Апел до всички фенове:Хора не бъдете животни!Tова е самоИГРА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Апел до всички фенове:Хора не бъдете животни!Tова е самоИГРА
Потресен съм! Токущо прочетох в Гонг че фен на Левски е бил уцелен с въздушна пушка в челото докато агитката на Левски се е придвижвала към стадиона в Перник. Няма значение клубната принадлежност, викайте на стадиона, обиждайте другата агитка, псувайте се, но..... това. Това е изродщина, животинска изродщина, БОЛЕСТ. Та това е само една шибана игра. Може ли да се правят подобни неща само защото еди кой си е от един отбор, а ти от друг. Това за мен не са фенове, но това е най-малкото, те не са и Хора. Това за мен са едни животни, които избиват комплексите си и болните си мозъци в тази игра. Футболът не заслужава такива хора. В затвора им е мястото. Фен съм на ЦСКА, но пак повторям това е ИЗРОДЩИНА. Футболът е създаден за удоволствие, не за да стават войни по улиците.
- Бижутера
- Контакти:
Re: Апел до всички фенове:Хора не бъдете животни това е само игр
В Перник чакат цяла година мача с Левски,ама ние все си ги млатим...аз ви казах,че това не е дерби!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Пич, много хубаво си го написал, но мисля, че посланието не е към точните хора. Има една група журналисти, които години наред насаждат тази омраза и от нея живеят, начело с Георги Атанасов и Ефрем Димитров. Отделно от това, посланието ти няма да бъде разбрано от агитката на миньор. Тя е съставена от същества, които са спряли своето развитие някъде по средата на веригата маймуна - човек.
джоник много точно си го казал перфектно просто,само ако ми позволиш да те допълня освен тези нагли журналя другите виновни са и онези футболисти дето да се направят пред феновете ръсят големи глупости.
LEVSKI_FOREVER
Пълен боклук и селянин е орката пропаднала, каширала се с въздушната си пушка в пропадналата колиба... те само така са силни отдалече с камъни, бомбички и с въздушни пушки. На такива с думи не можеш да им кажеш нищо, само с бой се отвръща на такива изроди. 

djonik написа:Пич, много хубаво си го написал, но мисля, че посланието не е към точните хора. Има една група журналисти, които години наред насаждат тази омраза и от нея живеят, начело с Георги Атанасов и Ефрем Димитров. Отделно от това, посланието ти няма да бъде разбрано от агитката на миньор. Тя е съставена от същества, които са спряли своето развитие някъде по средата на веригата маймуна - човек.
Много добре казано - без коментар !
В Перник не трябва да се играе футбол. Това е!
От населението на онзи град нищо не става - ако не те убият на терена, ще те причаката на гарата, ако не те убият на грата, ще те прегазят с тъпия си раздрънкан Голф.
Единствената причина да им лицензират стадиона се казва Гоце, селски натегач и агент от околията на пернишко.
От населението на онзи град нищо не става - ако не те убият на терена, ще те причаката на гарата, ако не те убият на грата, ще те прегазят с тъпия си раздрънкан Голф.
Единствената причина да им лицензират стадиона се казва Гоце, селски натегач и агент от околията на пернишко.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
-
- Контакти:
Айде кажете после как по-малките ще ходят на стадиона? Като гледам в нашия сектор има деца по на 12-13 години 

- unist_gp
- Контакти:
Аз пък намирам за голяма медийна грешка да се споменават подобни инциденти. Преди, по време и след всеки мач, където и да е по света стават кошмарни идиощини, но се споменават единствено в полицейските досиета с цел, намиране на виновните. Сега очаквам да почнат да се стрелят преди всеки мач с въздушни пушки, а на стадиони като бургаския, могат да стрелят и по футболистите от блоковете
подобен беше ефектът, когато в медиите се появиха информации за заляти с кислена по лицето хора. появиха се нови случаи от различни градове на подобни садистични постъпки,а полицията сега търси не един ами много подобни психари-престъпници. Просто ако има хора, които мислят в полицията и в медиите, подобни информации никога няма да се чуват!

- aisogludingfioler
- Контакти:
В Перник като че ли само мача с Левски чакат и почват да си показват аборигенските маниери. Подчовеци... Такива градове трябва да ги оградят с едни голееееми и високи огради с ток по тях, да си стоят там и никъде да не ходят...
Върни се в “Футбол - България”