ЦСКА и Ботев - братя по съдба
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- red_or_dead31
- Контакти:
ЦСКА и Ботев - братя по съдба
Фен съм на ЦСКА и съм от София, но пиша тази тема с призив към феновете на друг отбор - Ботев /Пловдив/. Откривам много прилики между двата клуба - от некадърните им ръководства в настоящия момент, до славните агитки, историческите европейски победи, атакуващия футбол и духа, който в много случаи е поддържал тези клубове живи. И ЦСКА, и Ботев винаги са били ощетявани и от БФС, и от съдиите, независимо какво твърдят техните градски съперници Левски и Локомотив. Именно "сините" и Локо са олицетворението на злото в българския футбол - титли, спечелени извън терена, липса на спортсменска игра, огромно самочувствие без покритие, публика, съставена от деградирали лумпени и дебили. Затова смятам, че е крайно време привържениците на ЦСКА и Ботев да се обединим и да смажем говедата, завладели първенството ни и убиващи всеки опит в България да се играе истински и приятен за окото футбол в духа на феърплея.
Re: ЦСКА и Ботев - братя по съдба
Е,затова българския футбол няма да се оправи.И затова държавата ни е такава!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Абсолютно вярно е ,че малката и голямата чорба са братя по съдба.И двата клуба са комунистически тумори и това което им се случва е закономерно.За лефски е вярно ,че е злият демон на българският футбол ,но не разбирам, защо плюеш ЛОКОМОТИВ Пловдив?!!!Ако не знаеш откъде дойдоха Сашо Тунчев,Кирил Котев,Стоян Колев и Георги Илиев в цска да ти кажа?Да си в час случайно къде Иван Иванов стана играч и национал?Да не би онази шепа насмъркани чорбарчета, които нападнаха 1/един/ човек на стадиона в Надежда и ядоха бой не са лумпени и олигофрени?Няма друг клуб в историята и света на който да му са се случили толкова тежки нещастия за толкова кратко време ,като на ЛОКО Половдив и той да е жив, да се бори и да побеждава!!!Любовта е черно-бяла!Само ЛОКО Пловдив един е на света!
- red_or_dead31
- Контакти:
Абсолютно вярно е ,че малката и голямата чорба са братя по съдба.И двата клуба са комунистически тумори и това което им се случва е закономерно.За лефски е вярно ,че е злият демон на българският футбол ,но не разбирам, защо плюеш ЛОКОМОТИВ Пловдив?!!!Ако не знаеш откъде дойдоха Сашо Тунчев,Кирил Котев,Стоян Колев и Георги Илиев в цска да ти кажа?Да си в час случайно къде Иван Иванов стана играч и национал?Да не би онази шепа насмъркани чорбарчета, които нападнаха 1/един/ човек на стадиона в Надежда и ядоха бой не са лумпени и олигофрени?Няма друг клуб в историята и света на който да му са се случили толкова тежки нещастия за толкова кратко време ,като на ЛОКО Половдив и той да е жив, да се бори и да побеждава!!!Любовта е черно-бяла!Само ЛОКО Пловдив един е на света!
Не отричам, че от Локо са тръгнали много класни футболисти. Но след купената от мутрите титла през 2004-та, решението преотстъпените Иванов и Сакалиев да играят с/у ЦСКА за купата миналата есен и грозните дивашки сцени по време на мача ни с Вихрен в Сандански, ги мразя почти колкото отбора от Подуене.
О ,свещенна простота!Значи много класни играчи ,ама им купили титлата!!!Ти в ред ли си?ЛОКОМОТИВ Пловдив стана шампион с най-резултатното нападение и най-красивата игра.И вие ли продадохте мача в Пловдив, когато ви смазахме с 3:1?!!!!...Саката и Иванов играха заради поредната смешна шопска дузпа срещу нас в мача за първенството.Преди този мач цска нямаше 7 години победа в Пловдив срещу ЛОКО.Нали сте голям клуб ,защо пищите от двама ваши ,които не ги брояхте за живи при вас?!!!Стопляш ли колко смешни и жалки се направихте сами? Колкото до Сандански си беше простотия голяма, но колкото са виновни нашите ,толкова има вина онази свиня дучето и шайката около него.Да се сещаш за някой арестуван чорбар тогава и след Надежда???!!!Дучето е олигофрена ,който организира боя и не отиде.Нямаше да се стигне до излагане на опасност на жени и деца ,ако хората на тази свиня нямаха безумието да кажат на нашите ,че са селяни и прочие и като са толкова отворени да дойдели в сектора за гости на стадиона в Сандански!!!!....
Неможе заради тази Свиня дучето както казваш това да ви е оправданието бях на мача в сандански и просто бях потресен от гледката. Такава простотия никога не съм виждал, а съм ходил на доста мачове никакво извинение няма за постъпките ви. Добре че 3тия кръг сме наказани без публика иначе щеше да има смъртен случеи. Така поне ще се избегнат нови инциденти
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Не търся оправдание - такова няма и ме може да има.Просто обяснявам вашите 50% от вината ,защото мисля че не си наясно.Колкото до инцидентите те тепърва предстоят за съжаление...
red_or_dead31 написа:Абсолютно вярно е ,че малката и голямата чорба са братя по съдба.И двата клуба са комунистически тумори и това което им се случва е закономерно.За лефски е вярно ,че е злият демон на българският футбол ,но не разбирам, защо плюеш ЛОКОМОТИВ Пловдив?!!!Ако не знаеш откъде дойдоха Сашо Тунчев,Кирил Котев,Стоян Колев и Георги Илиев в цска да ти кажа?Да си в час случайно къде Иван Иванов стана играч и национал?Да не би онази шепа насмъркани чорбарчета, които нападнаха 1/един/ човек на стадиона в Надежда и ядоха бой не са лумпени и олигофрени?Няма друг клуб в историята и света на който да му са се случили толкова тежки нещастия за толкова кратко време ,като на ЛОКО Половдив и той да е жив, да се бори и да побеждава!!!Любовта е черно-бяла!Само ЛОКО Пловдив един е на света!
Не отричам, че от Локо са тръгнали много класни футболисти. Но след купената от мутрите титла през 2004-та, решението преотстъпените Иванов и Сакалиев да играят с/у ЦСКА за купата миналата есен и грозните дивашки сцени по време на мача ни с Вихрен в Сандански, ги мразя почти колкото отбора от Подуене.
Червено, още по-червено, най-просто...
Абе аланкоолу, точно вие ли ще ми говорите, че титлата на Локо била купена, след като в същия сезон Локо ви отнесе като бръмбар сламка. Аз гледах и двата мача /3:1 и 1:1/, и мога да ти кажа, че такова жестоко надиграване цесекато не е преживявал много време. Що се отнася до лескито пък, от четирите мача в същия сезон говедата постигнаха само една победа, а що се отнася до хикса /1:1/ на Герена след мача Диванков заяви дословно: "Аз не помня изобщо някой провинциален отбор така да ни е надигравал на наш терен".
Стига ли ти толкова? Или трябва да напомням и други неща свързани с армии, милиции и бекепета? Но свършвам с популярното "ГОЛЯМАТА ЧОРБА" И "МАЛКАТА ЧОРБИЧКА"- достойните отрочета на една загинала и отречена комунистическа система...
Затова сега хванете се за ръчички и почвайте да ревете:
ДВА ОТБОРА ЕДНА СЪДБА!!! СЪДБАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГЪЗОЛИЗНИЦИ!!!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
няма просто не просто аз в случея нямам вина както и жените и децата и възрастните хора дето бяха дошли да гледаме мача в сандански. Гледахме си го спокойно докато вие не ни атакувахте в гръб.Така че заради 2-3 путиовци недеи да хвърляш вината на другите виновни сте само вие лумпените на локо плд. Никога не съм ви харесвал а сега ви мразя добре че някоя бомба не ме уцели на 10тина метра падна от мен. Аве простотия до шия. Трябваше да ви затворят с години затвор но нашата правосъдна система си е такава че пак ви се размина.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Абе аланкоолу, точно вие ли ще ми говорите, че титлата на Локо била купена, след като в същия сезон Локо ви отнесе като бръмбар сламка. Аз гледах и двата мача /3:1 и 1:1/, и мога да ти кажа, че такова жестоко надиграване цесекато не е преживявал много време. Що се отнася до лескито пък, от четирите мача в същия сезон говедата постигнаха само една победа, а що се отнася до хикса /1:1/ на Герена след мача Диванков заяви дословно: "Аз не помня изобщо някой провинциален отбор така да ни е надигравал на наш терен".
Стига ли ти толкова? Или трябва да напомням и други неща свързани с армии, милиции и бекепета? Но свършвам с популярното "ГОЛЯМАТА ЧОРБА" И "МАЛКАТА ЧОРБИЧКА"- достойните отрочета на една загинала и отречена комунистическа система...
Цитат niko1 Re: ЦСКА и Ботев - братя по съдба
от niko1 на 08 Авг 2008 04:52
алооооо,пи ли си хапчетата.ЕДИН Е БОТЕВ ВЪВ ПЛОВДИВ
red_or_dead31 написа:Абсолютно вярно е ,че малката и голямата чорба са братя по съдба.И двата клуба са комунистически тумори и това което им се случва е закономерно.За лефски е вярно ,че е злият демон на българският футбол ,но не разбирам, защо плюеш ЛОКОМОТИВ Пловдив?!!!Ако не знаеш откъде дойдоха Сашо Тунчев,Кирил Котев,Стоян Колев и Георги Илиев в цска да ти кажа?Да си в час случайно къде Иван Иванов стана играч и национал?Да не би онази шепа насмъркани чорбарчета, които нападнаха 1/един/ човек на стадиона в Надежда и ядоха бой не са лумпени и олигофрени?Няма друг клуб в историята и света на който да му са се случили толкова тежки нещастия за толкова кратко време ,като на ЛОКО Половдив и той да е жив, да се бори и да побеждава!!!Любовта е черно-бяла!Само ЛОКО Пловдив един е на света!
Цитат niko1 Re: ЦСКА и Ботев - братя по съдба
от niko1 на 08 Авг 2008 04:52
алооооо,пи ли си хапчетата.ЕДИН Е БОТЕВ ВЪВ ПЛОВДИВ
Върни се в “Футбол - България”