Георги Илиев-Майкъла
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- loko_sofia1929
- Контакти:
Георги Илиев-Майкъла
В момента гледам "ИЗКАЗВАНИЯ" на тъй наречения разбирач на Футбол.Та този Г-н каза ,че в България имало само 2 отбора(Левски и ЦСКА),другото било "ПЪЛНЕЖ".Докога всички Журналисти(до един),ще умаловажават феновете на другите отбори.Хора спрете се бе,смешни сте с такива изказвания.Дори да е така(а то не е),не мисля че трябва да се умаловажава труда на другите отбори. 

- POPCORN
- Контакти:
Re: Георги Илиев-Майкъла
е да не е лъжа
биете Левски и кво после не можахте биете монтана и Ботев където хората са в криза?Ей затова ви умаловажават успехите!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- loko_sofia1929
- Контакти:
Не говоря конкретно за "Локомотив" София,а като цяло за БГ отборите 

-
- Контакти:
маниго тоя, медийна звезда.Само ЛЕВСКИ
- Acm1899
- Контакти:
biser.ivanov написа:маниго тоя, медийна звезда.Само ЛЕВСКИ
Легенда, ти ли си ??
Аз пък си мисля, че Левски и ЦСКА са пълнеж. Без тях първенството би било много по-интересно и истинско. Нямаше да се знае и един мач как ще свърши. На мен ми е писнало през всичките години до тук, постоянно да се подкрепят "грандовете" от съдиите, защото играят "правилен" футбол и трябвало да спечелят
И е наистина много тъпо двата отбора да обират всички най-добри футболисти и шампиона да е почти винаги Левски, или ЦСКА... както и някакви измислени фенове дето подкрепят ЦСКА или Левски само, защото се борят постоянно за шампионската титла. Пък отбора като е на 9 място настава пълна трагедия и вече не ходят по мачовете... щото трябва да са задължително в тройката
Представяте ли си колко по-интересно и непредсказуемо би било първенството, ако тях ги нямаше. Тогава всичките играчи сега дето взеха ЦСКА щяха да са си пак по другите отбори. Ботев Пд и Сливен нямаше да са сред изпадащите, а да се борят и те за нещо и т.н.
Предлагам Левски и ЦСКА да си направят отделно първенство и да си играят 30 мача един срещу друг. Даже може да си отлагат мачовете, за да са свежи за мачовете в Европа. Пък останалите отбори, които са "пълнеж" ще си играем в първенство без тия бацили Левски и ЦСКА

Предлагам Левски и ЦСКА да си направят отделно първенство и да си играят 30 мача един срещу друг. Даже може да си отлагат мачовете, за да са свежи за мачовете в Европа. Пък останалите отбори, които са "пълнеж" ще си играем в първенство без тия бацили Левски и ЦСКА

- Acm1899
- Контакти:
ogrizko написа:Аз пък си мисля, че Левски и ЦСКА са пълнеж. Без тях първенството би било много по-интересно и истинско. Нямаше да се знае и един мач как ще свърши. На мен ми е писнало през всичките години до тук, постоянно да се подкрепят "грандовете" от съдиите, защото играят "правилен" футбол и трябвало да спечелятИ е наистина много тъпо двата отбора да обират всички най-добри футболисти и шампиона да е почти винаги Левски, или ЦСКА... както и някакви измислени фенове дето подкрепят ЦСКА или Левски само, защото се борят постоянно за шампионската титла. Пък отбора като е на 9 място настава пълна трагедия и вече не ходят по мачовете... щото трябва да са задължително в тройката
Представяте ли си колко по-интересно и непредсказуемо би било първенството, ако тях ги нямаше. Тогава всичките играчи сега дето взеха ЦСКА щяха да са си пак по другите отбори. Ботев Пд и Сливен нямаше да са сред изпадащите, а да се борят и те за нещо и т.н.
Не си ли виждал Манчестър Ютд.Как ги подпират постоянно.
- loko_sofia1929
- Контакти:
ogrizko написа:Аз пък си мисля, че Левски и ЦСКА са пълнеж. Без тях първенството би било много по-интересно и истинско. Нямаше да се знае и един мач как ще свърши. На мен ми е писнало през всичките години до тук, постоянно да се подкрепят "грандовете" от съдиите, защото играят "правилен" футбол и трябвало да спечелятИ е наистина много тъпо двата отбора да обират всички най-добри футболисти и шампиона да е почти винаги Левски, или ЦСКА... както и някакви измислени фенове дето подкрепят ЦСКА или Левски само, защото се борят постоянно за шампионската титла. Пък отбора като е на 9 място настава пълна трагедия и вече не ходят по мачовете... щото трябва да са задължително в тройката

Най-голямото ренде в българския футбол съществуващо някога

Върни се в “Футбол - България”