гонг голяма работа сте
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
гонг голяма работа сте
в статията ви за ЛОКО-ЛЕВСКИ казвате че ЛЕВСКИ обърнал ЛОКОТО но не казвате по какъв начин,нормално е да сте пристрастни но това е прекалено поне отразявайте реално нещата,говорите на ден толкова глупости и дразнете толкова много хора в България,прекалявате вече!Аз харесвам отбора на левски но сърцето ми е черно-бяло и това не е справедливо
Re: гонг голяма работа сте
Да, Гонг, прав е човекът. И не споменахте че Локото се върнаха възможно най-отзад и в крайна сметка сами си вкараха 2 гола второто полувреме.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gugi написа:в статията ви за ЛОКО-ЛЕВСКИ казвате че ЛЕВСКИ обърнал ЛОКОТО но не казвате по какъв начин,нормално е да сте пристрастни но това е прекалено поне отразявайте реално нещата,говорите на ден толкова глупости и дразнете толкова много хора в България,прекалявате вече!Аз харесвам отбора на левски но сърцето ми е черно-бяло и това не е справедливо
Не е нормално журналист да е пристрастен и това е слабоста на Гонг .Левскар отразява мачовете на Левски, чорбар на цска . Аз като левскар искам да са критични и да не ми замазват положението
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- david_villa
- Контакти:
Наистина е така!
Ми слушай тогава БНТ.
Пича пуснал тази тема е прав ! Трябвало е да напишете в статията , че имаше нарушение срещу вратаря ! И че може би имаше дузпа , а може и наистина да нямаше , за дузпата няма да спора не съм сигорен , но нарушението си беше 100 % !
Нямам нищо против вас , сайтът ви е можеби най-добрият спортен сайт в България
Лека вечер
Нямам нищо против вас , сайтът ви е можеби най-добрият спортен сайт в България

Лека вечер
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
-
- Контакти:
Ами като не Ви изнася -четете други медии,
хората така го виждат, така го споделят.
Всеки има своя ъгъл на виждане.
хората така го виждат, така го споделят.
Всеки има своя ъгъл на виждане.
Едииствения начин да се забрави срама от БАТЭ е като се отвори нов фронт - примерно не дадена дузпа за Локо. Нов медиен комфорт за момчетата, Нова поддръжда от съдиите. И никой не се сеща че Левски се дъни в Европа , именно щото му липсва Дружеското отношение на съдиите и Леката съпротива на домашните съперници. Ама нека, поне ми е гарантиран кефа от следващото евро -унижение на сините самовлюбени бездарници.
А за сайта - страхотен е!!!! Журналистите и те са хора , без емоции неможе.
abe radioto si e super,saita sa6to,po-dobre pristrasteni i emocionalni komentari da slu6am otkolkoto prostotiite na bnt
-
hools написа:cvetan написа:Едииствения начин да се забрави срама от БАТЭ е като се отвори нов фронт - примерно не дадена дузпа за Локо. Нов медиен комфорт за момчетата, Нова поддръжда от съдиите. И никой не се сеща че Левски се дъни в Европа , именно щото му липсва Дружеското отношение на съдиите и Леката съпротива на домашните съперници. Ама нека, поне ми е гарантиран кефа от следващото евро -унижение на сините самовлюбени бездарници.
мен ме баннаха,но да са здрави,а утре като ги изклати и Жилина,бъдете обективни.....ДА ... ВИ ГОНГИСТИ
За мнението на този неандерталец, какво може да се каже ? Само вижте него и си правете изводите за повечето фенове, на цска....
Върни се в “Футбол - България”