Възмутен съм от Г.Иванов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Възмутен съм от Г.Иванов
Отбора не беше мотивиран...игра еднообразно нямаше кой да ги поведе... капитана се скри ,лидер е само на думи.
Re: Възмутен съм от Г.Иванов
Гонзо винаги е бил един палячо. Софийските журналисти-левскари навремето го набедиха че е голям футболист и даже го направиха "футболист на годината" обаче истината е че той само зна с лакти да играе и да се бута грубо. Факт е че не е вкарал един гол в Европа щото там грубостите му ги свирят. Да не говорим за блестящата му кариера в чужди клубове. Щом не можеш да се наложиш в 5-ия в Хърватско за какъв изобщо "капацитет" говорим майн ХАХАХА
Ако селекцията ни е тотално сбъркана,то пък Гонзо е най-голямата грешка!!!Практически от футболистите той е най-виновен за отпадането ни-пропусната решителна дузпа първия мач,а вчера-практически играхме с човек по-малко заради него!Нито една отиграна топка,нито един удар към вратата,а на всичко отгоре с непрекъснатите си нарушения спря поне 5-6 що годе свестни атаки/ако изобщо имаше такива/
Гонзооо му отминаха годините за Футбол , НО ! Факт е че не е вкарал един гол в Европа щото там грубостите му ги свирят. Сре6ту Галатасарай Ливърпул и още другии вкарва но си праф 4е ни6то не става !
Незнам за вас пичове ама аз тази година на мач на Левски повече няма да стъпя. След първия мач с Бате можеше да се каже, че беше мал-шанс ама сега станахме за смях. Заради Гонзо и компания, с едно две изкючения, дори не искам и да ги слушам мачовете по радиото. Левскар съм но ще ми бъде много приятно ако в следващите 10-ет мача никой левскар не отиде на стадиона. Дано гробната тишина стресне тези нещастници. Срам ме е от този отбор.
Кретени и малоумници! Е т'ва сте всички тука
.
Някакви хлапетии на по 12 годинки коментират Гонзо!
Другите са чорбари ... тях гъза ги боли от аналния секс с Гонзо така че на тях им прощавам, но пикльовците на по 11-12 годинки, които следят Левски от 1-2 години трябва да замълчат и да се засрамят и да не ходят на детска градина 1 седмица, ами да размишляват върху кретенизмите си
пикльовци!

Някакви хлапетии на по 12 годинки коментират Гонзо!
Другите са чорбари ... тях гъза ги боли от аналния секс с Гонзо така че на тях им прощавам, но пикльовците на по 11-12 годинки, които следят Левски от 1-2 години трябва да замълчат и да се засрамят и да не ходят на детска градина 1 седмица, ами да размишляват върху кретенизмите си

Ето какво интервю е дал Г.Христов на летището
Георги Христов: Не виждам за какво трябва да ни е срам!
На въпрос дали се срамува от отпадането на Левски от турнира за Шампионската Лига бившият ас на Ботев отговори че не трябва футболистите на Левски да се срамуват от това отпадане.
"Не виждам за какво трябва да ни е срам"
На въпрос дали не го е срам поне от феновете на отбора гледали мача?
- "Мен феновете не ме вълнуват. Нека си приказват каквото щат, аз от тяхното мнение не се влияя."
Какъв "истински" левскар, който така силно искаше да играе в неговия "любим" отбор Левски.
Георги Христов непукист: Не ни е срам
За всеобща изненада на всички журналисти и фенове, които посрещнаха на летище София представитения тим на Левски, нападателят Георги Христов без никакъв свян заяви, че сините са се представили достойно срещу БАТЕ, въпреки отпадането."Не ние е срам. Тръгваме си с високо вдигнати глави. Чакаме жребия за УЕФА. Имаме важен мач с Локомотив (Пловдив)", обяви Христов.
На журналистически въпрос "Защо Левски нямаше нито един точен удар за цяло второ полувреме, въпреки че играеше с човек повече?", синият таран отговори: "През второто полувреме играхме слабо".
gencho написа:Незнам за вас пичове ама аз тази година на мач на Левски повече няма да стъпя. След първия мач с Бате можеше да се каже, че беше мал-шанс ама сега станахме за смях. Заради Гонзо и компания, с едно две изкючения, дори не искам и да ги слушам мачовете по радиото. Левскар съм но ще ми бъде много приятно ако в следващите 10-ет мача никой левскар не отиде на стадиона. Дано гробната тишина стресне тези нещастници. Срам ме е от този отбор.
Е не се и съмнявам в теб

Догодина като има пак мач в Европа, се надявам да не забравиш думите си и да си седиш пред телевизора

Такива дрисльовци като вас пожелавам да станат от цеца панчарефска! То на тях всички фенове са им такива, няколко десетки повече или по - малко няма да им направи впечатление.
Така че марш, свиньо! Не стъпвай на свещеното място наречено ГЕРЕНА!

nekakav написа:
Такива дрисльовци като вас пожелавам да станат от цеца панчарефска! То на тях всички фенове са им такива, няколко десетки повече или по - малко няма да им направи впечатление.
Така че марш, свиньо! Не стъпвай на свещеното място наречено ГЕРЕНА!
Няма кво да се палиш толкова, от край време при вас е пълно с glory hunters и за това често имате по 100-200 фена на мач след подобни епопеи като тази с БАТЭ.
Върни се в “Футбол - България”