Рядко пускам коментари точно в този форум. Левскар съм и си стоя в нашия си форум. Не искам да провокирам никого. Просто ми се иска да споделя всъщност един факт, който могат да видят само непредубедените.
Пичове, ние (и Левски, и ЦСКА) играем точно като националния на Андора. При мачовете на Андора с някои от водещите сили въпросът винаги е "в коя минута ще им вкарат първия гол".
Левски играе равностойно около 20 тина минути, обикновено от първото полувреме. След това почват головете. Май с ЦСКА е същото.
Няма как да бъде по-различно, след като парите, които се "наливат" в българския футбол (а май и спорт изобщо) не са с доказуем произход.
Не може най-публичната игра да се спонсорира от най-сивата част на икономиката. Това е.
В Италия опитаха, обаче ги върнаха в пети клас.
Играем като Андора
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Играем като Андора
Рядко коментираш с 300 мнения? :D
Инече мнението ти , според мен не е компетентно.
Цска са гост на Рома, Рома е голям отбор и да си мислиш, че на всяка цена ще извадят нещо от този мач отбора на цска , жестоко се лъжеш, нормално е че им вкарват.
Левски няма какво да ги коментирам... толкова сме трагични...
Цска са гост на Рома, Рома е голям отбор и да си мислиш, че на всяка цена ще извадят нещо от този мач отбора на цска , жестоко се лъжеш, нормално е че им вкарват.
САМО ЛЕВСКИ!
По-лошо е, ония от Андора ритат за кеф и изобщо не им пука в коя минута Германия или Англия (примерно) ще им вкара, хората си бачкат кой келнер, кой полицай, футбола им е хоби, не професия.А наш'те некадърници не стават за нищо друго, освен да правят оборот на син сити и бияд...
- petrof
- Контакти:
Колегата, който пуска темата е абсолютно прав. Колкото и да не ми се иска да е така, очевидно е че двата наши гранда за нищо не стават. Егати грандовете. Пълен провал.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Ние сме царе на достойните загуби и престижните равенства.
Не ме разбирайте погрешно. Няма нищо срамно да загубиш от Рома или Лацио, лошото е, когато излизаш за достойна загуба. Мога да приема загубата, но нека дойде в хода на мача, а не преди да е почнал още - заради лузърската нагласа на нашите отбори. Това понятие "достойна загуба" нашите треньори трябва да го заличат от речника си.
Не ме разбирайте погрешно. Няма нищо срамно да загубиш от Рома или Лацио, лошото е, когато излизаш за достойна загуба. Мога да приема загубата, но нека дойде в хода на мача, а не преди да е почнал още - заради лузърската нагласа на нашите отбори. Това понятие "достойна загуба" нашите треньори трябва да го заличат от речника си.
Лошото е ,че нашите нямат сили и за престижно равенство....... 

petrof написа:Колегата, който пуска темата е абсолютно прав. Колкото и да не ми се иска да е така, очевидно е че двата наши гранда за нищо не стават. Егати грандовете. Пълен провал.
Гранд, освен голям, означава и благородник, и то благородник от най-висшите, а точно благородник е оксиморон, когато се говори за ЦСКА и "Левски".
Чудно ми е, защо нито в Евроспорт, нито в CNN се споменава думата гранд, когато става въпрос за отбори от ранга на Реал, Барса, Ман Юнайтед, Байерн, Юве.....Дали аз чета само тогава, когато не употребяват този термин

Според някои източници, титлата "Гранд" е отменена в 1931-а година.. а нашите "журналисти" я върнаха преди десетина години

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Linky написа:Рядко коментираш с 300 мнения? :D
Рядко коментирам извън форумите на Левски! Иначе в нашия си форум ще си коментирам, колкото искам.
Само да кажа едно нещо по повод твоето включване:
точно с такива извинения, от рода на "Какво да очакваме, това е Рома! " Или "момчетата играха прекрасно. Загубихме, но играхме красиво..." Това са глупости. Приказки за седенки по разни кафенета или дискотечки в България. Ако искаме да ставаме големи, трябва да се измерваме с големите. А не със Спартак Пд, примерно.
обаче това няма как да стане, защото е много по-лесно да си номер едно в България. Получават си заплатите, кефят се, ИГРАЯТ С ПО-БАВНИ ТОПКИ, работят по-малко, а получават повече в сравнение с колегите си от чужбина. Това е генералният проблем.
- AceVentura
- Контакти:
Левски може и да играят като Андора, но ЦСКА опредено играят по-добре.
vesodoc написа:Linky написа:Рядко коментираш с 300 мнения? :D
Рядко коментирам извън форумите на Левски! Иначе в нашия си форум ще си коментирам, колкото искам.
Само да кажа едно нещо по повод твоето включване:
точно с такива извинения, от рода на "Какво да очакваме, това е Рома! " Или "момчетата играха прекрасно. Загубихме, но играхме красиво..." Това са глупости. Приказки за седенки по разни кафенета или дискотечки в България. Ако искаме да ставаме големи, трябва да се измерваме с големите. А не със Спартак Пд, примерно.
обаче това няма как да стане, защото е много по-лесно да си номер едно в България. Получават си заплатите, кефят се, ИГРАЯТ С ПО-БАВНИ ТОПКИ, работят по-малко, а получават повече в сравнение с колегите си от чужбина. Това е генералният проблем.
Не си ме разбрал - няма лошо ЦСКА да излиза за победа , даже е прекрасно , но ти като зрител не можеш да очакваш на 100% да вземат нещо от този мач, просто недопустимо е и мисля че е справедливо да падат от отбор чиийто треньор е Клаудио Раниери и няма смисъл да им изброявам футболистите, бюджета и вобще всичко, което наклонява везните в тяхна полза

Ако се опитат и вземат нещо - добре дошло , но не трябв да се правят трагедий от това, ебати мечтателите сте, догодина някой отбор , по живо по зраво ще се падне в група с Барса в ШЛ (наш отбор, дано влезне в ШЛ) и ще има писания как е трябвало да ги бием на всяка цена едва ли не позор, че падаме от тях - стегнете се...
САМО ЛЕВСКИ!
Върни се в “Футбол - България”