Играем като Андора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vesodoc
Контакти:

Играем като Андора

Мнениеот vesodoc » 01 окт 2009 22:42

Рядко пускам коментари точно в този форум. Левскар съм и си стоя в нашия си форум. Не искам да провокирам никого. Просто ми се иска да споделя всъщност един факт, който могат да видят само непредубедените.
Пичове, ние (и Левски, и ЦСКА) играем точно като националния на Андора. При мачовете на Андора с някои от водещите сили въпросът винаги е "в коя минута ще им вкарат първия гол".
Левски играе равностойно около 20 тина минути, обикновено от първото полувреме. След това почват головете. Май с ЦСКА е същото.
Няма как да бъде по-различно, след като парите, които се "наливат" в българския футбол (а май и спорт изобщо) не са с доказуем произход.
Не може най-публичната игра да се спонсорира от най-сивата част на икономиката. Това е.
В Италия опитаха, обаче ги върнаха в пети клас.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Играем като Андора

Мнениеот Linky » 01 окт 2009 22:59

Рядко коментираш с 300 мнения? :D
Инече мнението ти , според мен не е компетентно.

Цска са гост на Рома, Рома е голям отбор и да си мислиш, че на всяка цена ще извадят нещо от този мач отбора на цска , жестоко се лъжеш, нормално е че им вкарват.

Левски няма какво да ги коментирам... толкова сме трагични...
САМО ЛЕВСКИ!

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 01 окт 2009 23:04

По-лошо е, ония от Андора ритат за кеф и изобщо не им пука в коя минута Германия или Англия (примерно) ще им вкара, хората си бачкат кой келнер, кой полицай, футбола им е хоби, не професия.А наш'те некадърници не стават за нищо друго, освен да правят оборот на син сити и бияд...

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 окт 2009 23:06

Колегата, който пуска темата е абсолютно прав. Колкото и да не ми се иска да е така, очевидно е че двата наши гранда за нищо не стават. Егати грандовете. Пълен провал.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 01 окт 2009 23:14

Ние сме царе на достойните загуби и престижните равенства.

Не ме разбирайте погрешно. Няма нищо срамно да загубиш от Рома или Лацио, лошото е, когато излизаш за достойна загуба. Мога да приема загубата, но нека дойде в хода на мача, а не преди да е почнал още - заради лузърската нагласа на нашите отбори. Това понятие "достойна загуба" нашите треньори трябва да го заличат от речника си.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 окт 2009 23:24

Лошото е ,че нашите нямат сили и за престижно равенство....... :(

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 окт 2009 23:28

petrof написа:Колегата, който пуска темата е абсолютно прав. Колкото и да не ми се иска да е така, очевидно е че двата наши гранда за нищо не стават. Егати грандовете. Пълен провал.

Гранд, освен голям, означава и благородник, и то благородник от най-висшите, а точно благородник е оксиморон, когато се говори за ЦСКА и "Левски".

Чудно ми е, защо нито в Евроспорт, нито в CNN се споменава думата гранд, когато става въпрос за отбори от ранга на Реал, Барса, Ман Юнайтед, Байерн, Юве.....Дали аз чета само тогава, когато не употребяват този термин :cry:

Според някои източници, титлата "Гранд" е отменена в 1931-а година.. а нашите "журналисти" я върнаха преди десетина години :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 01 окт 2009 23:28

Linky написа:Рядко коментираш с 300 мнения? :D

Цска са гост на Рома, Рома е голям отбор и да си мислиш, че на всяка цена ще извадят нещо от този мач отбора на цска , жестоко се лъжеш, нормално е че им вкарват.

Рядко коментирам извън форумите на Левски! Иначе в нашия си форум ще си коментирам, колкото искам.
Само да кажа едно нещо по повод твоето включване:
точно с такива извинения, от рода на "Какво да очакваме, това е Рома! " Или "момчетата играха прекрасно. Загубихме, но играхме красиво..." Това са глупости. Приказки за седенки по разни кафенета или дискотечки в България. Ако искаме да ставаме големи, трябва да се измерваме с големите. А не със Спартак Пд, примерно.
обаче това няма как да стане, защото е много по-лесно да си номер едно в България. Получават си заплатите, кефят се, ИГРАЯТ С ПО-БАВНИ ТОПКИ, работят по-малко, а получават повече в сравнение с колегите си от чужбина. Това е генералният проблем.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 01 окт 2009 23:31

Левски може и да играят като Андора, но ЦСКА опредено играят по-добре.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 01 окт 2009 23:47

vesodoc написа:
Linky написа:Рядко коментираш с 300 мнения? :D

Рядко коментирам извън форумите на Левски! Иначе в нашия си форум ще си коментирам, колкото искам.
Само да кажа едно нещо по повод твоето включване:
точно с такива извинения, от рода на "Какво да очакваме, това е Рома! " Или "момчетата играха прекрасно. Загубихме, но играхме красиво..." Това са глупости. Приказки за седенки по разни кафенета или дискотечки в България. Ако искаме да ставаме големи, трябва да се измерваме с големите. А не със Спартак Пд, примерно.
обаче това няма как да стане, защото е много по-лесно да си номер едно в България. Получават си заплатите, кефят се, ИГРАЯТ С ПО-БАВНИ ТОПКИ, работят по-малко, а получават повече в сравнение с колегите си от чужбина. Това е генералният проблем.

Не си ме разбрал - няма лошо ЦСКА да излиза за победа , даже е прекрасно , но ти като зрител не можеш да очакваш на 100% да вземат нещо от този мач, просто недопустимо е и мисля че е справедливо да падат от отбор чиийто треньор е Клаудио Раниери и няма смисъл да им изброявам футболистите, бюджета и вобще всичко, което наклонява везните в тяхна полза ;)
Ако се опитат и вземат нещо - добре дошло , но не трябв да се правят трагедий от това, ебати мечтателите сте, догодина някой отбор , по живо по зраво ще се падне в група с Барса в ШЛ (наш отбор, дано влезне в ШЛ) и ще има писания как е трябвало да ги бием на всяка цена едва ли не позор, че падаме от тях - стегнете се...
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Футбол - България”