Ако фен на даден отбор реши да нахлуе на терена дори и без да е предизвикал бой или нещо друго бива задържан с белезници от полицаите, заведен в районното, вероятно яде бой и какво ли още не.
Ако футболисти на някой отбор се бият като най-долните селяни на терена пред тв камерите - полицейска реакция няма. А пък да не говорим, че единия от въпросните футболисти дори и вече не е такъв...
Докога?
Полицаите - има ли справедливост?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Полицаите - има ли справедливост?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Полицаите - има ли справедливост?
Мястото на нас феновете е на трибуните,който навлиза на терена си носи последствията,нека полицията си върши работата както знае.... а за боя между играчите-ПЪЛНА СЕЛЯНИЯ!
Очакванията полицията да си върши работата са силно наивни. Ако закрият днес МВР никой няма да разбере.
abiati написа:Мястото на нас феновете е на трибуните,който навлиза на терена си носи последствията,нека полицията си върши работата както знае.... а за боя между играчите-ПЪЛНА СЕЛЯНИЯ!
А на Лилчо къде му е мястото?
А на този дето ритна Дани Кики докато забиваше знаемто къде му е мястото???
-
- Контакти:
A на Дани Кики каква му е работата на тва злобно човече да забива знаме на терена ? а ?
..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...
Последна промяна от abiati на 31 окт 2009 18:25, променено общо 1 път.
А на Дани Кики там ли му е мястото с това знаме.Пълна селяния.
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
- Canaries front
- Контакти:
Буферите пак се доказаха ,че немогат да губят,а Дани Кики да си събере зъбите от центъра като се прави на голям мъж. Акалски и Кики бяха виновни за грозни сцени след мача. Има го и на видео и ясно се вижда кой започва.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
BultraStyle написа:A на Дани Кики каква му е работата на тва злобно човече да забива знаме на терена ? а ?
И аз незнам. Предполагам, ще го накажат за действията му като цяло, не само за забиването на знамето.
..ако закрият МВР утре 7 пати ще бъдеш изнасилен,10 пъти ограбен и всички твои роднини ще пострадат... време е да си променим мисленето,аз съм живял доста време в чужбина около15г./Франция/ и сега след 5г. от както се върнах полицията ми помогна на 2 пъти когато ми се наложи.... така че ако желаеш държава без полиция ти предлагам да поживееш 1г. в Тамбукту,там няма,после ела и пиши коментари...
Върни се в “Футбол - България”