля че са 3 головете с една дума хеттрик,защото в livescore.com пише че и трите гола са на Мaцински,както и във soccerstand.com,а във futbol24.com пише че Мaцински е вкарал 2 гола а 1 е вкарал Нхамойнесу
абе това момче май има хляб в него,този колко годишен.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:абе това момче май има хляб в него,този колко годишен.
23
-
Не беше ли юноша на Левски ! Или аз нещо се бъркам......
Туй момче се позагуби по едно време и от тогава идея си нямах къде отиде и как му върви кариерата
Дано се наложи там и дай Боже в по-голям отбор да го вземат

THE G.A.M.E написа:Не беше ли юноша на Левски ! Или аз нещо се бъркам......
Нямам спомен да е бил в Левски.Май имаше слухове през лятото, че ще го взимаме и за това си се заблудил
-
- Контакти:
маи е на славия
-
futbolqga написа:THE G.A.M.E написа:Не беше ли юноша на Левски ! Или аз нещо се бъркам......
Нямам спомен да е бил в Левски.Май имаше слухове през лятото, че ще го взимаме и за това си се заблудил
Абе те толкова качествени юноши избягаха от нас.....че по презумция, като се чуе за някой изявил се в чужбина, ги пиша левскари.....

THE G.A.M.E написа:Не беше ли юноша на Левски ! Или аз нещо се бъркам......
На "Македонска слава" а.к.а "Пирин-Благоевград".Вие говедцата винаги си присвоявате юношите и всичко кадърно е ваше

Върни се в “Футбол - България”