Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков продължи с бомбите, след като днес поиска от БФС да вземе лиценза на ЦСКА заради нежеланието на червените да платят задълженията, натрупани към неговото ведомство. Малко по-късно министърът разкри, че държавата мисли да строи нов национален стадион, който да отговаря на всички изисквания за провеждане на международни футболни мачове. "Мислим за изграждане на нов национален стадион, чийто трибуни да са покрити над 75% с козирка. Двете предложения за място на новото съоръжение са стадион "Септември" или място извън София", коментира Нейков, който обяви, че предложението за място идва от главния архитект на София Петър Диков.
Въпреки това Нейков обяви, че стартирането на строежа няма да започне преди да завърши изграждането на многофункционалната супермодерна зала, която ще започне да се строи на 4-ти километър в столицата от 5-и декември тази година.
По обещания на фирмата изпълнител на строежа и министър Нейков съораженето трябва да е готово до 1-и август 2011 година.
Както е известно, от следващата година е твърде вероятно родният шампион да играе мачовете си от групите на ШЛ извън България, разбира се, ако успее да стигне до тази фаза на турнира. Причината е ясна - няма стадион в България, който да покрива всички изисквания на УЕФА за групите на ШЛ.
Ще строят нов национален стадион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще строят нов национален стадион
Може,след 100 години,когато козата се отели

Аз съм на 17 и мисля ,че докато съм жив няма да вида какъвто и да е нов стадион в България 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- fabregas_949
- Контакти:
samolitex написа:Двете предложения за място на новото съоръжение са стадион "Септември" или място извън София", коментира Нейков, който обяви, че предложението за място идва от главния архитект на София Петър Диков.
[offtopic]Ех, колега изпревари ме с темата

Не мисля, че в срок до 10-15 години ще започнат, пък ония сед 2... Още повече ме разсмива, че за евентуален терен избират ст. Септември

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
Браво
Очаквайте след 1 година готови проекти.
След още 2 години одобрение.
И тамън да одобрат проекта ще се смени правителството.........

Очаквайте след 1 година готови проекти.
След още 2 години одобрение.
И тамън да одобрат проекта ще се смени правителството.........
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Да го направят в Пловдив.Поне ше е пълен винаги.
София да не е България.Няма ли други градове където да бъде построен стадион.Аман от централизация.После Бойко да не се оплаква че от провинцията си хварляли боклука в София.Ами като ми се налага за един документ да доида да столицата кво да си варна боклука ли.Направете така че не всичко да е в София-залата,нов стадион и т.н.
- Бижутера
- Контакти:
Yobs1912 написа:Да го направят в Пловдив.Поне ше е пълен винаги.
ама стадиона ше е за БЪЛГАРСКИЯ национален отбор

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Yobs1912 написа:Да го направят в Пловдив.Поне ше е пълен винаги.
ама стадиона ше е за БЪЛГАРСКИЯ национален отбор![]()
![]()
Ти какво искаш да кажеш?Че Пловдив не е в България ли?Или че ако не е София,няма България?Ей заради такива изцепки нормалните хора в България мразят софиянци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Бижутера написа:Yobs1912 написа:Да го направят в Пловдив.Поне ше е пълен винаги.
ама стадиона ше е за БЪЛГАРСКИЯ национален отбор![]()
![]()
Ти какво искаш да кажеш?Че Пловдив не е в България ли?Или че ако не е София,няма България?Ей заради такива изцепки нормалните хора в България мразят софиянци!
Няма нормален човек, който да мрази софиянци. Говориш глупости. София не е виновна за празните стадиони, нито за състоянието на футбола.
Върни се в “Футбол - България”