Има ли значение?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Има ли значение?!

Мнениеот Converse » 05 авг 2009 14:52

За пореден път сме оптимисти,в класирането на групите (или по-нататък) в „Европейските Клубни Турнири”.Оптимисти сме,но за нашия любим отбор,дали той ще е Левски,Литекс,Черно Море или ЦСКА няма значение,ние подкрепяме само нашия отбор.Разбира се има и такива,които подкрепят всичките ни евроучастници тази година,но напоследък са рядкост.Има няколко примера,за аргумент на горните ми изречения:”Феновете на ЦСКА пожелаха успех на Баку срещу Левски”;”Футболист на ЦСКА също пожела успех на Баку срещу Левски”;в този форум,както и в много други,постоянно прехвърчат искри между фенове на „евробойците”,както и пожелания за победа на чуждия отбор.Пристрастия,пристрастия!!!!Не може ли да ги оставим поне за миг на мира и да подкрепим нашето-родното и българското?!Също,както 40 000 на националния стадион,загърбили клубните пристрастия,дошли да подкрепят една кауза- България и българското?!Няма ли да ви е приятно,да чуете по новините „Тази година всичките български отбори се класираха за турнирите в Европа и от догодина,вече ще имаме два отбора,които ще се борят за влизане в „Шампионска лига”?Има ли значение всъщност,кой е отбора,какъв цвят е,с какви играчи е,щом е български?!Ако за вас това е от изключително значение,за някои не е.Уважавам и тези,които подкрепят само техния любим отбор,но още повече,тези които подкрепят всички отбори.Споделете вашето мнение тук,уверявам ви,то няма да бъде пренебрегнато!
[center]Изображение[/center]

levskara101
Контакти:

Re: Има ли значение?!

Мнениеот levskara101 » 05 авг 2009 15:03

СТРАХОТЕН КОМЕНТАР !!!!
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 05 авг 2009 15:14

Какво се опитвам безуспешно да кажа ???Точно така!Правилно,Абсолютно!Подписа ми говори достатъчно,кой отбор подкрепям днес.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 05 авг 2009 15:17

еХе тва е толкУ сложнУ, че просто няма да стане :) сичко почва и от медиите, които също в търсене на скандалното преовеличават или преИначават думи изказвания на фУтболисти фенове треньори и т.н. Виждате какво пише сега в Гонг... Сър Алекс започна заяждането с ЛивърпУл... там нещата естествено са съвсем различни, а ние в БГ и даже не биХ казал на Балканския полУостров а специално в България сме такъв народ, който никога няма да стигне дотам, че червени фенове да стискат палци на Левски в европа, но тва не е самУ в тяХ проблема, защото дори да ВИ бяХме подкрепяли (и аз съм чорбар) преди 2 години или когато беше така наречения "европоХод на сините" още докато гледа въпросния мач ЦСКА-ра си казва "как да викам за Левски като Утре като отида на работа или на Училище и колегите ми / съУчениците или приятелите няма значение ще ме скъсат от подигравки как ЦСКА не са стигнали до никъде ами Синята лавина е покорила Европа... както и обратното ако се слУчи разбирасе... Винаги ще я има враждата тва не е най-страшното. ЛошУто беше, че до скоро не Успяваше да ни Убедини и националния ни отбор. От последните мачове или поне на този, който ХодиХ с/У Ейре това го нямаше... сички бяХа задрУжни докрай... не ми се е слУчвало до тогава от сектор "Г" да се чУват подканващи скандирания "Сектор Б Сектор Б Сектор Б" които да отговорат с аплодисменти и от там да се започне.. 1-во сектор Г изревава "БЪЛГАРИ" от "Б" се чУва мощно "ЮНАЦИ" и това 2/3 минути :)... знам, че никой няма да си направи трУда да прочете целия коментар, но идеята беше, че манталитета ни е такъв, че скоро няма да се слУта нещУ като това Левскари да подкрепят Чорбата в Европа или обратното... има изключения разбирасе, но при масите е така :) поздрави ^_^
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
JoRoo
Контакти:

Мнениеот JoRoo » 05 авг 2009 15:19

Евала на Red_champions !
ЛЕВСКИ СОФИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 авг 2009 15:21

JoRoo написа:Евала на Red_champions !

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 05 авг 2009 15:38

Аз съм за колкото се може повече БГ отбори в ЛЕ/ШЛ-> повече кинти, повече качество, повече интересни неща за коментиране и т.н.
Само лумпените и малоумниаците могат да се радват на отпаданията на БГ отборите...

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Мнениеот vankata_BG » 05 авг 2009 16:12

+1

Подкрепям автора на темата и всички трезвомислещи като него!!!

Едва ли сме пораснали толкова , че да си ги мерим из Европата ,
трябва да сме единни когато се показва лицето на България!!!

Успех на всички български отбори в ЕКТ !!!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 05 авг 2009 16:37

Колкото и да се опитвате да се докарате като светци проповедници на Българското толкова по ме нахъсвате. Тъко си виках ония ден че е добре за всички че онези смешните от Парка на свободата биха (а можеше и да не бият) и взехме точки за всички и сега се замислям и измислям че всъщност бих се радвал само Левски като Шампион да играе в Европа а другите да почиват. То закакво трябва 5 отбора да играят на вън. Вие да не би да гледате мачовете на другите отбори! Все едно да гледам Черно море и Искра. Да си го гледат моряците. Мен какво ме засяга. Ако един отбор е добър да стане шампион и да влезе след това в групите на лигата. Ако не е да тренира повече.

Искате да гледате БГ отбори в Европа? Защо? За да ги сравните. За да видите колко по-слаби са те. Когато друг отбор бие Фенски и Италиански отбори скоро обадете ми се. Левски бил слаб но късметът го споходил когато бил Оксер,Марсилия,Киево,Удинезе. Ех жалко за силният ЦСКА че не можа да бие слабият Толуза. Жалко за Черно Море че не биха Щутгард, Жалко за Литекс че не бият никои(чат пат падат от Зимбру). Жалко за Локо Пловдив че не би Болтън, Жалко за Ботев че не би Лацио.

Стига сме били овце. Аз си имам отбор и си го подкрепям. Аз съм от Левски не съм от всички. Когато играе България нека всички да отидем и да подкрепяме този отбор. Когато играе Литекс аз какво да направя. Да тръпна пред ТВ-то щотото до ловеч вярвайте няма да отида и да си скубя косите дали ще бият поредният Изрелски или Кипърски колос. Ае нема нужда

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 авг 2009 16:45

Gretna написа:Колкото и да се опитвате да се докарате като светци проповедници на Българското толкова по ме нахъсвате. Тъко си виках ония ден че е добре за всички че онези смешните от Парка на свободата биха (а можеше и да не бият) и взехме точки за всички и сега се замислям и измислям че всъщност бих се радвал само Левски като Шампион да играе в Европа а другите да почиват. То закакво трябва 5 отбора да играят на вън. Вие да не би да гледате мачовете на другите отбори! Все едно да гледам Черно море и Искра. Да си го гледат моряците. Мен какво ме засяга. Ако един отбор е добър да стане шампион и да влезе след това в групите на лигата. Ако не е да тренира повече.

Искате да гледате БГ отбори в Европа? Защо? За да ги сравните. За да видите колко по-слаби са те. Когато друг отбор бие Фенски и Италиански отбори скоро обадете ми се. Левски бил слаб но късметът го споходил когато бил Оксер,Марсилия,Киево,Удинезе. Ех жалко за силният ЦСКА че не можа да бие слабият Толуза. Жалко за Черно Море че не биха Щутгард, Жалко за Литекс че не бият никои(чат пат падат от Зимбру). Жалко за Локо Пловдив че не би Болтън, Жалко за Ботев че не би Лацио.

Стига сме били овце. Аз си имам отбор и си го подкрепям. Аз съм от Левски не съм от всички. Когато играе България нека всички да отидем и да подкрепяме този отбор. Когато играе Литекс аз какво да направя. Да тръпна пред ТВ-то щотото до ловеч вярвайте няма да отида и да си скубя косите дали ще бият поредният Изрелски или Кипърски колос. Ае нема нужда

Въпроса не е да подкрепяш отборите (ако не искаш) ,а поне да не злословиш срещу тях,примерно не става дума точно за теб.....

Върни се в “Футбол - България”