Валери Домовчийски 150 722.45лв
Елин Топузаков 187 859.58лв
Мартин Камбуров 168 333.07лв
Може да има и други.
Тук са всички жертви http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4929705. Списъкът е дълъг и сигурно съм пропуснал някой, защото много набързо го скролнах.
Футболисти изгорели от КТБ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболисти изгорели от КТБ
toristo написа:Валери Домовчийски 150 722.45лв
Елин Топузаков 187 859.58лв
Мартин Камбуров 168 333.07лв
Може да има и други.
Тук са всички жертви http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4929705. Списъкът е дълъг и сигурно съм пропуснал някой, защото много набързо го скролнах.
Браво и к`во да направим сега

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ПФК БОТЕВ АД - 129,76 лв. 

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, които са в основата на фалита 

Последна промяна от meteorit на 18 авг 2015 20:06, променено общо 1 път.
meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
И после себе си, щото не знаеш кога се слага Й в думата

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
mirodes написа:Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
Възможно е това да е горница, над тези 100 000 евро

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:mirodes написа:Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
Не само е възможно, а е "факт"! Това е списъка с кредиторите, след изплащането на гарантираните 195 000.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Cicero написа:Кашчей написа:mirodes написа:Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
Не само е възможно, а е "факт"! Това е списъка с кредиторите, след изплащането на гарантираните 195 000.
В такъв случай шансът да видят тези пари е нулев.Те не са виновни,но по принцип винаги трябва да се има едно наум с банките.Честно казано и аз не мислех,че след краха от 1996г подобно нещо може да се случи отново,но е факт.
Ако спечеля от тотото ще знам да не държа повече от 200 хиляди лева в една банка.

Върни се в “Футбол - България”