На ВНИМАНИЕТО на Ники Александров
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
На ВНИМАНИЕТО на Ники Александров
Господин Александров, отново дребно заяждане в коментара Ви за 7 дни спорт. Да спомена, че аз също по принцип не одобрявам отлагането на срещи от шампионата. Не и в този случай, обаче! И ще се обоснова. Мачът трябва да се отложи не заради възможността и двата отбора да имат повече време за възстановяване между двата мача. Причината е друга: Литекс ще играе в четвъртък - 20.08, а Левски играе реванша си във вторник - 25.08. Мачът между Левски и Литекс беше насрочен за 23.08, неделя. Ако се играеше по прогрма, това означава, че Левски ще има само 48 часа до мача с Дебрецен. Ако мачът примерно бе изместен за събота, Литекс трябваше да играе 48 часа след мача си с Бате. Мисля, че никъде по света не се играят мачове през 2 дни (48 часа) с едно единствено изключение - Англия. Но и там това не е обичайна практика. Това се случва по Коледа, т.е. максимум 2-3 пъти на сезон. Аз лично не съм чувал в други държави да се играят мачове през 48 часа. Ако греша, ме поправете.
Последна промяна от raikonen22 на 17 авг 2009 16:51, променено общо 1 път.
Re: На ВНИМНИЕТО на Ники Александров
няма да отговори.невижда от червените очила какво си написал

изглежда съм те изпреварил и съм пуснал едно мнение преди теб и може да си отговориш на въпроса
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ТАКЪВ Е ЖИВОТА БАТЕ ЖИЛИ И НЕ ПРОЩАВА !!!!
cska_vd написа:ТАКЪВ Е ЖИВОТА БАТЕ ЖИЛИ И НЕ ПРОЩАВА !!!!
така е.ама в лига европа сме ние на 100% а вие едвали
redex написа:cska_vd написа:ТАКЪВ Е ЖИВОТА БАТЕ ЖИЛИ И НЕ ПРОЩАВА !!!!
така е.ама в лига европа сме ние на 100% а вие едвали
ние поне не падаме така срамно кат вас от евробоици ( вие паднахте от барса , вердер , Челси )
а ние кво излизаме на Анфилд и Вальо им разказа играта ...
- igor tomasic
- Контакти:
redex написа:cska_vd написа:ТАКЪВ Е ЖИВОТА БАТЕ ЖИЛИ И НЕ ПРОЩАВА !!!!
Е то и вие добре се ужилихте с 3-1

И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
къде сме се "ужилили " бе ти нормален ли си
-
- Контакти:
Хората, които се включват тук, не дават своето мнение по темата, а отново сме свидетели на изтърканите заяждания между сини и червени фенове. Кажете си аргументите за или против отлагането. Извинявам се за техническата грешка в заглавието на темата.
Върни се в “Футбол - България”