ДА СЕ СПРАТ БГ ОТБОРИТЕ ОТ ЕВРОПА ...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

ДА СЕ СПРАТ БГ ОТБОРИТЕ ОТ ЕВРОПА ...

Мнениеот batceko » 23 окт 2009 00:36

Не е ли време да се спре участието на бг отбори в евротурнирите - говоря за ДВАТА ОСНОВНИ турнира които се организират по Европа и в които участват наши отбори . Защо ли ако някой пита след днешната поредна вечер - ами щото ми писна всичко което става около участието на бг отбори в турнирите да води до задължително късане на нервите на феновете и при това далеч не в толкова висока фаза на надпреварите - или с други думи - ако си в група с три отбора чиито бюджет е средно между 10 и 50 пъти по голям от бюджета на бг отбора явяващ се негов съперник , то е съвсем логично да се очаква нашия отбор да е меко казано боксова круша , което пък от своя страна води до унизяване на националното достойнство на цялата нация , а последното е ясно че е отвратително и не бива да бъде допускано ..... що тогава нашите го допускат ... явно е че правителството не може да се меси в работата на футболния съюз - защо тогава футболния съюз не забрани на наши отбори да се излагат по Европа - да им определи изисквания на които да отговарят за участие и да ги допуска само ако са изпълнени - и най важното както каза Майкъла - бюджета - най малко 30 мил. евро на година ... иначе няма участие ... и ако толкова много им участва в международни мачове нека да организират от ФИФА една лига на отбори с бюджет до 3-4 милиона евро и там да си ритат .... аман от излагации и унижения ......то не стига че огромната част от народа едвам свързва двата края ами и на това отгоре , всяка есен трябва да гледаме как голобради милионерчета осигуряващи се на 220 лева ни излагат като кифладжии ...
.... и на любо къде му беше акъла - уж голям спец да говори че излизат за победа .... те добре че не отнесоха 4-5 парцала ... мале мале - нямам думи

ivooou
Контакти:

Re: ДА СЕ СПРАТ БГ ОТБОРИТЕ ОТ ЕВРОПА ...

Мнениеот ivooou » 23 окт 2009 00:47

batceko написа:Не е ли време да се спре участието на бг отбори в евротурнирите - говоря за ДВАТА ОСНОВНИ турнира които се организират по Европа и в които участват наши отбори . Защо ли ако някой пита след днешната поредна вечер - ами щото ми писна всичко което става около участието на бг отбори в турнирите да води до задължително късане на нервите на феновете и при това далеч не в толкова висока фаза на надпреварите - или с други думи - ако си в група с три отбора чиито бюджет е средно между 10 и 50 пъти по голям от бюджета на бг отбора явяващ се негов съперник , то е съвсем логично да се очаква нашия отбор да е меко казано боксова круша , което пък от своя страна води до унизяване на националното достойнство на цялата нация , а последното е ясно че е отвратително и не бива да бъде допускано ..... що тогава нашите го допускат ... явно е че правителството не може да се меси в работата на футболния съюз - защо тогава футболния съюз не забрани на наши отбори да се излагат по Европа - да им определи изисквания на които да отговарят за участие и да ги допуска само ако са изпълнени - и най важното както каза Майкъла - бюджета - най малко 30 мил. евро на година ... иначе няма участие ... и ако толкова много им участва в международни мачове нека да организират от ФИФА една лига на отбори с бюджет до 3-4 милиона евро и там да си ритат .... аман от излагации и унижения ......то не стига че огромната част от народа едвам свързва двата края ами и на това отгоре , всяка есен трябва да гледаме как голобради милионерчета осигуряващи се на 220 лева ни излагат като кифладжии ...
.... и на любо къде му беше акъла - уж голям спец да говори че излизат за победа .... те добре че не отнесоха 4-5 парцала ... мале мале - нямам думи

Майче забравяш че да влезнеме в ЛИГА ЕВРОПА,"говоря за ЦСКА" ние отупахме отбор със горе споменатите бюджети:)Много глуповата тема според мен..Не се сърди.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 23 окт 2009 00:49

Абсолютно съм съгласен !!!!
Като говориш за тези разлики от 10 - 20 - 50 пъти повече като бюджети на чуждите отбори спрямо нашите, не забравяй и нещо друго:
Въпросните отбори, които ни превъзхождат десетки пъти по бюджет, са от държави, където данък общ доход, осигурителни вноски, както и здравни осигуровки са в пъти повече от тези, които се плащат у нас!!!!
Стига са ревали за данъчни облекчения олигарсите у нас. На тях просто не им се дават пари. Защото НИКЪДЕ ДРУГАДЕ В ЕВРОПА няма данък общ доход 10 (десет !) %! Навсякъде е поне 2 или дори 3 (Швеция) пъти повече !
Но за жалост, не е само въпросът до парите. Любо ви го каза, не знам какво го беше осенило вечерта. "Трябва повече скромност!"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 окт 2009 00:50

Глупава е темата, разбира се.
Царе сме да изпадаме в крайности. Все едно отборите от Молдова и Литва да бяха се отказали да играят до сега. Вместо това хората си израстват с всеки изминал сезон.
Сигурен съм, че нещата ще се наредят и ще имаме успехи и в Европа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 23 окт 2009 01:04

ehh написа:Глупава е темата, разбира се.
Царе сме да изпадаме в крайности. Все едно отборите от Молдова и Литва да бяха се отказали да играят до сега. Вместо това хората си израстват с всеки изминал сезон.
Сигурен съм, че нещата ще се наредят и ще имаме успехи и в Европа.

Изобщо не е глупава темата. Човекът си излива гнева, при това справедливо. Къде да го направи? В Залцбург ли?
А примерът ти с Шериф (вероятно тях визираш, като отбор от Молдова), които си биха Твенте, наистина е много добър. Защо наистина те се справят, а ние не? Защо те прославят Молдова, а нашите ни правят за посмешище??? Не е ли смислено да си отговорим на тия въпроси ? И тъй като това ставе все по-трудно, човекът предлага радикално решение. Аз също бях против Левски да участва в ШЛ (преди мачовете с Дебрецен). Ама лакомията наистина е голяма движеща сила...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2009 01:06

Пичове, незнам какво искате?! Искате ЦСКА да бие Базел, или Левски Залдзбург?! Погледнете как се работи при тях, какъв манталитет имат, каква дисциплина и цивилизованост, после погледайте Събота и Неделя Ринг и Про БГ! Какво искаме? Цяло чудо е, че имаме два отбора в Лига Европа! Да забравим за успехите в миналото, за шибания шувенизъм и да погледнем реално, за нивото на българския клубен футбол това си е успех! Както вика Любо "по-скромно и много работа", само така ще се измъкнеме от прозвището "футболно джудже", което напоследък си спечелихме...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 окт 2009 01:18

Това е положението! Просто вече е октомври, когато бг отборите трябва да си стоят дом на топло. Без школи трябват пари за трансфери на такива като Тери и Меси, не Платини и Рабех, засега в България нямаме нито едното, нито другото. Поне да търсеха таланти нашите клубове, така, по улиците и по училищата, както правят в Бразилия, пак щеше да излезе нещо, макар и не колкото при тях, толкова момчета познавам, които играят по-добре от измислените ни професионалисти, поне имат техника и усет към топката. Ама наште тулупи и това ги мързи да правят.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 23 окт 2009 01:27

Нищо не трябва да се спира. Момчетата това могат това играят. Специално за ЦСКА има бъдеще. Черноморец след година две ще мачка в Европа. Има надежда. БГ е на 27-мо място по футбол в света, така, че когато гледате унгарски , полски или холандски футбол и видите там как се играе на клубно ниво се обадете и кажете , че сме по-зле от тях. Специално за Холандия може някой от вас да се учудят защо я включвам в списъка, но ви пожелавам да изгледате поне един мач и да видите за какъв дърварски футбол става дума. Мача Базел - ЦСКА сравнен смач от тези първенства бе просто великолепен.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

amigooo
Контакти:

Мнениеот amigooo » 23 окт 2009 01:40

АЗ МИСЛЯ ЧЕ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ПОДИГРАВКА С ХОРАТА.ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА САМО ДА СЕ ДАДЕ МАЛКО ПО ВИСОК КОИФИЦЕНТ ЗА ОТБОРА КОЙТО ИГРАЕ С БЪЛГАРСКИ ОТБОР И 100% ЗАГУБА .ЗА СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЦСКА ЩЕ НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТ 1 УДАР В ОЧЕРТАНИЕТО НА ВРАТАТА В ШВЕЙЦАРИЯ.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 02:34

zalozite написа:Нищо не трябва да се спира. Момчетата това могат това играят. Специално за ЦСКА има бъдеще. Черноморец след година две ще мачка в Европа. Има надежда. БГ е на 27-мо място по футбол в света, така, че когато гледате унгарски , полски или холандски футбол и видите там как се играе на клубно ниво се обадете и кажете , че сме по-зле от тях. Специално за Холандия може някой от вас да се учудят защо я включвам в списъка, но ви пожелавам да изгледате поне един мач и да видите за какъв дърварски футбол става дума. Мача Базел - ЦСКА сравнен смач от тези първенства бе просто великолепен.

Ти не си добре ако мислиш, че това, че футболът в Холандия е дърварски и не е техничен - са по-зле от нас. Бъркаш понятията. Виж терените, виж талантите, които ражда школата и които тръгват от там. Мразя ги ама са поне 50 години по-напред от нас.

Върни се в “Футбол - България”