гонг голяма работа сте

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gugi
Контакти:

гонг голяма работа сте

Мнениеот gugi » 31 авг 2008 21:11

в статията ви за ЛОКО-ЛЕВСКИ казвате че ЛЕВСКИ обърнал ЛОКОТО но не казвате по какъв начин,нормално е да сте пристрастни но това е прекалено поне отразявайте реално нещата,говорите на ден толкова глупости и дразнете толкова много хора в България,прекалявате вече!Аз харесвам отбора на левски но сърцето ми е черно-бяло и това не е справедливо

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: гонг голяма работа сте

Мнениеот gzagorov » 31 авг 2008 21:14

Да, Гонг, прав е човекът. И не споменахте че Локото се върнаха възможно най-отзад и в крайна сметка сами си вкараха 2 гола второто полувреме.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 авг 2008 21:18

gugi написа:в статията ви за ЛОКО-ЛЕВСКИ казвате че ЛЕВСКИ обърнал ЛОКОТО но не казвате по какъв начин,нормално е да сте пристрастни но това е прекалено поне отразявайте реално нещата,говорите на ден толкова глупости и дразнете толкова много хора в България,прекалявате вече!Аз харесвам отбора на левски но сърцето ми е черно-бяло и това не е справедливо

Не е нормално журналист да е пристрастен и това е слабоста на Гонг .Левскар отразява мачовете на Левски, чорбар на цска . Аз като левскар искам да са критични и да не ми замазват положението
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 31 авг 2008 21:39

Наистина е така!

Потребителски аватар
brotkiv
Контакти:

Мнениеот brotkiv » 31 авг 2008 21:54

Ми слушай тогава БНТ.

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 31 авг 2008 22:01

Пича пуснал тази тема е прав ! Трябвало е да напишете в статията , че имаше нарушение срещу вратаря ! И че може би имаше дузпа , а може и наистина да нямаше , за дузпата няма да спора не съм сигорен , но нарушението си беше 100 % !

Нямам нищо против вас , сайтът ви е можеби най-добрият спортен сайт в България ;)

Лека вечер
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

tomovata_ko4ina
Контакти:

Мнениеот tomovata_ko4ina » 31 авг 2008 22:17

Ами като не Ви изнася -четете други медии,
хората така го виждат, така го споделят.
Всеки има своя ъгъл на виждане.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 31 авг 2008 22:27

Едииствения начин да се забрави срама от БАТЭ е като се отвори нов фронт - примерно не дадена дузпа за Локо. Нов медиен комфорт за момчетата, Нова поддръжда от съдиите. И никой не се сеща че Левски се дъни в Европа , именно щото му липсва Дружеското отношение на съдиите и Леката съпротива на домашните съперници. Ама нека, поне ми е гарантиран кефа от следващото евро -унижение на сините самовлюбени бездарници.

А за сайта - страхотен е!!!! Журналистите и те са хора , без емоции неможе.

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 31 авг 2008 22:52

abe radioto si e super,saita sa6to,po-dobre pristrasteni i emocionalni komentari da slu6am otkolkoto prostotiite na bnt

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2008 22:55

hools написа:
cvetan написа:Едииствения начин да се забрави срама от БАТЭ е като се отвори нов фронт - примерно не дадена дузпа за Локо. Нов медиен комфорт за момчетата, Нова поддръжда от съдиите. И никой не се сеща че Левски се дъни в Европа , именно щото му липсва Дружеското отношение на съдиите и Леката съпротива на домашните съперници. Ама нека, поне ми е гарантиран кефа от следващото евро -унижение на сините самовлюбени бездарници.

А за сайта - страхотен е!!!! Журналистите и те са хора , без емоции неможе.

мен ме баннаха,но да са здрави,а утре като ги изклати и Жилина,бъдете обективни.....ДА ... ВИ ГОНГИСТИ

За мнението на този неандерталец, какво може да се каже ? Само вижте него и си правете изводите за повечето фенове, на цска....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”