Гледам едновременно мачът на Славия и контролата на Левски.
Та мисълта ми е , че се потвърждават думите на Пеле- "Футболът е проста игра за умни хора."
В България отдавна няма мислещи играчи.Останаха само ритнитопковците.
Дори и в квартално мачле има повече мислещи хора , отколкото по българските терени.
Това е явно "болестта" на новото хилядолетие на тази територия.
Няма мислене, никой не учи децата , първо да мислят, а после на всичко останало.
Колкото и талантлив да е един човек в дадена област, когато е като избуял плевел-самороден и без култивиране, рожба на случайно поникнало семе, резултатите са такива.
Промиването на мозъци в новото хилядолетие даде резултат във всяка област.
За недъзите в българския футбол.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За недъзите в българския футбол.
Мистри написа:... никой не учи децата , първо да мислят, а после на всичко останало...
А добър ден.

Гледах Славия до преди малко.Къде се намираме ние не знам.Може ли да има такъв футбол във някоя страна въобще.Не висша лига.....цървулска трябва да се нарече.Егати долнопробната игра егати дървените ни футболисти.
парци написа:Мистри написа:... никой не учи децата , първо да мислят, а после на всичко останало...
А добър ден.
Какво добър ден?
Моето дете е на 24, научил съм го на каквото трябва, завърши наскоро, знае 3 езика, работи и МИСЛИ.нямам преки впечатления от днешните.

Последна промяна от Мистри на 07 юли 2016 21:00, променено общо 1 път.

Само няма да се плашите и още по-слабо може да се играе.ФАКТ

Ако видите кои учат децата на футбол ще разберете защо в тях няма мисъл.
Някой трябва да им обясни , че не финтовете са важни , а как да се ползват тези финтове.
Финтове се учат , но да се научиш да ги ползваш когато трябва е доста по-трудно.
Някой трябва да им обясни , че не финтовете са важни , а как да се ползват тези финтове.
Финтове се учат , но да се научиш да ги ползваш когато трябва е доста по-трудно.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Мистри написа:парци написа:Мистри написа:... никой не учи децата , първо да мислят, а после на всичко останало...
А добър ден.
Какво добър ден?
Моето дете е на 24, научил съм го на каквото трябва, завърши наскоро, знае 3 езика, работи и МИСЛИ.нямам преки впечатления от днешните.
... аз пък току-що си изградих впечатление за теб.

парци написа:Мистри написа:парци написа:Мистри написа:... никой не учи децата , първо да мислят, а после на всичко останало...
А добър ден.
Какво добър ден?
... аз пък току-що си изградих впечатление за теб.
[offtopic]Гоуем праз.[/offtopic]

Аз и Берое гледах, и те не се виждаха и двата гола станаха след като човек, закъснял с паса, беше оставян да се прави на Марадона. То това, че не ги учат, не е непременно лошо, бразилците откакто почнаха да правят школи и да си учат децата, освен един Неймар, друго нямат и могат само да си мечтаят за ония времена, когато треньорът си позволяваше да не взима в отбора играч като Ренато, Ромарио или Едмундо, щото не ги харесва като хора или да няма място за Елбер. А тогава футболистите ги взимаха от улицата готови, през 98-ма имаха един Зе Мария, който на 30 години беше заиграл професионален футбол и на 31 беше в националния отбор. Ама трябва да го видиш и да се сетиш как да го използваш.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- botevist_75
- Контакти:
Днес Славия и Берое играят е ЕКТ. Представят България в Европа.Добре-зле,представят я.Това би трябвало да е новина номер 1. По Канал 3 вече 30 минути,нито дума.Водеща новина,контрола на Левски с Ч.море. Имаше интервю с инж. Иванов в което само не го попитаха,колко пъти се е почесал днес.
Върни се в “Футбол - България”