Седем начина да си тръгне Ратко

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

alchemist
Контакти:

Седем начина да си тръгне Ратко

Мнениеот alchemist » 07 окт 2009 17:59

1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).

2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.

3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.

4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.

5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.

6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.

7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".

Ето и цялата статия:http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2532470

Левскар съм, но номер 5 и 7 са доста култови варианти :)
И все пак, дано скоро се измете тоз некадърник от Герена!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

tprodanov
Контакти:

Re: Седем начина да си тръгне Ратко

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 18:01

А защо ни вълнува Ратко, след като имаме друг, много по-голям проблем?

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 окт 2009 18:04

alchemist написа:1. Левски да загуби от сборна формация на "Шоуто на Слави" с капитан Гацо Бацов, а победният гол да е дело на Дългия (с патериците).

2. Тодор батков да съкрати месечното му възнаграждение от 16 000 лева на 15 998 лева.

3. Санитарите с носилките на "Георги Аспарухов" начело с Джими Талисмана да пробягат по-бързо 100 метра от Зе Соарес и Жоазиньо.

4. След тридневен запой с Кънчо и Свинчо (култови фенове на "сините") Рабех да пребие наставника си и да го заплаши с убийство, ако не си тръгне.

5. Силвио Берлускони да купи Интер и в опит да затрие "нерадзурите" да предложи на Ратко да смени Моуриньо.

6. През есента на 2011 година Левски да направи домакинско равенство с Левски Елин Пелин, да сдаде второто място в Югозападна В група на Струмска слава Радомир и да се отдалечи на 13 точки от водача Витоша Бистрица.

7. Според календара на маите през 2012 година ще свърши светът, а с това и престоят на Достанич на "Герена".

Ето и цялата статия:http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2532470

Левскар съм, но номер 5 и 7 са доста култови варианти :)
И все пак, дано скоро се измете тоз некадърник от Герена!

Искати се май Берлускони да затрие Интер ама тва само в сънищата ти братле ;)

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 07 окт 2009 18:09

tprodanov написа:А защо ни вълнува Ратко, след като имаме друг, много по-голям проблем?
Като те гледам проданов,ти май никакви пробпеми си нямащ.Само си джиткаш по форумите и си компетентен по всички теми-

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 07 окт 2009 18:19

Игра ли смо добро,али нема ли смо шансу :mrgreen:
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
Ratnik
Контакти:

Мнениеот Ratnik » 07 окт 2009 18:31

Ами единствения начин да си тръгне е да бъде изритан, дори да изпаднем в Б група няма да си даде оставката. Аз се чудя на безочието на ратко и другите да лъжат че си бил подал оставката още след мача с черноморец?! Долни лъжи за замазване на положението- ясно е че не го махат за да не плащат неустойка, жалки са, и достанич и останалите боклуци в ръководството..
Щом шефовете не искат, крайно време е феновете да му покажат вратата, а не да си пеят при 0-3,0-4 и т.н., трябва да разбере, че никой не търпи некадърни печалбарчета в отбора,
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Мнениеот omegga megadeath » 07 окт 2009 18:57

EL GALAKTIKO написа:
tprodanov написа:А защо ни вълнува Ратко, след като имаме друг, много по-голям проблем?
Като те гледам проданов,ти май никакви пробпеми си нямащ.Само си джиткаш по форумите и си компетентен по всички теми-
И аз съм като него :mrgreen: :mrgreen: Иначе по темата-Предлагам да си направи публично харакири,като оня японския министър който се беше насвяткал :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 окт 2009 19:19

EL GALAKTIKO написа:

Е? Това проблем ли е? Има хора, които МОГАТ да си позволят каквото си искат? Иначе - мустака ми е проблем, Ратко - не, кое не е ясно?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 окт 2009 19:42

Хаха, това е готино. Особено ме развесели номер 6. :lol:

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 окт 2009 20:03

От цялата работа - само дето за смях стана човечецът

Върни се в “Футбол - България”