http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ ... ofija.html
Мога ли да попитам защо цял ден нито един от червените моралисти във форума не счете за необходимо да пусне такава тема. Нали сте много загрижени и възмутени всеки път, когато някой дебил със синьо шалче направи вандалска изцепка. А сега когато вашите безчинстват безнаказано, преследват и млатят наред от засада каквото им се изпречи пред очите, всичко е наред. Къде сте о, вий радетели за нормалност и врагове на хулиганските изцепки?
Червена наглост и безочие!!!
Маскирани нападнаха автобус 94 в София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Маскирани нападнаха автобус 94 в София
Нали не са налагали хората със смъртоносни снежни топки?! Всичко е наред!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
-
Що бе, да не би нашите гамени да са нашокали репите на вашите гамени?
Ние след мача минахме оттам да оставим човек и имаше няква групичка и се зачудих кога са успели да стигнат от Герена до там и какво чакат. Явно правилно съм надушил кой спорт гледат, ама не и кой отбор подкрепят.
Кретенията няма цвят и отбор. Само маска - да се скрие зад нея.
-
- Контакти:
Groucho написа:Кретенията няма цвят и отбор. Само маска - да се скрие зад нея.
Зависи кой направи кретенията. Ако сме ние, тогава всички скачат "ей ги говедата какво представляват". Ако са червените или жълтите, тогава кретенията нямала цвят. Във всяка агитка имало лумпени и т.н. Нещо стандарта е двоен ми се струва.
Пичове, не се връзвайте на провокации, не е ясно кои са били тези "маскираните" - всеки може да си тури една маска и да си вземе шалче на който отбор иска и да ходи с неккви пръти по улиците.
Надявам се разбирате мисълта ми?
-
- Контакти:
гражданин от село написа:Що бе, да не би нашите гамени да са нашокали репите на вашите гамени?
Какви ваши гамени? Нали там всички сте от литературния клуб, интелектуалци, майки с колички и прочие.
Грозно деяния спор няма, за съжаление тук е виновна държавата, че не възпитава младите, за това ще гледаме подобни изпъления и от двете страни. Жалко но факт, докато младите се вживяват на някакви мутри и баронеси, нацията няма да върви напред.
chiphead написа:Пичове, не се връзвайте на провокации, не е ясно кои са били тези "маскираните" - всеки може да си тури една маска и да си вземе шалче на който отбор иска и да ходи с неккви пръти по улиците.
Далеч съм от идеята да оправдавам когото и да било, но вчера е имало три подобни случая, което предвид развитията около мача с "тигрите", лично на мен, ми идва една идея съмнително.

Върни се в “Футбол - България”