Ние не сме българи ние сме други
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ние не сме българи ние сме други
Може ли 3 отбора днес играят мачовете си за уефа и нито 1 по нашите телевизии. Направо ме е срам от такава незаинтересованост просто сме гола вода. Нещастници 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- sedem_!_dva
Re: Ние не сме българи ние сме други
miki85 написа:Може ли 3 отбора днес играят мачовете си за уефа и нито 1 по нашите телевизии. Направо ме е срам от такава незаинтересованост просто сме гола вода. Нещастници
Дам ! И като се има в предвид, че в следващия кръг ще остане може би само един

NON MOLLARE MAI
Защо телевизиите да ги дават?Ще ги гледат с интерес само привържениците на съответния отбор-всички останали ще се надяват да се издънят...българска работа!Въпреки,че всяка спечелена точка влиза в НАЦИОНАЛНИЯ коефициент,от който се възползват ВСИЧКИ наши евроучастници.Някои казват,че феновете на Реал Мадрид не подкрепят международните изяви на Атлетико,или пък тези на Юнайтед откровено не желаят победи на европейската сцена за Ливърпул....но Англия и Испания имат максимален брой отбори в УЕФА и не им пука,а ние....?Ние още ходим с цървулите и чакаме на Вуте да му се запали къщата,нищо че нашата е по-порутена от неговата
!

-
- Контакти:
Като гледаш резултатите мислиш ли, чи има смисъл да се дават?
Гледам Литекс в момента и искрено желая да спечелят,въпреки че съм от Русе и не изпитвам огромна привързаност към Ловешкият отбор!
Айде,още един русенец,привет от мен
Къде и как ги гледаш бре колега?

Привет
Това е израелски спортен канал.

- ***cska***
- Контакти:
Те игрха Българският шампион срещу Европейският Клубен Шампион,и нито една БГ. телевизия не излъчва мача!Какво очаквате сега,в пика на олимпийските игри?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Върни се в “Футбол - България”