Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?
Бесрамно е коментаторите по телевизиатя да говорят само за единия отбор в мача, защото са негови фенове? Професионално ли е? Аз половината и повечето не мога да ги слушам ; Левски трябва да.... и сега как левски ще стигне до победа.... и т.н. знете за какво говоря???? 

Re: Коментаторите по телевизията??? да подкрепят ли любимия?
Ми как викаше за Пирин .... 

ми именно за това говорим.....
трябва ли изобщо да защитават някои отбор?
това за мен е ненормално........
цска тва левски това литекс това.... и т.н.
не трябва да показват принадлежността си докато са на работа, нали?
трябва ли изобщо да защитават някои отбор?
това за мен е ненормално........
цска тва левски това литекс това.... и т.н.
не трябва да показват принадлежността си докато са на работа, нали?
- puhisamolevski
- Контакти:
Редно е, само когато играе БГ отбор в Европа 

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
да ама тук нашите родни коментатори са се разделили половината цесекари др левскари и ние трябва да слушаме техните емоции, а не какво става на двубоя! много им се нервя!
- blue magic
- Контакти:
princa написа:Ми как викаше за Пирин ....
Какъв Пирин бе, коментатор беше оня чорбар от РИНГ, който обикаля с тях непрекъснато!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
правилното е да се коментира безпристрастно освен ако български отбор играе в чужбина, обаче вие вижте вестниците, че имало ли е някога нещо свястно написано за мач само фенщина сякаш на маса на 3 водки феновете спорят и приказват колкото да не мълчат , спортна журналистика в България почти няма и то е защото няма търсене , всеки се "кефи" че написали нещо против противника гадно и не мисли кое как е
ама ние не сме длъжни да слушаме в национален ефир кой за кого е, а гледаме мача? нали?
Да много тъпо е от тяхна страна да показват емоции към клуба, който харесват пред хората.В ринг доста често се случва, а да не приказвам по радиото как се викаше, а дори нямаше гол та ме стреска коментатора само.... 

Няма го Мичмана, лека му пръст, велик беше! Николай Галов, невероятен коментатор! Сега са пълен майтап! Вчера дават репортаж за мача Монтана - Славия, вкарват първия гол, тоя хем го гледа и казва " Отбеляза отблизо с ГЛАВА" ?! Касабов, всички го знаят, че е левскар, даже май има глупостта да се появи и в "Сблъсък", днес дават повторение, за втората дузпа на Рабех, когато свали фланелката на Камбуров, той казва, Хо-хо, тука преигра нападателя?! Не са готини тези работи!
Върни се в “Футбол - България”