Брой на получени дузпи.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Брой на получени дузпи.
От доста време ме интересува кой отбор е получил най-много правото да изпълни дузпа и срещу кой са свирени най-малко дузпи в България.Ще се намери ли някой да ми помогне,със статистически данни или пращайки ми линк?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Re: Брой на получени дузпи.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Ей тия прасета не спряха да мрънкът бре!!!
Последните "дербита" Левски цецка са им свирени 3 дузпи: 1:1 07/08г; 2:2 и 0:1 04/05г
за Левски са свирени 2 06/07г и 05/06г при победи с по 1:0....
не виждам огромна разлика в свирените дузпи...
и не мога да разбера: нямат ли си прасетата кочина, та гледат в нашия говедарник
Последните "дербита" Левски цецка са им свирени 3 дузпи: 1:1 07/08г; 2:2 и 0:1 04/05г
за Левски са свирени 2 06/07г и 05/06г при победи с по 1:0....
не виждам огромна разлика в свирените дузпи...
и не мога да разбера: нямат ли си прасетата кочина, та гледат в нашия говедарник

работата е там, че дуспите ви са пълна съдийска измишльотина. Замълчете и се наслаждавайте на времето до поредния ви резил Жилина.
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
Velbajd написа:Говеда мръсни, работата е там, че дуспите ви са пълна съдийска измишльотина. Замълчете и се наслаждавайте на времето до поредния ви резил Жилина.
Хубаво! Аз обаче обичам да задавам въпроси. Та ето новия, който е напълно логичен според мен:
Как, аджеба, след като, според вас, БФС е уредил "Левски" да са шампиони (нали в това е смисълът на съдийските подпирания), ЦСКА е шампион? И как ЦСКА са първи в класирането?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Хубаво! Аз обаче обичам да задавам въпроси. Та ето новия, който е напълно логичен според мен:
Как, аджеба, след като, според вас, БФС е уредил "Левски" да са шампиони (нали в това е смисълът на съдийските подпирания), ЦСКА е шампион? И как ЦСКА са първи в класирането?
Ами защото говедата са супер слаби затова

- POPCORN
- Контакти:
БАТЕ не питай такива въпроси не се броят просто много са хахаха 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
petela написа:http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=260&t=2693&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Благодаря ти,но ми се искаше да получа някаква статистика за последните няколко години.Можеш ли да ми помогнеш?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Ало канарчето, ние всички много добре знаем че сте "отличници" и сте Пловдивските прасета.По точно прасенца ,малки ,жалки и смешни но със свинско мислене.Сиреч когато Левски бие, значи са купили мача или ги е подпрял съдията , когато пада е защото са слаби. А вашите и онези от джамията в Борисовата градина като паднат е защото съдията ги е порязал, терена "ин ги е крив" , топката е мека , Алах и Буда са им виновни ,но не и защото са слаби. Иначе като бият в Дупница с гол с ръка са били защото са много добри.И още нещо -нарицателно за смешна дузпа е дузпа е "ВЕЛИЗАРКА" а не Еньовка например-защо ли?!!!!!!!!!!!!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Въпреки нечленоразделните звуци,издадени тук от някои слабовъзпитани хора,ще благодаря на отзивчивите привърженици на Левски,които ми дадоха исканата информация.
Върни се в “Футбол - България”