Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
kalo написа:Запада си е запад,всички драпат натам!
spartaka написа:Е това какво е според вас???? Толкова ли е по-интересна тая западна,едва ли,сигурно повечето хора мислите като мен,но кой ни слуша нас-феновете.Откакто е създадена Б група като 2 области източната винаги е била,поне с малко повече достойнства,а и като отбори които участват там,ако щете само като имена дори,абе квото и да си говорим това си е тенденция,сигурно на ринг не им се дава пари за безнзин до другия край на БГ,щото ще им се счупи и румънската кола,с която ги предават.![]()
![]()
runnersa написа:spartaka написа:Е това какво е според вас???? Толкова ли е по-интересна тая западна,едва ли,сигурно повечето хора мислите като мен,но кой ни слуша нас-феновете.Откакто е създадена Б група като 2 области източната винаги е била,поне с малко повече достойнства,а и като отбори които участват там,ако щете само като имена дори,абе квото и да си говорим това си е тенденция,сигурно на ринг не им се дава пари за безнзин до другия край на БГ,щото ще им се счупи и румънската кола,с която ги предават.![]()
![]()
По принцип си прав ама е парадокс, че откакто я разделиха източната няма нито 1 отбор победил на баражА и между другото какво става със Спартак си участвате ли в крайна сметка? Миналия път служебна загуба сега пък ще сте излизали с титулярите
spartaka написа:runnersa написа:spartaka написа:Е това какво е според вас???? Толкова ли е по-интересна тая западна,едва ли,сигурно повечето хора мислите като мен,но кой ни слуша нас-феновете.Откакто е създадена Б група като 2 области източната винаги е била,поне с малко повече достойнства,а и като отбори които участват там,ако щете само като имена дори,абе квото и да си говорим това си е тенденция,сигурно на ринг не им се дава пари за безнзин до другия край на БГ,щото ще им се счупи и румънската кола,с която ги предават.![]()
![]()
По принцип си прав ама е парадокс, че откакто я разделиха източната няма нито 1 отбор победил на баражА и между другото какво става със Спартак си участвате ли в крайна сметка? Миналия път служебна загуба сега пък ще сте излизали с титулярите
Чакай малко колега,ти си се объркал нещо,питаш за Спартак Варна,не ги знам тях,квото искат да правят,а тази емблема която виждаш е на Спартак Повдив-гладиаторите.А за първият ти въпрос,няма спечелил бараж от източната щото не искат да влизат,а гледат да стигнат до там и да спечелят някой лев,което е жалко и тази година в източната е така,много могат,но никой не иска
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта