Локо Плд- Левски СФ и поведението на агитката на Локо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pierre
Контакти:

Локо Плд- Левски СФ и поведението на агитката на Локо

Мнениеот pierre » 01 сеп 2008 08:39

Защо никъде не се споменава за поведението на агитката на Локо Плд, след победният гол на Левски,когато към терена захвърчаха десетки бутилки минерална вода, дори страничният съдия не можеше да си заеме мястото...за това, че агитката се помъчи да нахлуе на терена и съдията се принуди да свири по -рано края на мача..."След гола феновете на домакините изразиха бурно негодуванието си ..."- това е кометара на Гонг!?...а полицията си стоеше и си гледаше...
иначе дузпа за Локо нямаше, а победният гол за Левски е спорен...
П.С. Да стискаме палци за Бербатов :)

niko1

Re: Локо Плд- Левски СФ и поведението на агитката на Локо

Мнениеот niko1 » 01 сеп 2008 08:47

Да бе полицията вярно бездействаше!Вместо да арестува очевадният престъпник и провокатор Пастата!!!...Колко още срам трябва да донесете на България за да стоплите най-накрая ,че този номер със съдиите само ви пречи сини нещастници??!!!...Олимпия,Беверен,Тампере,Бате , а идва и Жилина...До кога?!!!Вие да не сте мазохисти?

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 01 сеп 2008 08:55

Явно са БАТЕ... ебахти резила... смачкаха ставрев и гола бил спорен :lol:
Я ми кажете,после как няма да ви мрази голяма част от БГ ...Половин София,Перник,Сандански,Пловдив(вече и 2-та отбора),Стара Загора,Благоевград,Варна... за сметка на това градчета като Аалс,Беверен,Антверп,Борисов си спомнят с наслада розовите вечери през които ви минаха... :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 01 сеп 2008 09:02

pierre написа:Защо никъде не се споменава за поведението на агитката на Локо Плд, след победният гол на Левски,когато към терена захвърчаха десетки бутилки минерална вода, дори страничният съдия не можеше да си заеме мястото...за това, че агитката се помъчи да нахлуе на терена и съдията се принуди да свири по -рано края на мача..."След гола феновете на домакините изразиха бурно негодуванието си ..."- това е кометара на Гонг!?...а полицията си стоеше и си гледаше...
иначе дузпа за Локо нямаше, а победният гол за Левски е спорен...
П.С. Да стискаме палци за Бербатов :)

защото от бфс-то са гузни след такъв позорен гол!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 01 сеп 2008 10:00

Левскар съм, макар и напоследък да не съм особено горд с това, особено след фиаското с БАТЕ - не знам дали истински искахме да ги бием - просто не личеше. Но думата ми е за Локо ПД-Левски и за третия гол на Левски. При положение, че Ставрев прави няколко крачки назад и се нанизва на Бистрон не съм много сигурен, че следва да се свири нарушение. Ако гледате по безпристрастно повторението ще видите, че Бистрон е вече във въздуха, без да приближава към Ставрев, когато последния се блъсна в него. И изобщо стори ми се, че съдията вчера се справи. През първото полувреме някой дръпна Еньо в наказателното, но не свири дуспа (то кой ли да я вкара)

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 01 сеп 2008 10:04

Някои работи ми направиха впечатление:
1во - Агитката на Локо Пд се държа като всяка публика, която гледа как отбора е яко порязан от съдията.Абсолютно подкрепям тяхното държание, щото такива съдии трябва да се трепат!
2ро - Има фал в атака при първия гол за Локо ПД!ОЧЕВИДЕН ФАЛ!!!
3то - Няма абсолютно никаква дузпа за локо пд
4то - Гола на Левски е абсолютно НЕРЕДОВЕН!!!Първо:Има фал срещу вратаря, който направо си беше сгазен.Второ:Може би има засада след удара на Гонзо/не се видя ясно от повторението/, т.к.Гонзо бие, а Миланов прави добавка, като може би е с педя зад позицията, която е заел вратаря, което както и да го погледнем си е засада!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 01 сеп 2008 10:16

феновете в пловдив са номер 1 и това дето вчера го направихме си е съвсем нормално ние сме най-темпераментните фенове в цяла българия , обичаме най-много отборите си и няма да позволим някои съдии-педерасти да се подиграват с нас!Само така ЛОКО играйте със сърце и все някога ще стане,ОБИЧАМЕ ВИ!Тази тема е напълно излишна тва е нещо нормално
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

BesSseN
Контакти:

Мнениеот BesSseN » 01 сеп 2008 10:21

Angoff написа:Явно са БАТЕ... ебахти резила... смачкаха ставрев и гола бил спорен :lol:
Я ми кажете,после как няма да ви мрази голяма част от БГ ...Половин София,Перник,Сандански,Пловдив(вече и 2-та отбора),Стара Загора,Благоевград,Варна... за сметка на това градчета като Аалс,Беверен,Антверп,Борисов си спомнят с наслада розовите вечери през които ви минаха... :lol:

Що не се гръмнеш а, аз съм от Сандански и мога да ти кажа нещастен чорбар, че има мноо повече Левскари от колкото фенове на нещастния ви отбор, така, че не се изказвай неподготвен ако обичаш.
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 сеп 2008 10:29

niko1 написа:Да бе полицията вярно бездействаше!Вместо да арестува очевадният престъпник и провокатор Пастата!!!...Колко още срам трябва да донесете на България за да стоплите най-накрая ,че този номер със съдиите само ви пречи сини нещастници??!!!...Олимпия,Беверен,Тампере,Бате , а идва и Жилина...До кога?!!!Вие да не сте мазохисти?

хахаха аз мисля че на тоя мач имаше само един престъпник и той беше съдята!Да и аз това се питам що не го арестуваха!Да ограбва така Локо Плд!Нищо то така в Европа не става видехте!Са и Жилина като ви опънат пак ще пискате, че футболистите са слаби!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 01 сеп 2008 10:30

to6kata1912* написа:4то - Гола на Левски е абсолютно НЕРЕДОВЕН!!!Първо:Има фал срещу вратаря, който направо си беше сгазен.Второ:Може би има засада след удара на Гонзо/не се видя ясно от повторението/, т.к.Гонзо бие, а Миланов прави добавка, като може би е с педя зад позицията, която е заел вратаря, което както и да го погледнем си е засада!

Първо - гледайки внимателно повторението (виж Sportal), се забелязва, че Бистрон просто скочи, а Ставрев се засичли и се хвърли, след което имаше сблъсък. Освен това, какво общо има между засадата и вратаря. Правилото е ясно - "ако между играча и ГОЛЛИНИЯТА няма противников играч, освен вратаря, в момента на подаването..." Наистина е съмнително дали нямаше фаул, но засада определено няма :D

Върни се в “Футбол - България”