Футболисти, хулигани или ... просто деца

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
haripotyr11
Контакти:

Футболисти, хулигани или ... просто деца

Мнениеот haripotyr11 » 10 юни 2016 17:31

Искам да обърна внимание на ужасните и грозни сцени от мача Етър - Левски / деца 2001г./ Гледах видео от мача и след него! Шокиран съм от агресията и грубостта от малките футболисти на Етър!
Поведението на "футболистите" на Етър беше хулиганско! Съдиите толерираха това! Треньорите и ръководството на Етър също не взеха отношение.
Можеше някое дете от Левски да пострада и да получи тежка травма. Мачът беше зле охраняван-след това на селския терен нахлува публика!
Това са деца на 15 години! Имат ли учители? Имат ли родители? Имат ли треньори? Как ги възпитават? На какво ги учат? Има ли вече някакви ценности в човешки план, на които учим децата ?
Мисля, че тези теми са много по-важни от това, кой е подал оставка от тук и е назначен някъде другаде...и кой отбор по милост и незаслужено ще играе в новата "А"група!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Футболисти, хулигани или ... просто деца

Мнениеот ivan56 » 10 юни 2016 17:33

Това виждат от батковците си, отделен въпрос е що все са замесени отбори от ДЮШ на Левски
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 10 юни 2016 18:29

Ценостите на днешните футболисти са да се насмучат като смокове в дискотеките и да забитат малки котета. Това следват и подрастващите - чалга и пиячка и сме най-великите. После япончетата ни вкарват 7 гола ама това е друг въпрос.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юни 2016 18:54

ivan56 написа:Това виждат от батковците си, отделен въпрос е що все са замесени отбори от ДЮШ на Левски

Какво разбираш под "все" !?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 юни 2016 19:27

Първо, отидете на мач на Левски - вижте Боримиров и тогава ще Ви е срам да отваряте дума за нещата писани горе... Второ, проблемът не е в децата, има съдия тоя мач, има треньори, РОДИТЕЛИ!!! (пък и кви деца бате... те някои от тях вече са напреднали с пубертета - имат си тяло на възрастни, бият се, е**т си... като ти скочи такъв е нормално да му отлепиш един)

Иначе по мачовете на юношите е трагедия.... от доста години имам книжка, миналата седмица за първи път ми се случи по грешка да тръгна на червено на светофара, щото бях безкрайно раздразнен и извън кожата си... беше точно след мач на "деца" - просто ми се наложи да стоя до родителите им и тва, дето се случва там е извън всякакви граници... те даже си овикваха своя отбор, а не съперниците им.... какви деца ще отгледат тия хора не ми се мисли... после що се клали пред дискотеки и не могат да свършат нищо в живота като мъже... еми така са отгледани :evil:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 10 юни 2016 20:28

Футболът в БГ се играе от чобани за избиване комплексите на други чобани. И едните и другите имат деца, които ги наследяват в простащината. Така че нищо неестествено не е станало. Също като престрелката с Митю Очите - едни чобани налитат на други чобани и изходът е неизвестен.

Потребителски аватар
haripotyr11
Контакти:

Мнениеот haripotyr11 » 10 юни 2016 20:47

Извинявам се, че пак се включвам в дискусията!
Не защитавам определен цвят или отбор-просто последния случай е този :-)
Говоря по принцип за насилието в спорта, особено при децата, защото мисля че при тях все още е възможна промяна към нещо по-добро.
Всички искат да успяват и побеждават, но с цената на какво? Има чисто човешки и морални ценности и граници, които никога не бива да се преминават!
Пожелавам на всички фенове на футбола- приятно и вълнуващо Европейско!!!

Dim_Nikodim

Мнениеот Dim_Nikodim » 11 юни 2016 00:34

Alex написа:Първо, отидете на мач на Левски - вижте Боримиров и тогава ще Ви е срам да отваряте дума за нещата писани горе...

Този сме го чували и виждали!
Герой! :oops:
Иначе, ако го питаш е немски възпитаник! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 юни 2016 10:25

haripotyr11 написа:Искам да обърна внимание на ужасните и грозни сцени от мача Етър - Левски / деца 2001г./ Гледах видео от мача и след него! Шокиран съм от агресията и грубостта от малките футболисти на Етър!
Поведението на "футболистите" на Етър беше хулиганско! Съдиите толерираха това! Треньорите и ръководството на Етър също не взеха отношение.
Можеше някое дете от Левски да пострада и да получи тежка травма. Мачът беше зле охраняван-след това на селския терен нахлува публика!
Това са деца на 15 години! Имат ли учители? Имат ли родители? Имат ли треньори? Как ги възпитават? На какво ги учат? Има ли вече някакви ценности в човешки план, на които учим децата ?
Мисля, че тези теми са много по-важни от това, кой е подал оставка от тук и е назначен някъде другаде...и кой отбор по милост и незаслужено ще играе в новата "А"група!!!

Хари, на това му се казва селяндурска работа :idea:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 юни 2016 10:29

Dim_Nikodim написа:
Alex написа:Първо, отидете на мач на Левски - вижте Боримиров и тогава ще Ви е срам да отваряте дума за нещата писани горе...

Този сме го чували и виждали!
Герой! :oops:
Иначе, ако го питаш е немски възпитаник! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90

Еми то не е само тоя бой... отиди на Герена, изгледай един мач на юношите на тренировъчните игрища и там има една орда до скамейката на Левски, предвождана от Боримиров, дето просто е извън всякакви граници...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”