С този треньор толковаааа!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
С този треньор толковаааа!!!
Търчаха си момчетата бориха се, ама без никаква идея.С френският възпитанник Пламен Марков ,дето само мънка пред камерите като някоя ученичка и все някой му е виновен за нещо-толкова.А за помощника му Любо Пенев,всички знаят , че в агнешката супа има повече мозък от неговата глава! Затова пай пак ние обикновенните эапалянковци ще духаме супата.
Re: С този треньор толковаааа!!!
Тоя мръшляк няма ли най после да изчезне от футбола
Aaaaaaaaa....да си седи там ,че иначе пак ще го върнат в ЦСКА
-
- Контакти:
slab trener!!!!!!!!slab,mnogo slab st.angelov!nikakvi halfove!kvo da chakame
toq pomiqr nezabavno da iz4ezva tam s 4i4ovoto s tatovoto i s cqlata si povra6tnq tam...6e gledam az kak me natiskat cqlo poluvreme.....4ernogorci!!!
Абе............със С. Генчев, Лазаров и Ж. М.Миланов - Вие повече ще можете ли?
Ше видите че тоя спечелен мач ще ни изяде главите накрая--и тогава пак ше се кахаърум че в началото на кампанията ако бяхме еди какво си...Егати глупаците--спечелен мач загубиха.
Тука вместо да се пускат ниви мнения, всеки си пуска нова тема. Бах ти и анархията.
дейба и чорбарите Стига с това ЦСКА.
Абе вие какви сте???
да не гледате мача с очила???
на пеиката има един Венков, а тои ми пуска Томашич да играе десен бек... не можа ли да пусне Венков отляво, а Станислав Ангелов да мине отдясно?????
Много слаб треьорррррррррррррррр, да си го вземат чорбарите.....
да не гледате мача с очила???
на пеиката има един Венков, а тои ми пуска Томашич да играе десен бек... не можа ли да пусне Венков отляво, а Станислав Ангелов да мине отдясно?????
Много слаб треьорррррррррррррррр, да си го вземат чорбарите.....
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
Върни се в “Футбол - България”