Представянето на 3-те БГ отбора в УЕФА.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fearbless

Представянето на 3-те БГ отбора в УЕФА.

Мнениеот fearbless » 19 сеп 2008 01:22

Еми кво да кажа мисля че и Литекс и Черно Море играха достоино и се гордея с тях.Аз сам левскар,но винаги сам желаел успехи на другите бг отбори!!! Левски е с наи-големи шансове с добър турнирен резултат и дано успее да се класи напред... и ви моля да не почнете да се разделяте на червени,сини,оранжеви и прочие.... говорим за БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОПА ;) :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: Представянето на 3-те БГ отбора в УЕФА.

Мнениеот nostradamus » 19 сеп 2008 01:49

НЕПРОСТИМИ ГРЕШКИ,ОСОБЕНО НА МАЧА НА ЛИТЕКС.НА ПОЛУВРЕМЕТО ВМЕСТО ДА ВОДЯТ С 2-0 ,1-1
Батков вън!

ПЕТРОВ
Контакти:

Мнениеот ПЕТРОВ » 19 сеп 2008 08:56

Все още нямяме изграден манталитет за евротурнирите, но с мачове се постига.Левскар съм но желая успех и на трите отбора

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 19 сеп 2008 09:00

типично за българските отбори......българска простотия....колкото и добре да играха ..Литекс и Черно море ...такива груби грешки заличават всякаква игра....остава резултата...Жалки Литекс и Черно Море....Но реално с такава игра не сме за никъде...., което още веднъж доказва че българският футбол върви само надолу и още от догодина ще се усети голямата дупка....а за по-догодина да не говорим.....всички ще бъдат непоставени и отбори като Астън Вила или Щутгарт ще са нещо редовно което ще се пада на наще.....и от там нататък е ясно .....7-8 години дупка......докато се намери човек с пари....а такъв явно няма да дойде скоро....поне докато не се изхвърли цялото БФС .....
А за Левски какво да говорим......сложиха тигана а рибата още в морето.....почакайте.....да видим в София ....ама май..ми замирисва на 0:1, въпросът е кой ще вкарва за Левски .....

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 19 сеп 2008 09:17

Абе Литекс и морето си играха до 70минута и 2та отбора,ама вече съм ги отписал след тея резултати. Сега Само ЛЕВСКИ е наход
Прикачени файлове
1975[1].jpg
(28.31 KиБ) Свален 1779 пъти
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

lewis
Контакти:

Мнениеот lewis » 19 сеп 2008 09:40

като гледах мачовете на българските отбори в европа, сега още повече ме е яд за ЦСКА, защото ако те играеха с шампионският си отбор в евротурнирите, без проблеми сега вече щяха да играят с Реал, Ювентус и Зенит! Ама това е, глупостта на някои управници, както и знайни и незнайни доброжелатели, ни карат да се радваме на 1:1 с Жилина, отбор който трябваше да падне с разлика! Радвайте се на равенството левскари, честито!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 19 сеп 2008 10:45

lewis написа:като гледах мачовете на българските отбори в европа, сега още повече ме е яд за ЦСКА, защото ако те играеха с шампионският си отбор в евротурнирите, без проблеми сега вече щяха да играят с Реал, Ювентус и Зенит! Ама това е, глупостта на някои управници, както и знайни и незнайни доброжелатели, ни карат да се радваме на 1:1 с Жилина, отбор който трябваше да падне с разлика! Радвайте се на равенството левскари, честито!

Малоумник! Вие Тулуза не можете да биете!но не това е въпроса! Въпроса е че нямаме добър футбол,а така ще е докато търпим такива малоумници и престъпници като Батков,томов,Христолов,Коце маца,венци стефанов и др такива идиоти!

p.s забравих и лечков !
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Bad_Blue_Boy
Контакти:

Мнениеот Bad_Blue_Boy » 19 сеп 2008 11:19

Abe toa Golubobi4 ako go pusnat pak da igrae ma4 za litex 6te prata na muri pozdravitelna telegrama ....bahti sme6nika moje li da ma4ka6 VILLA cql ma4(makar 4e te hodeha i igraha na 15%) i nakraq nqkuv dolen SURBIN da te zakopae....SMURT ZA BRATOUBIICITE....ina4e 4orbarite ako bqha na mqstoto na litex ili moreto stqha da qdat mnooo boi ama mnooo!!!! tui 4e e pohvalno evala SA6E evala MORIACI
No One LIke Us We Don't Care!!! Millwall Till I Die

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 сеп 2008 11:49

За мен вчерашните мачове показаха едно: Не сме толкова зле, колкото някои се опитват да ни изкарат ! Вижте Черно море....равностойни на Щутгарт, до 80 мин. и само липсата на мачове, с такива подобни реномирани отбори, им изигра лоша шега накрая....и разбира се българската глупост и наивност ! Литекс....тук голяма болка....аз съм син до мозъка на костите си, но така както се ядосах снощи, на тия от Ловеч, не съм се ядосвал, и на Левски, и на национала.....неможе цяло полувреме, да ги смачкаш тези прехвалени звезди от висшата лига, и на почивката резултатът да е 1:1 ! Неможе да изпускаш 90% гол, при това след финтиран вратар....неможе да се допуска толкова смешно изравняване, в последната мин. на полувремето ! От там нататък....след толкова нещастен изравнителен гол, като че ли рухнаха психически....а колкото до това че Вила са играли слабо....ами играеш толкова колкото ти позволи противникът, разбира се преди да го....съживиш, с някоя простотия, като тази от края на първото полувреме ! След това всичко си дойде на мястото....Астън Вила, си показа че са голям отбор....решиха си класирането още тук ! Нещо което не успя да направи Левски, срещу тези жалки словаци....особенно през второто полувреме. Жилина не са никак лош отбор, но определено не са от класата на сините, и само защото Левски няма някой опитен треньор на пейката, тези се отърваха с равен....иначе с малко пренастройка на играта, и правилни смени, словаците си отиваха на тройка ! Но за съжеление, май няма кой да пренастройва играта, и да прави првилни, и навременни смени.... ЖАЛКО ! Защото Левски имат страхотни, като качество и потенциал играчи, но МАЙ , всичко това се похабява.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 19 сеп 2008 12:35

Когато Господ е раздавал акъл на хората,чорбарите са били на поход . не е късно-по добре сега да се вразумят отколкото никога. Бешикташ не напомня ли за нещо-УЕФА през крив макарон.

Върни се в “Футбол - България”