А публиката,кога ще поеме своята отговорност????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

росен
Контакти:

А публиката,кога ще поеме своята отговорност????

Мнениеот росен » 13 авг 2008 22:46

Здравейте,фен съм на ЦСКА гледах мача по-телевизията,и искам да попитам.Когато съдията свири дузпата за Левски,публиката започна скандирания Гонзо да я бие,точно в този момент Публиката на Левски трябва да поеме отговорността за последвалите действия,защото те не уважиха решението на треньора,и това е меко казано неуважение и към клуба.Многозначително беше решението на режисьора на предаването да се прехвърли камерата,която показа Емил Велев,който беше видимо обезпокоен от това,че Гонзо настроен от феновете отива и..............пропуска дузпата.Искам да помислите върху тези мои думи.

juniar
Контакти:

Re: А публиката,кога ще поеме своята отговорност????

Мнениеот juniar » 13 авг 2008 22:57

кога в България някой се е изправил да си признае грешката,камо ли да поеме някаква отговорност след това?

pontiak07aga
Контакти:

Мнениеот pontiak07aga » 13 авг 2008 23:03

ABE TEO OT KOE XASKOVSKO ILI KAZANLASHKO SELO SI BE IDIOT

Потребителски аватар
Punkd
Контакти:

Мнениеот Punkd » 13 авг 2008 23:06

Gledai sa.. poneje bqh na ma4a iskam da ti kaja 4e publikata zapo4na da vika gonzo sled kato toi zaloji topkata ne i predi tova .. vsi4ki se 4udeha koi shte q bie :)

kkatan

Мнениеот kkatan » 13 авг 2008 23:06

жалки сте ,бе рогати ,кога ще го осъзнаете?да оставят само албански и фарьорски отбори,пак ще сте смешни.нямате място в европа,евроидиоти

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 13 авг 2008 23:33

Гледай ги как се разделят на отбори, че и се радват като пада другия отбор, бахти ограничени мозъци, едно е вярно само че каквато държавата, такъв и народа в нея, радвам се че се разкарах навреме и спрях да живея в ''чикията''- наречена 'български народ' и респективно 'българия.'
GGMU

akman
Контакти:

Мнениеот akman » 13 авг 2008 23:40

А АБЕЕ..4УДЯ СЕ 4ОРБАРИТЕ КАК ЗАВЪРшшшИХА ТАЯ ВЕ4ЕР.НЕКОЙ ГЛЕДАЛ ЛИ ГИЕ ??!! :?: :lol: А ТОЯ ДЕТО ГЛЕДАЛ ПО ТВ И РАЗБРАЛ КАКВО ВИКА ПУБЛИКАТА - ДА ЗНАЕ, 4Е ТВ Е ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО.ДРУГИТЕ СА НА СТАДИОНА

juniar
Контакти:

Мнениеот juniar » 13 авг 2008 23:46

а аз се чудя като заехте мястото на Чорбарите тази вечер-горди ли сте от постигнатото

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 авг 2008 12:25

Моля, моля... Аз поемам своята отговорност. Съжалявам, че скандирах Гонзо, трябваше да скандирам Роналдиньо. Два пъти извиках ГОООЛ без да имаше такъв, но простете моята прибързаност, тя беше от превъзбуда. Дюдюках иначе скромните и пестеливи в игрово отношения БАТЕ. Два пъти погледнах през рамото си съседа по седалка от задния ред, който нехаеше за мача и гледаше трибуните, яд ме е, че не му насочих вниманието при изпуснатия удар на Гонзо от 11 метра, чоплех семки и ми се избърнаха джуките, възможно е крясъците ми да не са били отчетливи, позволих си да освиркам своите-простете ми. Зная колко крехки душички имат нашите момчета, не биваше да искам толкова много от тях все пак каквото можаха направиха. Поемам и отговорността, че беше задушно на стадиона, ако аз и още 18 000 не бяха на стдиона щеше да е по - хладно. Изчервих се , когато съдията даде 4 мин. продължение. Все пак си бях платил за 90'.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”